bogula Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Dziewczyny----dziękuję! Pani dziennikarz i panu Michałowi ----dzięki! Pani dorocie S.----dzięki! :D :D :D Quote
zaba14 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Reporatz super :) dziewczyny wspaniałe i dzielne!! :angel: tylko powiedzcie czy były jakies telefony w sprawie Gaji i szczeniaczka?? Quote
aga_k Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Dziewczyny, było super! tylko szkoda, że nie wiedziałam o tym i zaczęłam oglądać już w trakcie, a nie od samego początku. Gorące pozdrowionka :lol: Quote
Mantis Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='deszczowa']Pani Redaktor obiecała mi płytkę dvd nagrać - to trochę może trwać, nawet około miesiąca, ale będę czujna. Kochać Gaję i nie widzieć jej w TV? Niemożliwe :wink: :angel:[/quote] [b]Deszczowa[/b], dziękuję :buzi: Jak się czuje nasza gwiazda? :) Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 A ja nie widziałam :( ,ale moja mama mi dzisiaj przez telefon zdała relacje /no i to ze sie pobeczała za nas 2/.Dziewczyny jestescie Wielkie :P Quote
Dorota_64 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Wielkie, ogromne gratulacje za wspaniały reportaż. Oglądałam, ryczałam jak bóbr. Zagoniłam sporo ludzi z pracy przed telewizory i wiecie co - wielu z nich oglądało. Wywiązała się nawet dyskusja o tym, jacy ludzie potrafią być parszywi dla zwierząt. Reportaż poruszył wszystkich bardzo głęboko. Byli pełni uznania dla dziewczyn, które przeprowadziły taką wspaniałą akcję :P . Wszyscy pytali mnie czy wiem, jak się Gaja czuje, co dzieje się z jej dziećmi i czy ktoś weźmie Gaję do swojego domu. Tofcia, gdy usłyszała Pysię natychmiast wspięła się na łapkach do telewizora i zawzięcie go wąchała a potem nerwowo poszczekiwała i chodziła po pokoju. Quote
zaba14 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no to moj pies jest jakiś skamieniały, bo lezał i wcale go nie poruszyły dziki z TV Quote
arnika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ja niestety nie widziałam, ale czytam [url]http://ww2.tvp.pl/558,20050517205947.strona[/url] dziewczyny, wieeeelki buziak!! :D :D :D Quote
avii Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A co na bieżąco słychać u Gaji????? Jak rana :cry: :cry: A może malutkie zdjątko ?? :oops: Quote
doddy Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Przepraszam Was ale jestem strasznie zabiegana przez ten reportaż. Z TV zgłosiło sie kilka osób, twierdząc że Gaja jest ich zaginionym psem. Wczoraj wiec od 5 rano były wycieczki do Gai. Okazało się, ze Gaja nie jest ich psem. Wczoraj byłyśmy z Gaja na 2 godzinnym spacerku i było idealnie. Gaja jest coraz grzeczniejsza. Co do rany... Nic sie nie zmieniło, czyli jedna strona już zagojona a druga... Gaja ją drapie i stąd tworzy się błędne koło... Co do zdjęć. :oops: Dziś postaram się zrobić. Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A ja dzisiaj poznałam Glizdeczkę ososbiście :angel: Chciałam ja obłaskawic parówka drobiową, ale się na nią wypięła 8) Dopiero gotowany kurczak pozwolił nam nieco przełamac lody :wink: Byłyśmy na długim spacerku, Gai nie przeraża ruch uliczny, na obcych ludzi się nieco boczy, trzyma dystans, ale nie jest to panika, raczej baczna obserwacja :wink: A żebyście widziały, jak ona wita Doddy - normalnie cała doopka jej chodzi z radości :D Doddy, odwaliłas naprawdę KAWAŁ ŚWIETNEJ ROBOTY!!! A zdjęcia będa, ale panna uznała chyba, że ma dosyć gwiazdorzenia i nieco sie boczyła na aparat :wink: Słooodka jest :D Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='arnika']ja niestety nie widziałam, ale czytam [url]http://ww2.tvp.pl/558,20050517205947.strona[/url][/quote] Właśnie sobie to czytam i nie mogę, muuusze wam zacytować fragment: [quote]Owczarek (jak się później okazało – suka, [b]stąd jej pierwsze imię: On-ka[/b])[/quote] :cunao: :cunao: :cunao: I nawet tytuł brzmi "On-ka na sznurku" i dziennikarka cały czas używa w tekscie tego "imienia" :roflt: Quote
