Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lulka']Kapsel nadal czeka i czeka[/QUOTE]

Za 5 godzin skończy się allegro Kapselka...jutro wznowię,choć cały czas czekam na ujawnienie się obserwowicza...przecież Kapselkowi nie trzeba setek obserwowiczów...jemu wystarczy jeden-ten właściwy!!!

Kapselku...niech to już będzie ten!!!:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Za 5 godzin skończy się allegro Kapselka...jutro wznowię,choć cały czas czekam na ujawnienie się obserwowicza...przecież Kapselkowi nie trzeba setek obserwowiczów...jemu wystarczy jeden-ten właściwy!!![/QUOTE]

mnie brak zainteresowania takim pięknym i sympatycznym psiakiem przyprawia o załamanie nerwowe:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

zapłacę wyróżnienie...nie tracę nadziei:roll:

Posted

Bardzo dziękuję Wam dziewczyny:loveu:
Kapsel to taki fajny pies-nie wiem dlaczego nikt o niego nie pyta.
Może udałoby się wam powywieszać jego plakaty w lecznicy czy np. w miejscach gdzie sa osiedla domków jednorodzinnych.
Ja chyba tak zrobię bo juz nie wiem gdzie go ogłaszać.
:shake:

Posted

[quote name='asiaf1']Bardzo dziękuję Wam dziewczyny:loveu:
Kapsel to taki fajny pies-nie wiem dlaczego nikt o niego nie pyta.
Może udałoby się wam powywieszać jego plakaty w lecznicy czy np. w miejscach gdzie sa osiedla domków jednorodzinnych.
Ja chyba tak zrobię bo juz nie wiem gdzie go ogłaszać.:shake:

Asiu, z tego, co wiem to na innych wątkach tez jest brak reakcji na ogłoszenia :-(... Kompletna posucha.....

Ja już wywiesiłam ogłoszenia Boryska, ale mogę spróbować też Kapselka (jak wcisnę, bo tablice ogłoszeń są niewielkie ;-(...)
Tylko poprosiłabym Cię o zdjęcie w lepszej rozdzielczości, bo Borysek wyszedł blado w druku ;-)...

Posted

Wpłaciłam 60 zł dla Kapselka a konto rysunku, który zamówiłam u Gosi :-)!
Jak dojdzie przelew to poproszę o zaznaczenie na wątku, że to z bazarku rysunkowego Gosi :-).

Posted

Poszła też moja wpłata na Kapselka.
Moja koleżanka i jej synek są zdecydowani - pozostaje sprawa przekonania męża :roll:
Gdzie w razie czego można zobaczyć Kapselka "na żywo" ?