PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 malawaszka napisał(a):co za gadzina niewdzięczna!!!!! Ty mu powiedz, że jak tak będzie cudował to przyjadę i dupsko zleję i się skończy cyrkowanie! O!!! No przyjeżdżaj, przyjeżdżaj:) Tylko może niekoniecznie w celu zastosowania przemocy fizycznej:) Mamy kawę:) I ciasteczka:) Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 zerduszko napisał(a):Też bym mu chętnie ten zad wytrzepała :mad: Kawy jest pod dostatkiem:) ciasteczek też nie zabraknie:) Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 PESTKA z uporem maniaka nas pacyfikuje :roflt: Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Drań śpi teraz - pogoda straszna, burza się zbliża, grzmi co chwilę:shake: Czekamy, aż się rozjaśni i będziemy mykać na spacerek. Z chęcią też bym się pod kołderką zakopała i wystawiła tylko oczy i łapki, co by sobie jakąś książkę poczytać:p Quote
AMIGA Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja się mogę dołączyć ze świeżo upieczonym ciastem drożdżowym z rodzynkami Quote
ockhama Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='malawaszka']to przyjadę i dupsko zleję ... O!!! [quote name='zerduszko']Też bym mu chętnie ten zad wytrzepała :mad: [quote name='PESTKA.']Kawy jest pod dostatkiem:) ciasteczek też nie zabraknie:) A jaką macie koncepcję na połączenie tych przyjemności w jedna całość? Becia będziesz miała chyba mega sprzątanie po tym kawowo-ciasteczkowym lanio-trzepaniu :diabloti: Mogę przyjść z aparatem i cyknąć dydaktyczno-pamiątkowe foty? :modla: Quote
mikoada Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 prosimy, prosimy o fotki :) AMIGA tym ciastem drożdżowym nie powiem narobiłaś smaku, aż ślinka cieknie :) Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 PESTKA. napisał(a):Kawy jest pod dostatkiem:) ciasteczek też nie zabraknie:) A my z Wasia na diecie... niedobrze ;) Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 zerduszko napisał(a):A my z Wasia na diecie... niedobrze ;) uduszę przy okazji Ciebie za tą WASIĘ!!!!:-x Quote
zerduszko Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 malawaszka napisał(a):uduszę przy okazji Ciebie za tą WASIĘ!!!!:-x Znaczy, że nie podoba się :placz: Trzeba było sobie dać nicka malapieknawaszkalubipsyikotyiowocowekompoty :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 znowu się nałykałaś jakichś proszków :roflt: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='zerduszko'] Trzeba było sobie dać nicka malapieknawaszkalubipsyikotyiowocowekompoty :diabloti: dla mnie bomba :p juz jedną przechrzciliśmy z nicka nie do wymówienia na G-cośtam-cośtam... choć w obu przypadkach tendencja idzie w dłuższe :eviltong: Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 malawaszka napisał(a):to nie było pytanie :diabloti: no i co? :eviltong: mi się i tak podoba :razz: Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nauczyłam się wklejać zdjęcia, to teraz będziecie musiały to znosić:) Bo mam zamiar zaraz zaserwować zdjęcia ze spacerku popołudniowego:) Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 PESTKA. napisał(a):Nauczyłam się wklejać zdjęcia, to teraz będziecie musiały to znosić:) Bo mam zamiar zaraz zaserwować zdjęcia ze spacerku popołudniowego:) dawaj! tak łatwo nas nie wystraszysz... Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Z Sarą - gronkową suczką mojej mamy:) Deszcze nam niestraszne:) siedzimy sobie:) ale Haśko po chwili stwierdza, że to zajęcie jest strasznie nudne:) Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 jambi_ napisał(a):jaki grzeczny piesek! :) to wszystko? :razz: na dzisiaj tak:) Ale dopiero się rozkręcam:) Quote
jambi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 iiitam, po takiej zapowiedzi to ja się tu nastawiłam na dłuugie oglądanie zdjęć... nawet kawkę sobie zrobiłam a tu co? :lol: Quote
PESTKA. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 jambi_ napisał(a):iiitam, po takiej zapowiedzi to ja się tu nastawiłam na dłuugie oglądanie zdjęć... nawet kawkę sobie zrobiłam a tu co? :lol: Poprawię się, obiecuję:):):) Tylko pogoda też się musi wziąć w garść:) Quote
Recommended Posts