DOMINIKA Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Super robota dziewczeta :thumbs: Szkoda ,ze nie moglam ogladac... :( Quote
deszczowa Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='asher'][quote name='arnika']ja niestety nie widziałam, ale czytam [url]http://ww2.tvp.pl/558,20050517205947.strona[/url][/quote] Właśnie sobie to czytam i nie mogę, muuusze wam zacytować fragment: [quote]Owczarek (jak się później okazało – suka, [b]stąd jej pierwsze imię: On-ka[/b])[/quote] :cunao: :cunao: :cunao: I nawet tytuł brzmi "On-ka na sznurku" i dziennikarka cały czas używa w tekscie tego "imienia" :roflt:[/quote] starałyśmy się jej to wyjaśnić, ale to dla Pai Redaktor zupełnie noa dziedzina, trochę wyrozumiałości :wink: :lol: Quote
deszczowa Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='asher'][quote name='arnika']ja niestety nie widziałam, ale czytam [url]http://ww2.tvp.pl/558,20050517205947.strona[/url][/quote] Właśnie sobie to czytam i nie mogę, muuusze wam zacytować fragment: [quote]Owczarek (jak się później okazało – suka, [b]stąd jej pierwsze imię: On-ka[/b])[/quote] :cunao: :cunao: :cunao: I nawet tytuł brzmi "On-ka na sznurku" i dziennikarka cały czas używa w tekscie tego "imienia" :roflt:[/quote] starałyśmy się jej to wyjaśnić, ale to dla Pani Redaktor zupełnie nowa dziedzina, trochę wyrozumiałości :wink: :lol: Quote
doddy Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Asher się pochwailiła... Zdjecia miały być, ale.... mądra doddy jakims cudem je skasowała... Hi hi a dziś Gajusia vel Glizda się wyspacerowała od 10 do 14. Ale głównie się opalała. :D Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='deszczowa']starałyśmy się jej to wyjaśnić, ale to dla Pani Redaktor zupełnie nowa dziedzina, trochę wyrozumiałości :wink: :lol:[/quote] Jasne, że jestem wyrozumiała :wink: Po prostu mnie to rozbawiło :lol: Doddy, skasowałaś? :( Buuuu :( Quote
Dorota_64 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='asher'] A żebyście widziały, jak ona wita Doddy - normalnie cała doopka jej chodzi z radości :D [/quote] A Doddy zwykle bardzo skromnie pisała "dziś Gaja zamerdała ogonkiem" :wink: :angel: Quote
eurydyka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Doddy, po takim spacerze to Gajka poszla chyba od razu spac:) Quote
avii Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Skasowane :roll: :o Zdjęcia Gaji :pissed: Doddy :icon_roc: ---to ty może omijaj ten guzik w aparacie ze śmietniczką :nono: :zly7: Quote
arima Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Oglądałam dziś Kawe czy cherbate-dziewczyny Wy jesteście niesamowite :P Przez te 5 minut powiedziałyście o tych biedakach tyle,że inny nie zdążyłby przez godzine :angel: Deszczowa :buzi: od Atosa. Życze Wam,żeby Bozia wynagrodziła Wam sie za to co robicie stokrotnie!!! :P Wasza siła jest wielka,jak Was pierwszy raz usłyszalam to sie rozkleilam i dzisiaj też.. Jeszcze raz dziękuje :buzi: Quote
asiuniap Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Buuu, czemu nie mówicie wcześniej, że będziecie w jakichś programach. Włączyłabym TV, a tak.... jestem obrażona. Quote
deszczowa Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Asiuniap, przepraszam :oops: , ale to było nagranie na wariata :wink: , nie wiediałam, czy mi pozwolą pokazać zdjęcia, ale się udało :P Mam taśmę video, jak ją przegram na płytkę to Ci Asiunia prześlę na zgodę :roll: Quote
Recommended Posts