AMIGA Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Teraz nam dala tego linka, jak już wszystko wysprzedane :mad::cool3: Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 marudy :roll: http://www.allegro.pl/item1042588365_josera_festival_15_kg_2_kg_6_mega_gratisow.html tylko ciut inne gratisy :lol: Quote
AMIGA Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 To ja jeszcze trochę pomarudzę - a po co mi aż 15 kg karmy? Moja Amiga by to jadła przez pół roku albo i dlużej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 zawsze możesz wziąć połowę od PESTKI, pieniąchy wpłacić Haskowi - jak się skończy to znowu się zamówi i psiaki będą miały świeżutkie :) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 malawaszka napisał(a):zawsze możesz wziąć połowę od PESTKI, pieniąchy wpłacić Haskowi - jak się skończy to znowu się zamówi i psiaki będą miały świeżutkie :) No i to jest myśl:) Od razu wezmę od Amigi receptę albo kwit z apteki:):):) Tylko jej chodzi chyba też o te gratisy:) a są suuuperrrrrr:) Poza tym przecież ostatnio zamawiałyśmy Joserę dla Dońci/Szańci, jakieś 4 mies. temu i już się skończyła:) Opakowanie jest zamykane na zameczek:) Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 ach no gratisy niestety tylko jedne dali :lol: Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No wiesz co Malawaszko, to 3,20 wygląda komicznie w rozliczeniu:) Ja to tylko napisałam po to, żeby wyrazić moje zdziwienie a propos ceny leku:) Quote
malawaszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 już niech zostanie bo nie chcę nic mieszać Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Chłopak zaczyna rozumieć "siad" i "noga":) Jak mówię "strożnie" to wie, że będą schody albo coś niebezpiecznego:) Bo "ostrożnie" to za długie było przed przeszkodą:) Quote
PESTKA. Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 no i mam haśkowy nos w awatarze, ale nie wiem, jak dodaje się zdjęcia:( A chciałam Wam pokazać chłopaka z nową miską na jedzenie:( Quote
AMIGA Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przyślij do mnie zdjęcia mam wreszcie ociupinkę luzu to mi się uda wstawić Quote
AMIGA Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='malawaszka']zawsze możesz wziąć połowę od PESTKI, pieniąchy wpłacić Haskowi - jak się skończy to znowu się zamówi i psiaki będą miały świeżutkie :) Haaa to super pomysł. Mnie to nawet nie połowa, tylko np 1/3 wystarczy na długo, bo Amiga przecież jest na diecie. A gratisy, eee co tam gratisy. Miskę mam, ciasteczka wciaż jakieś kupuję - ostatnio zamówiłam w nowym sklepie weszki. A jestem wciaż na etapie poszukiwania takiej karmy którą i Bonuś zechce jeść Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 no to spróbuj tej co ma Haśko bo to karma podobno baaardzo smaczna dla psów - dla niejadków Quote
PESTKA. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Haśko pozdrawia:) A tutaj z nową miseczką:) no i jeszcze jak to wygląda u nas - ja pracuję, a on co:) Quote
sybil Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No, chłopak piękny, mam nadzieję, że docenia domek (nawet napewno docenia skoro chce kocich rezydentów pożreć:evil_lol:); żeby jeszcze zechciał powstrzymać mordercze zapędy, to byłaby pełnia szczęścia. Może p. Kłosiński pomoże...Mizianko dla Haśkulca:loveu: Quote
PESTKA. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 sybisia napisał(a):No, chłopak piękny, mam nadzieję, że docenia domek (nawet napewno docenia skoro chce kocich rezydentów pożreć:evil_lol:); żeby jeszcze zechciał powstrzymać mordercze zapędy, to byłaby pełnia szczęścia. Może p. Kłosiński pomoże...Mizianko dla Haśkulca:loveu: Chłopak piękny i kochany:) Co prawda dzisiaj musiał posiedzieć w kagańcu, bo mu się nie spodobała moja przyjaciółka, ale teraz sobie śpi na boczku ze mną w kuchni, bo wypuściłam moje mruczące dzieci na mieszkanie, co by nie dostały klaustrofobii:) Żeby tylko p. Kłosiński dał mi porady jak mam z Haśko postępować a propos kotów i mojego TZta... Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 kurcze a Przyjaciółkę pierwszy raz widział czy pierwszy raz tak zareagował, a wcześniej było lepiej? Haśko kurcze chłopie nie rób nam tego!!!!! Quote
PESTKA. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 malawaszka napisał(a):kurcze a Przyjaciółkę pierwszy raz widział czy pierwszy raz tak zareagował, a wcześniej było lepiej? Haśko kurcze chłopie nie rób nam tego!!!!! Pierwszy raz ją widział, za to do moich pozostałych nic nie ma. Widać poczuł się jak Pan na włościach. Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No to oby Pan Kłosiński pomógł gagatka przytemperować! Quote
PESTKA. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 malawaszka napisał(a):No to oby Pan Kłosiński pomógł gagatka przytemperować! Mam nadzieję, że jego wizyta pomoże. Jestem u mojego Tzta - chłopaki siedzą w salonie, a ja sama zamknięta w pokoju:( I jest w porządku:) Byli na spacerze i jak zwykle nic się nie działo. Szkoda tylko, że to działa dopóki Haśko nie poczuje, że jestem w zasięgu - od razu mu wigoru przybywa. Quote
weszka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pestka jaki masz fajny avek - aż Cię nie poznałam! Haśko pan na włościach z wielką michą i na pierzynach :) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='PESTKA.']Mam nadzieję, że jego wizyta pomoże. Jestem u mojego Tzta - chłopaki siedzą w salonie, a ja sama zamknięta w pokoju:( I jest w porządku:) Byli na spacerze i jak zwykle nic się nie działo. Szkoda tylko, że to działa dopóki Haśko nie poczuje, że jestem w zasięgu - od razu mu wigoru przybywa. co za gadzina niewdzięczna!!!!! Ty mu powiedz, że jak tak będzie cudował to przyjadę i dupsko zleję i się skończy cyrkowanie! O!!! ZAPRASZAM na bazary sznaucerowe i missieekowy http://www.dogomania.pl/threads/186099-BI%C5%BBUTERIA-NOWE-sk%C3%B3rz.-klapki-kurtka-TH-ZABAWKI-i-inne-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186108-LASER-Legamaster-smycze-aut.-zest.-s%C5%82uchawkowe-NOKIA-i-inne-SUPER-na-sznupy-do-1.06 http://www.dogomania.pl/threads/186093-Dla-DZIECI-i-nie-tylko-do-w%C5%82os%C3%B3w-bi%C5%BCu-rajstopy-szczot.-do-z%C4%99b%C3%B3w-na-missieek-1.06 Quote
Recommended Posts