asiaf1 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='agat21']czy Kapsel teraz mieszka w kojcu?[/QUOTE] generalnie lata luzem w dzień a noc spedza w pokoju przy stajni na kanapie Quote
asiaf1 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Jezeli nie Kapsel, to mam jeszcze Sabę która mieszka w bloku i lubi dzieci-nie lubi tylko kotów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=142940 Quote
jola_li Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Niestety, nie mogę zaoferować stałych wpłat, bo nie wiem czy podołam, ale 40 zł dla Kapselka dorzucę, z nadzieją, że to nie koniec... Quote
Lulka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a moze zrobiłby ktos Kapselkowi nowy banerek??? Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Czy nie było telefonów o kapselka?...nikt nie pytał? Na allegro miał jednego obserwatora... Quote
lilk_a Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam że nie na temat ..... Zapraszam na bazarek dla dwóch smutnych suczek , które nie radzą sobie w schroniskowej rzeczywistości, potrzebna im pomoc w zbiórce pieniędzy na domy tymczasowe ...zapraszamy Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Lulka']Kapsel nadal czeka i czeka[/QUOTE] Za 5 godzin skończy się allegro Kapselka...jutro wznowię,choć cały czas czekam na ujawnienie się obserwowicza...przecież Kapselkowi nie trzeba setek obserwowiczów...jemu wystarczy jeden-ten właściwy!!! Kapselku...niech to już będzie ten!!!:loveu: Quote
bico Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='zuzlikowa']Za 5 godzin skończy się allegro Kapselka...jutro wznowię,choć cały czas czekam na ujawnienie się obserwowicza...przecież Kapselkowi nie trzeba setek obserwowiczów...jemu wystarczy jeden-ten właściwy!!![/QUOTE] mnie brak zainteresowania takim pięknym i sympatycznym psiakiem przyprawia o załamanie nerwowe:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: zapłacę wyróżnienie...nie tracę nadziei:roll: Quote
zuzlikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Allegro Kapselka wznowione...dzięki bico,znowu wyróżnione na 14 dni... Powodzenia psinko!:loveu: KAPSEL-piękna aparycja, ujmujący charakter! (802739260) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jola_li Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zamówiłam sobie (od Taty na Gwiazdkę ;-)) portret pieska: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rysunkowy-bazarek-gos-zamow-portret-zwierzaka-do-30-11-przyjmowanie-zlecen-147781/ Za jakiś czas będzie 60 zł dla Kapselka :-)!!!! Quote
asiaf1 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Bardzo dziękuję Wam dziewczyny:loveu: Kapsel to taki fajny pies-nie wiem dlaczego nikt o niego nie pyta. Może udałoby się wam powywieszać jego plakaty w lecznicy czy np. w miejscach gdzie sa osiedla domków jednorodzinnych. Ja chyba tak zrobię bo juz nie wiem gdzie go ogłaszać.:shake: Quote
jola_li Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='asiaf1']Bardzo dziękuję Wam dziewczyny:loveu: Kapsel to taki fajny pies-nie wiem dlaczego nikt o niego nie pyta. Może udałoby się wam powywieszać jego plakaty w lecznicy czy np. w miejscach gdzie sa osiedla domków jednorodzinnych. Ja chyba tak zrobię bo juz nie wiem gdzie go ogłaszać.:shake: Asiu, z tego, co wiem to na innych wątkach tez jest brak reakcji na ogłoszenia :-(... Kompletna posucha..... Ja już wywiesiłam ogłoszenia Boryska, ale mogę spróbować też Kapselka (jak wcisnę, bo tablice ogłoszeń są niewielkie ;-(...) Tylko poprosiłabym Cię o zdjęcie w lepszej rozdzielczości, bo Borysek wyszedł blado w druku ;-)... Quote
jola_li Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wpłaciłam 60 zł dla Kapselka a konto rysunku, który zamówiłam u Gosi :-)! Jak dojdzie przelew to poproszę o zaznaczenie na wątku, że to z bazarku rysunkowego Gosi :-). Quote
atomoowka_ak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Proszę o numer konta na pw, pomogę drobną kwotą... Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wpadam się przywitać...słoneczko dziś swieci,to niech będzie to znak domku...szybko...:loveu: Quote
Lulka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 atomoowka_ak napisał(a):Proszę o numer konta na pw, pomogę drobną kwotą... dzieki serdeczne juz wysylam konto Asi na pw ;) Quote
agat21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Poszła też moja wpłata na Kapselka. Moja koleżanka i jej synek są zdecydowani - pozostaje sprawa przekonania męża :roll: Gdzie w razie czego można zobaczyć Kapselka "na żywo" ? Quote
agat21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Lulka napisał(a):w Skierdach na Lipowej ;) a gdzie to jest? jak daleko od Warszawy? Quote
mysza 1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 agat21 napisał(a):a gdzie to jest? jak daleko od Warszawy? Okolice Legionowa, niedaleko. Podpiszcie http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Quote
atomoowka_ak Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Trzymajmy kciuki za Kapselka! Wysłałam pieniążek na psinkę. Quote
asiaf1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 zaktualizowałam wpłaty w 1 poście-prosze zobaczcie czy wszystko ok. dziękujemy:loveu: Quote
Recommended Posts