malawaszka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 zerduszko napisał(a):Jak wy będziecie miały po 80 lat, to co będziecie robiły jak już teraz przewrażliwienie znacznie ponad normę? :lol: będziemy wszystkim podtykać kocyki pod pupkę :evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Teraz trzeba będzie znow uważać, żeby nam Haskulec za bardzo nie przytył, bo po sterydach właśnie psy dostają wilczego apetytu podobno Quote
PESTKA. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 AMIGA napisał(a):Teraz trzeba będzie znow uważać, żeby nam Haskulec za bardzo nie przytył, bo po sterydach właśnie psy dostają wilczego apetytu podobno Chłopak jest lżejszy o 2 kilo:) Teraz waży tylko 18 - wg wetynki to b.dobra waga, więc tego się będziemy trzymać:) długie spacerki działają cuda - szkoda jedynie, że tylko pies chudnie:( Quote
zerduszko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 PESTKA. napisał(a):Chłopak jest lżejszy o 2 kilo:) Teraz waży tylko 18 - wg wetynki to b.dobra waga, więc tego się będziemy trzymać:) długie spacerki działają cuda - szkoda jedynie, że tylko pies chudnie:( O, teraz w lepszą nutę uderzacie :eviltong: Nie raz robię podwójny spacer i nic :mad: Może czas przerzucić się na psie jedzenie? :p Quote
PESTKA. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zerduszko napisał(a):O, teraz w lepszą nutę uderzacie :eviltong: Nie raz robię podwójny spacer i nic :mad: Może czas przerzucić się na psie jedzenie? :p Trzeba będzie pomyśleć:) Gość po tych kilku latach spędzonych w pokoju tak się rozchodził, że codziennie robimy długie spacerki. Na początku chodziliśmy wolno i siadał co chwilkę, a teraz zasuwa jak 4 letni piesek:) I nawet deszcz nie straszny, więc czy chcę czy nie, ubieram kalosze i dawaj pod las:) Quote
PESTKA. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 W poniedziałek o 17 przyjeżdża do nas Pan Andrzej Kłosiński:):):) Quote
malawaszka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 ooby już nieodwołalnie - zaciskam :kciuki: Quote
PESTKA. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No, ja też mam taką nadzieję. Chyba jestem nienormalna - jak gość jest pobudzony, to się martwię, że ma zmiany w mózgu, jak spokojny, to mi się wydaje, że go coś boli. Mam jakąś paranoję chyba. Ale byliśmy na spacerku i zlało nas konkretnie a teraz mały śpi sobie obok mnie w kuchni za to tym razem na kocyku:cool3: Quote
malawaszka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Noo dupka zmokła to i z kocykiem się chłopak przeprosił :klacz: Paranoja ludzka rzecz :lol: ja wczoraj miałam haha - wydawało mi się, że Iwonka ciężko oddycha i że ma temperaturę... :oops: bo biegała po deszczu a ona mała i była szczepiona kilka dni temu więc w ogóle... ale nic jej nie jest hahaha - tylko ja muszę zmienić lekarza :evil_lol: Melduję że karma zamówiona - daj znać jak dotrze do Was! Quote
PESTKA. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 malawaszka napisał(a):Noo dupka zmokła to i z kocykiem się chłopak przeprosił :klacz: Paranoja ludzka rzecz :lol: ja wczoraj miałam haha - wydawało mi się, że Iwonka ciężko oddycha i że ma temperaturę... :oops: bo biegała po deszczu a ona mała i była szczepiona kilka dni temu więc w ogóle... ale nic jej nie jest hahaha - tylko ja muszę zmienić lekarza :evil_lol: Melduję że karma zamówiona - daj znać jak dotrze do Was! A no to dobrze, że nie jestem sama:) Jak coś, to może psychiatra policzy mniej za zajęcia grupowe:) Cudownie, Haśko oszaleje ze szczęścia, jak wywęszy nowe jedzonko:) Quote
malawaszka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 PESTKA. napisał(a):A no to dobrze, że nie jestem sama:) Jak coś, to może psychiatra policzy mniej za zajęcia grupowe:) Cudownie, Haśko oszaleje ze szczęścia, jak wywęszy nowe jedzonko:) hahaha obawiam się, że po terapii grupowej z nami psychiatra musiałby sam się udać do specjalisty :roflt: a Haśko to niech już lepiej nie szaleje... :icon_roc: Quote
