bico Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 gonia66 napisał(a):No i juz odwiedzialm Kruszynke...Baleronika i jak zwykle przed snem musialam sie zwyc...najpierw z zalu za Kruszką potem ze wzruszenia nad jeżykiem.. gonia...też się na tych wątkach zwyłam...z tych samych co Ty powodów;) Quote
eski Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Śledzik jedzie do Morii ? Ależ wiadomosc :multi: Wieczorkiem przeslę swoją deklarację Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 eski napisał(a):Śledzik jedzie do Morii ? Ależ wiadomosc :multi: Wieczorkiem przeslę swoją deklarację Tak!:lol: Śledziczek tam właśnie ma jechać:multi: Quote
ihabe Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Uhuuuuuuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śledzik u Morii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a ja tylko chodzę i na bazarki pilne zapraszam:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/avon-nie-tylko_kosmetyki-dla-4-bernardynow-do-15-09-2009-a-146161/ Quote
gonia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No jedzie jedzie..tylko ten transport..kurcze...to jest ok 600 km..znalazlam osobę (wiozla nam psiaka), ale wychodzi Jej 490 zł w obie strony(ale jesli by sie znalazla taka kwota- w sobote moze jechac na 100%)..no ale to troche duzo...zeby choc z jakims innym psiakiem polaczyc...to sporo wiem- ale nie wiem czy taniej sie w ogole da....bede jeszcze myslala cos...gdyby sie sprawa Czarusia szybciej wyjasnnila..ale tak to..ale dobra..myslcie prosze tez ze mna- co kilka glow..Iwonka tez cos zalatwia...musimy do jutra cos wymyslic....bo mysle ze szkoda dla Sledzika kazdej minuty- juz moglby byc diagnozowany...a na to tez nam kasa bedzie potrzebna, wiec dobrze byloby cos taniej znaleźc...Iwonka bedzie tu po 20....moze cos wykombinujemy...jakbyscie mailay cos na mysli- pisac!!!! Quote
eski Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Iwonko, czy deklarację słac na to samo konto co dla Kruszynki ? Quote
gonia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 eski napisał(a):Iwonko, czy deklarację słac na to samo konto co dla Kruszynki ? mysle ze jak najbardziej na to samo:loveu:Iwonka bedzie po 20:lol: Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 jestem jestem, a więc tak zacznę może od sprostowania... Kruszynka była u Martusi w Krakowie a nie u P.Ali, u Pani Ali był Stefanek od Bajki, właśnie z Bajką kontaktowała się Krystyna i sprawa w toku czy przyjmie Śledzika ponieważ Stefanek odszedł już za TM, skomplikowane to wszystko hehe. Właściwie bardzo się cieszę że Śledzik ma pewne miejsce choć troche mi żal jakby się okazało w poniedziałek że mógłby być na miejscu i nie musiałby biedak pokonywać 600km, co zapewne w jego stanie nie będzie miłym przeżycie. Nie wiem czy gryziony ślepek foksterier dostanie miejsce u P.Ali. Co do transportu, Nikus powiedział że dokłada ze swojej kieszeni 100 zł, więc do Warszawy zamiast 180 zł zawiezie Śledzika za 80 zł za co bardzo Nikusowi dziękuję :):):) z Warszawy Pati może zawiezc chłopaka za 250 zł, więc wsumie 330 zł, jeśli udałoby się zabrać jeszcze drugiego psa z Warszawy to 250 poszłoby na pół i wtedy byłoby super, transport wyszedłby nas 205zł. Kiedy będzie wiadomo czy ten drugi psiaczek też jedzie?? warto byłoby połączyć, bo śledzikowi napewno pieniądze będą potrzebne na lekarstwa. goniu66 a odpisała Tobie rybcia?? Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 eski napisał(a):Iwonko, czy deklarację słac na to samo konto co dla Kruszynki ? tak za wrzesień na to samo konto, od października będą chciała aby wpłaty przejeła Brysio, ale bede wtedy wszystkim wysyłała Pw Ciotki brakuje nam jeszcze 25 zł stałych deklaracji na sam hotelik, macie pomysł kogo możnaby jeszcze siągnąć?? dobrze byłoby nawet mieć deklaracje na większą kwote ze względu na leczenie które myślę ze trzeba będzie kontynuować u niego dożywotnio... Quote
ihabe Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwona213 napisał(a):jestem jestem, a więc tak zacznę może od sprostowania... Kruszynka była u Martusi w Krakowie a nie u P.Ali, u Pani Ali był Stefanek od Bajki, właśnie z Bajką kontaktowała się Krystyna i sprawa w toku czy przyjmie Śledzika ponieważ Stefanek odszedł już za TM, skomplikowane to wszystko hehe. Właściwie bardzo się cieszę że Śledzik ma pewne miejsce choć troche mi żal jakby się okazało w poniedziałek że mógłby być na miejscu i nie musiałby biedak pokonywać 600km, co zapewne w jego stanie nie będzie miłym przeżycie. Nie wiem czy gryziony ślepek foksterier dostanie miejsce u P.Ali. Co do transportu, Nikus powiedział że dokłada ze swojej kieszeni 100 zł, więc do Warszawy zamiast 180 zł zawiezie Śledzika za 80 zł za co bardzo Nikusowi dziękuję :):):) z Warszawy Pati może zawiezc chłopaka za 250 zł, więc wsumie 330 zł, jeśli udałoby się zabrać jeszcze drugiego psa z Warszawy to 250 poszłoby na pół i wtedy byłoby super, transport wyszedłby nas 205zł. Kiedy będzie wiadomo czy ten drugi psiaczek też jedzie?? warto byłoby połączyć, bo śledzikowi napewno pieniądze będą potrzebne na lekarstwa. goniu66 a odpisała Tobie rybcia?? kochani ale do Bajki jedzie Misiek z Pabianic właśnie do Pani Ali, z tego co wiem, i to lada moment:loveu: Quote
