Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak wy będziecie miały po 80 lat, to co będziecie robiły jak już teraz przewrażliwienie znacznie ponad normę? :lol:

będziemy wszystkim podtykać kocyki pod pupkę :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Teraz trzeba będzie znow uważać, żeby nam Haskulec za bardzo nie przytył, bo po sterydach właśnie psy dostają wilczego apetytu podobno

Chłopak jest lżejszy o 2 kilo:) Teraz waży tylko 18 - wg wetynki to b.dobra waga, więc tego się będziemy trzymać:) długie spacerki działają cuda - szkoda jedynie, że tylko pies chudnie:(

Posted

PESTKA. napisał(a):
Chłopak jest lżejszy o 2 kilo:) Teraz waży tylko 18 - wg wetynki to b.dobra waga, więc tego się będziemy trzymać:) długie spacerki działają cuda - szkoda jedynie, że tylko pies chudnie:(

O, teraz w lepszą nutę uderzacie :eviltong: Nie raz robię podwójny spacer i nic :mad: Może czas przerzucić się na psie jedzenie? :p

Posted

zerduszko napisał(a):
O, teraz w lepszą nutę uderzacie :eviltong: Nie raz robię podwójny spacer i nic :mad: Może czas przerzucić się na psie jedzenie? :p

Trzeba będzie pomyśleć:)

Gość po tych kilku latach spędzonych w pokoju tak się rozchodził, że codziennie robimy długie spacerki. Na początku chodziliśmy wolno i siadał co chwilkę, a teraz zasuwa jak 4 letni piesek:) I nawet deszcz nie straszny, więc czy chcę czy nie, ubieram kalosze i dawaj pod las:)

Posted

No, ja też mam taką nadzieję.

Chyba jestem nienormalna - jak gość jest pobudzony, to się martwię, że ma zmiany w mózgu, jak spokojny, to mi się wydaje, że go coś boli. Mam jakąś paranoję chyba.

Ale byliśmy na spacerku i zlało nas konkretnie a teraz mały śpi sobie obok mnie w kuchni za to tym razem na kocyku:cool3:

Posted

Noo dupka zmokła to i z kocykiem się chłopak przeprosił :klacz:

Paranoja ludzka rzecz :lol: ja wczoraj miałam haha - wydawało mi się, że Iwonka ciężko oddycha i że ma temperaturę... :oops: bo biegała po deszczu a ona mała i była szczepiona kilka dni temu więc w ogóle... ale nic jej nie jest hahaha - tylko ja muszę zmienić lekarza :evil_lol:

Melduję że karma zamówiona - daj znać jak dotrze do Was!

Posted

malawaszka napisał(a):
Noo dupka zmokła to i z kocykiem się chłopak przeprosił :klacz:

Paranoja ludzka rzecz :lol: ja wczoraj miałam haha - wydawało mi się, że Iwonka ciężko oddycha i że ma temperaturę... :oops: bo biegała po deszczu a ona mała i była szczepiona kilka dni temu więc w ogóle... ale nic jej nie jest hahaha - tylko ja muszę zmienić lekarza :evil_lol:

Melduję że karma zamówiona - daj znać jak dotrze do Was!

A no to dobrze, że nie jestem sama:) Jak coś, to może psychiatra policzy mniej za zajęcia grupowe:)

Cudownie, Haśko oszaleje ze szczęścia, jak wywęszy nowe jedzonko:)

Posted

PESTKA. napisał(a):
A no to dobrze, że nie jestem sama:) Jak coś, to może psychiatra policzy mniej za zajęcia grupowe:)

Cudownie, Haśko oszaleje ze szczęścia, jak wywęszy nowe jedzonko:)

hahaha obawiam się, że po terapii grupowej z nami psychiatra musiałby sam się udać do specjalisty :roflt:

a Haśko to niech już lepiej nie szaleje... :icon_roc:

Posted

nie mam gadu:( Malawaszko, zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś wpisała z rozliczeniu jeszcze 40 zł za weterynarza w zeszłym tygodniu.
Chłopak od wczoraj na tabletkach, cena mnie powaliła na łopatki.... Spodziewałam się kwoty 40-80 zł, a tutaj...3,20:):):)

Posted

ojjjeeeejjjjjj:multi: Kurier przed chwilką przywiózł jedzonko:cool3:

Ale czego tam nie mamy:crazyeye:
dostaliśmy drugie opakowanie 2 kg, szampon, ciasteczka w dwóch wydaniach, miarkę i dwie miski. Jedna jest bardziej kocia, ale ta druga jest metalowa i ogroooomnaaaaaaa:lol:.

Sama karma ma mniejsze chrupki, pięknie pachnie i jest troszkę miększa od poprzedniej. Haśko od razu wywęszył, że pan przyniósł coś pysznego. Jak tylko zaczęłam otwierać przesyłkę, to wetknął nos do środka i koniec, nie dało się go przesunąć:) Dostał oczywiście od razu porcję na spróbowanie, a niech ma, pójdziemy na dłuższy spacer i spalimy te wstrętne kalorie:)

Malawaszko, dziękujemy ślicznie:multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
dodane - dzięki za info! a co Haśko takie tanie leki dostaje? czy one aby na pewno dobre są? :lol: ;)

no dostał taką receptę - pani w aptece się chyba nie pomyliła?:) Nazwa się zgadza - Dexamethason:) Tabletki małe, to zjada je bez problemu w paszteciku.

Posted

Zawsze sobie powtarzam, żeby nie czytać tych ulotek... A i tak ciągle to robię:evil_lol:
Jest tam napisane, że się ten lek stosuje w kontroli obrzęku mózgu. Ale najlepsze "podczas stosowania glikokortykosteroidów mogą wystąpić zaburzenia psychiczne od euforii, bezsenności, zmiany nastroju i osobowości, ciężkiej depresji do objawów psychotycznych." Boszeeeeee, dobrze, że on to wszystko już zaliczył przed kuracją:)

Posted

PESTKA. napisał(a):
Boszeeeeee, dobrze, że on to wszystko już zaliczył przed kuracją:)

:lol: i tej wersji się trzymajmy!!!!

super, że karma tak szybko dotarła! czyli jest 7 gratisów tak jak pisali? no to dobrze :)

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: i tej wersji się trzymajmy!!!!

super, że karma tak szybko dotarła! czyli jest 7 gratisów tak jak pisali? no to dobrze :)

Wszystko jest:) A miska to mnie po prostu powaliła:) Aż zadzwoniłam do mamy, żeby przyszła i zobaczyła, jakie cuda dodali do jedzenia:) I daliśmy garstkę jedzenia dla Gronkowej suni mojej rodzicielki, żeby sprawdziła, czy jej zasmakuje, bo chyba będziemy dla niej też zamawiać:)

I ciasteczek też cała masa:multi:
Haśko zachwycony:cool3:

A takie cuda, Zerduszko, to na allegro znalazła Malawaszka:)

Posted

zerduszko napisał(a):
Malawaszka dawaj linka :razz:

Jak z kotami??

Z kotami bez zmian:roll: ale zamówiłam im karmę sanabelle, żeby miały przynajmniej coś pysznego do chrupania, w końcu coś z tego "psiego" życia mieć muszą;)

Czekamy na Pana Kłosińskiego z nadzieją, że coś pomoże.