AMIGA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja bym si też dołączyla do tej terapii grupowej. Ale tego już psychiatra nie zdzierży Quote
malawaszka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 AMIGA napisał(a):Ja bym si też dołączyla do tej terapii grupowej. Ale tego już psychiatra nie zdzierży noo ja o nas wszystkich tutaj pisałam :lol: Quote
PESTKA. Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cześć dziewczyny:) Mam pytanie:) Czy Haśko ma zrobione allegro? Bo jak coś, to ja mam konto i mogę go wystawiać:) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 nie mam gadu:( Malawaszko, zapomniałam Ci powiedzieć, żebyś wpisała z rozliczeniu jeszcze 40 zł za weterynarza w zeszłym tygodniu. Chłopak od wczoraj na tabletkach, cena mnie powaliła na łopatki.... Spodziewałam się kwoty 40-80 zł, a tutaj...3,20:):):) Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 dodane - dzięki za info! a co Haśko takie tanie leki dostaje? czy one aby na pewno dobre są? :lol: ;) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ojjjeeeejjjjjj:multi: Kurier przed chwilką przywiózł jedzonko:cool3: Ale czego tam nie mamy:crazyeye: dostaliśmy drugie opakowanie 2 kg, szampon, ciasteczka w dwóch wydaniach, miarkę i dwie miski. Jedna jest bardziej kocia, ale ta druga jest metalowa i ogroooomnaaaaaaa:lol:. Sama karma ma mniejsze chrupki, pięknie pachnie i jest troszkę miększa od poprzedniej. Haśko od razu wywęszył, że pan przyniósł coś pysznego. Jak tylko zaczęłam otwierać przesyłkę, to wetknął nos do środka i koniec, nie dało się go przesunąć:) Dostał oczywiście od razu porcję na spróbowanie, a niech ma, pójdziemy na dłuższy spacer i spalimy te wstrętne kalorie:) Malawaszko, dziękujemy ślicznie:multi: Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malawaszka napisał(a):dodane - dzięki za info! a co Haśko takie tanie leki dostaje? czy one aby na pewno dobre są? :lol: ;) no dostał taką receptę - pani w aptece się chyba nie pomyliła?:) Nazwa się zgadza - Dexamethason:) Tabletki małe, to zjada je bez problemu w paszteciku. Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zawsze sobie powtarzam, żeby nie czytać tych ulotek... A i tak ciągle to robię:evil_lol: Jest tam napisane, że się ten lek stosuje w kontroli obrzęku mózgu. Ale najlepsze "podczas stosowania glikokortykosteroidów mogą wystąpić zaburzenia psychiczne od euforii, bezsenności, zmiany nastroju i osobowości, ciężkiej depresji do objawów psychotycznych." Boszeeeeee, dobrze, że on to wszystko już zaliczył przed kuracją:) Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 PESTKA. napisał(a):Boszeeeeee, dobrze, że on to wszystko już zaliczył przed kuracją:) :lol: i tej wersji się trzymajmy!!!! super, że karma tak szybko dotarła! czyli jest 7 gratisów tak jak pisali? no to dobrze :) Quote
zerduszko Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malawaszka napisał(a):super, że karma tak szybko dotarła! czyli jest 7 gratisów tak jak pisali? no to dobrze :) A gdzie taka karmę sprzedają :) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: i tej wersji się trzymajmy!!!! super, że karma tak szybko dotarła! czyli jest 7 gratisów tak jak pisali? no to dobrze :) Wszystko jest:) A miska to mnie po prostu powaliła:) Aż zadzwoniłam do mamy, żeby przyszła i zobaczyła, jakie cuda dodali do jedzenia:) I daliśmy garstkę jedzenia dla Gronkowej suni mojej rodzicielki, żeby sprawdziła, czy jej zasmakuje, bo chyba będziemy dla niej też zamawiać:) I ciasteczek też cała masa:multi: Haśko zachwycony:cool3: A takie cuda, Zerduszko, to na allegro znalazła Malawaszka:) Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1042613237 a tutaj :) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 zerduszko napisał(a):Malawaszka dawaj linka :razz: Jak z kotami?? Z kotami bez zmian:roll: ale zamówiłam im karmę sanabelle, żeby miały przynajmniej coś pysznego do chrupania, w końcu coś z tego "psiego" życia mieć muszą;) Czekamy na Pana Kłosińskiego z nadzieją, że coś pomoże. Quote
Recommended Posts