Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszko - wieeeelkie ukłony dla Twojej pracy przy Haśko. Już widziałam, dlaczego on jest Shar-pei. Ale pięęęknie go zrobiłaś. Mialam wczoraj aparat w lecznicy, bo bylam tam proisto z hotelu ale miałam też przy sobie mojego potforrrka Kreseczkę, więc nie za bardzo miałam jak popstrykać zdjęcia. Ale podobno jutro będzie sesja zdjęciowa Twoim sprzęcichem, to nawet nie wyrywałam się z tym moim aparacikiem :oops:

Posted

Dzięki za pochwałę :) Pięknie to on nie jest zrobiony bo nie chciał współpracować ale zawsze wygląda schludniej niż przedtem.
Mam nadzieję, że pogoda łaskawie wytrzyma bo coś się już chmurzy i ponoć ma być brzydko jutro :/ Jak będzie deszcz to nici z sesji :(

Posted

No właśnie, a niestety prognozxy nie są za fajne.
A ja licze na dobrą pogodę w niedzielę, bo robimy wypad Haśkowo-Kreskowy do Dońci vel Shanty. Może tam coś popstrykam:-)

Posted

zerduszko napisał(a):
Laleczek piękny :D Mówcie co chcecie, ale od Donci ładniejszy :diabloti:

ładniejszy bo okrąglejszy i sylwetka ładniej wygląda bez kosteczek na wierzchu :)

CUDO!!!!!!!!!!! :laola:

Posted

Jak to nie czekamy na foty. Czekałyśmy i czekałyśmy, ale nie śmiałyśmy poganiać.
Ładny jest chłopak i faktycznie okrąglejszy. Ale może powinien być trochę mniej okrąglejszy? A kosteczki można ukryć w futerku :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha znajomi? jaki ten świat mały

Oj tak,przecież to są buldożki ockhamy z dogo ;) Można ich znaleźć na wątku Maupy :)