Brysio Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agata51 napisał(a):No fajnie, zostałam zaproszona na wątek Śledzika (ciotki, naprawdę nie można znaleźć ładniejszych imion? jak nie krowa do śledź!), a tu zagryzanym terierem chcecie mnie dobić. Łańcuszek Kruszynka-Jeżyk-Śledzik jest już wystarczająco zagmatwany. Kruszynkową dyszkę/mies przekazuję. Ale już nie wiem na kogo. yaaaa agata! to ja wymyslilam mu imie:mad::mad::mad: heheh Quote
bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Brysio napisał(a):yaaaa agata! to ja wymyslilam mu imie:mad::mad::mad: heheh a ja już miałam właśnie się pochwalić, że wiem kto to imię wymyślił:evil_lol: Quote
ihabe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Czyli Śledziczek jedzie jutro?:loveu::loveu: Nowe życie psinko przed Tobą :loveu::loveu::loveu: Nie martw się staruszku, znajdą się pieniążki i na lekarstwa i na leczenie, nie zostaniesz już nigdy sam:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 wlasnie napisalam do Iwonki to samo pytanie co Ty Ihabe-tez juz sie niecierpliwie troszke:roll: Quote
ihabe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gonia66 napisał(a):wlasnie napisalam do Iwonki to samo pytanie co Ty Ihabe-tez juz sie niecierpliwie troszke:roll: troszkę? ja juz nie mam co obgryzać:-( doszczętnie paluszki obrobione, w poniedziałek na tipsy:diabloti: Śledziku:loveu: Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 jedzie jedzie, ale w niedziele :) dziekuje Wam dziewczyny bo to Wasza zasługa ze miejsce sie dla niego znalazło... Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-terier-walijski-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/ teraz piwonien link działać, nie wiem co się porobiło z tym dogo :roll: edit napisałam do pianki, moze ona cos poradzi, pierwszy raz mi sie tak zdarzyło... Quote
ihabe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 iwona213 napisał(a):jedzie jedzie, ale w niedziele :) dziekuje Wam dziewczyny bo to Wasza zasługa ze miejsce sie dla niego znalazło... uhuuuuuuu Śledzik naszym super dziadziem jest:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a JESZCZE JAK TROCHE OZDROWIEJE...JAK ZACZNIE BIEGAC PO TYCH ZIELONYCH (JESZCZE) ŁĄCZKACH..TO SIE WSZYSCY ZDZIWIMY NIEŹLE:loveu::loveu::loveu: Quote
siekowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bardzo się ciesze, że Śledzik w niedziele jedzie do hoteliku. :) eski napisał(a):ten link powinien działac http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-terier-walijski-gryziony-przez-inn*****-na-cito-potrzebny-dt-146253/ jednak nie działa... w adresie trzeba zmienic te gwiazdki na "inne" swoją drogą ciekawe czemu tak wygwiazdkowali ? Ja już tak dwa razy miałam. To przez cenzurę dogo na forum e -psy.pl , no moim zdaniem już z tym przesadzili. Lepiej zmieńcie trochę nazwę tematu by nie było problemu z tą cenzurą. Quote
iwona213 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 ostatnia próba http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-terier-walijski-gryziony-przez-psy-na-cito-potrzebny-dt-146253/#post12950379 Quote
bico Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 iwona213 napisał(a): http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-terier-walijski-gryziony-przez-psy-na-cito-potrzebny-dt-146253/#post12950379 link działa i zapraszamy wszystkich do dziadeczka niewidomego:-( Quote
iwona213 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 a więc sledzik jedzie jutro do mori do elbląga... dziś się dowiedziałam że śledzik ma leczone uszy... dobrze że się biedak wyrwie ze schronu na ostatnie chwile życia... dziś wolontariuskzi ze schroniska zadeklarowały Agnieszka (na dogo chyba agnieszka103) 10 zł Kasia 5 zł tak więc na hotelik mamy, jak się okaże że potrzeba sporo na leczenie to postaramy się jeszcze o jakieś deklaracje żebyśmy dali rade utrzymać jego leczenie... trzymajmy kciuki, przed nim długa droga, musi pokonać 600km a wtedy juz bedzie tylko lepiej... dziekuję wszystkim cioteczkom za pomoc :loveu: Quote
gonia66 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 iwona213 napisał(a):a więc sledzik jedzie jutro do mori do elbląga... dziś się dowiedziałam że śledzik ma leczone uszy... dobrze że się biedak wyrwie ze schronu na ostatnie chwile życia... dziś wolontariuskzi ze schroniska zadeklarowały Agnieszka (na dogo chyba agnieszka103) 10 zł Kasia 5 zł tak więc na hotelik mamy, jak się okaże że potrzeba sporo na leczenie to postaramy się jeszcze o jakieś deklaracje żebyśmy dali rade utrzymać jego leczenie... trzymajmy kciuki, przed nim długa droga, musi pokonać 600km a wtedy juz bedzie tylko lepiej... dziekuję wszystkim cioteczkom za pomoc :loveu:Iwonko- jestes kochana Ty i Twoje kolezanki-ze nie dosc ze tyle zalatwily dla psiaka, to jeszcze zlozyly deklaracje...O ktorej jutro ruszaja z W-wy??wiadomo???Czarus pojechal do domku- wiecie juz-prawda??? Quote