aneta355 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witam Cię Kochany, wpłacę 25 złotników jednorazowo na razie :roll: Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 dziekuję bardzo :) a oto Śledzik z Baleronem vel Jeżykiem, który po 15 latach życia w schronisku trafił do cudownego domku... tutaj jeszcze razem na schroniskowym spacerku... a tutaj Jeżunio już w domku... Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwona213 napisał(a):jestem jestem, a więc tak zacznę może od sprostowania... Kruszynka była u Martusi w Krakowie a nie u P.Ali, u Pani Ali był Stefanek od Bajki, właśnie z Bajką kontaktowała się Krystyna i sprawa w toku czy przyjmie Śledzika ponieważ Stefanek odszedł już za TM, skomplikowane to wszystko hehe. przepraszam za wprowadzenie w błąd:oops: ale to na prawdę skomplikowane:evil_lol:...jak dla mnie oczywiście:oops: Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwona213 napisał(a):Nie wiem czy gryziony ślepek foksterier dostanie miejsce u P.Ali. to co z nim teraz będzie???:placz::placz::placz: dla niego to koniec, on tam w schronie nie wyżyje:-(:-(:-(:-( Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 bico napisał(a):to co z nim teraz będzie???:placz::placz::placz: dla niego to koniec, on tam w schronie nie wyżyje:-(:-(:-(:-( no raczej nie da rady, jest ślepy i nie potrafi się bronić, taka sierotka. Jutro w pracy znajde chwilunie i założe mu wątek... będziemy myśleć co dalej... Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwona213 napisał(a):no raczej nie da rady, jest ślepy i nie potrafi się bronić, taka sierotka. Jutro w pracy znajde chwilunie i założe mu wątek... będziemy myśleć co dalej... trzeba coś wykombinować - zagryza go tam inne psy:-(:-(:-( poczekamy na jego wątek:roll: Quote
agata51 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No fajnie, zostałam zaproszona na wątek Śledzika (ciotki, naprawdę nie można znaleźć ładniejszych imion? jak nie krowa do śledź!), a tu zagryzanym terierem chcecie mnie dobić. Łańcuszek Kruszynka-Jeżyk-Śledzik jest już wystarczająco zagmatwany. Kruszynkową dyszkę/mies przekazuję. Ale już nie wiem na kogo. Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 agata51 napisał(a):No fajnie, zostałam zaproszona na wątek Śledzika (ciotki, naprawdę nie można znaleźć ładniejszych imion? jak nie krowa do śledź!), a tu zagryzanym terierem chcecie mnie dobić. Łańcuszek Kruszynka-Jeżyk-Śledzik jest już wystarczająco zagmatwany. Kruszynkową dyszkę/mies przekazuję. Ale już nie wiem na kogo. na śledzika...bardzo dziekuję... wątek ślepego foksteriera będzie za pól godzinki, jak dadzą mi troche luzu w pracy... Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 biedny ślepek, bezbronny i zagubiony... http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-foksterier-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/ Quote
ihabe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 iwona213 napisał(a):biedny ślepek, bezbronny i zagubiony... http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-foksterier-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/#post12950379 nie wchodzi mi stronka:placz::placz: Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 a teraz http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-foksterier-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/ edit nie wiem dlaczego nie wchodzi, spróbuj przez wątek ogólny, ślepek jest pod nr 20 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-gliwicach-potrzebna-pomoc-w-oglaszaniu-psiakow-141878/ Quote
eski Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ten link powinien działac http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-terier-walijski-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/ jednak nie działa... w adresie trzeba zmienic te gwiazdki na "inne" swoją drogą ciekawe czemu tak wygwiazdkowali ? Quote
bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agata51 napisał(a):No fajnie, zostałam zaproszona na wątek Śledzika (ciotki, naprawdę nie można znaleźć ładniejszych imion? jak nie krowa do śledź!), a tu zagryzanym terierem chcecie mnie dobić. Łańcuszek Kruszynka-Jeżyk-Śledzik jest już wystarczająco zagmatwany. Kruszynkową dyszkę/mies przekazuję. Ale już nie wiem na kogo. Agatko, - to dyszka na Śledzika:loveu: Ja też pochodzę z tego łańcuszka i inni także:cool3: Śledzik - mnie się bardzo podoba:loveu: Baleron mi się też podobał, Krówka - też jest fajnie:evil_lol: w pewnym schronie był kot...o imieniu...Krtań:crazyeye: Tu dopiero kogoś fantazja poniosła:evil_lol: a tym ślepaczkiem staruszkiem foksiem, to się tu wszyscy dobijemy:-(:-(:-( mi żaden link do foksia nie działa:roll: Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 nie wiem co z tymi linkami, można wejsc na wątek przez ogólny gliwicki z mojego podpisu, ślepek terier walijski a nie foksterier jak sie dowiedziałam ma numerk 20 Quote
Recommended Posts