eski Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Jak dobrze, ze Śledzik jutro opusci schron :multi: Quote
iwona213 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 o jak cudnie ze czarus pojechal do domu :multi::multi::multi: czekalam na tą wiadomość z niecierpliwościa :multi::multi::multi: Gosiu to dzieki Tobie i Ihabe Śledzik jedzie do Mori :loveu::loveu::loveu: Nikus wyjezdza z Gliwic ok 7 rano, więc koło 11 Pati ruszy z Warszawy ależ jestem dzisiaj szcześliwa, dziś mieliśmy akcje psistanek gliwce i dom znalazło 9 psów i 5 kotów przekazałam nikusowi 330 zł na transport on wiezie do warszawy śledzika za 80 zł a Pati z warszawy do elblaga za 250 zł wsumie 330 zł, uzupelnie zaraz na 1 stronie Quote
gonia66 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 iwona213 napisał(a):o jak cudnie ze czarus pojechal do domu :multi::multi::multi: czekalam na tą wiadomość z niecierpliwościa :multi::multi::multi: Gosiu to dzieki Tobie i Ihabe Śledzik jedzie do Mori :loveu::loveu::loveu: Nikus wyjezdza z Gliwic ok 7 rano, więc koło 11 Pati ruszy z Warszawy ależ jestem dzisiaj szcześliwa, dziś mieliśmy akcje psistanek gliwce i dom znalazło 9 psów i 5 kotów Naprawde?????:multi::multi::multi::multi::multi:Boze..co za szczęscie..naprawde...ja tez w takim razie jestem przeszczesliwa bo i czarus..i Spajki jest juz u Morii...no i jak tu sie nie cieszyc...choc dla mnie sonbota to smutny dzień...dzis mija rowno trzy tygodnie od odejscia za TM Mojego Kochania..Ciapulinki...:-(:-(:-(:-(.. kto wie??Moze wlasnie dlatego- dla równowagi...wlasnie w sobote...tyle "psiej" radosci...CUDNiE!!!!! Quote
ihabe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Iwonko, to Wy jesteście super, ze organizujecie przystanki i psiaki znajduja domki :loveu::loveu::loveu::loveu: Oby wiele takich przystanków:loveu::loveu: Śledziku kochany, o 7 rano juz nie śpię więc Cię odprowadzę myślami w podróż. Pozdrów kochany wszystkie psiaki u Morii, jest tam taki Gufii, staruszek ale hooo hoooo:loveu: pozdrów go i powiedz, żeby się nie martwił, znajdziemy sponsora na dożywotny pobyt u Morii:loveu::loveu: pozdrów też Kładeczkę, taką super babkę starowinkę i tego nowego Spajkiego:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Iwonko my z organizacją psistanku nie mamy nic wspólnego, to schronisko organizowało a my tam tylko kręciłysmy się z psiakami ;) Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hej Śledziku!! Czy juz w podróży?:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Śledziku trzymam kciukasy za Ciebie i Twoje nowe życie z dala od schronu:thumbs: Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tez zcekam niecierpliwie na wiesci...mam dostac smska od Iwonki jak juz bedzie cos wiadomo...jesli bede jeszcze w domku- napisze tutaj..a jesli do 15 nic nie bede wiedziala- t pewnie Wy pierwsze sie dowiecie- wtedy tez prosze o smska:loveu::loveu::loveu:Bardzo sie ciesze...teraz wet , diagnoza i leczenie- i musi byc juz tylko lepiej-i bedzie lepiej:loveu: Quote
Brysio Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 śledziku trzymam kciuki:loveu::loveu::loveu: Quote
Moria Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Sledzik dojechał, ale jest to straszna straszna bida, do wykąpania i do leczenia. Nie wiem jak to będzie,pewnie dobrze bo dostal szansę musi ją wykarzystać, ale nawet Pati c pytała się jak go odbierała czy przeżyje. Chodzi sobie teraz wszędzie niech wszystko poznaje, we wtorek pojedzie do weta albo może jutro wieczorem,zobaczymy, ale Sledzik dziewczyny to naprawdę tragedia i bieda,nawet obrożki nie ma. Quote
bico Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Moria napisał(a):Sledzik dojechał, ale jest to straszna straszna bida, do wykąpania i do leczenia. Nie wiem jak to będzie,pewnie dobrze bo dostal szansę musi ją wykarzystać, ale nawet Pati c pytała się jak go odbierała czy przeżyje. Chodzi sobie teraz wszędzie niech wszystko poznaje, we wtorek pojedzie do weta albo może jutro wieczorem,zobaczymy, ale Sledzik dziewczyny to naprawdę tragedia i bieda,nawet obrożki nie ma. to bieda niesamowita, właśnie dlatego został zabrany ze schronu, tam by zimy nie przeżył, był bez szans:shake::-( on jest "ledwie żywy", ale ja wierzę, że można mu jeszcze pomóc, nawet choć trochę zmniejszyć jego dolegliwości...najważniejsze, że nie jest już sam w tym schronie:roll: Quote
Recommended Posts