Kasia77 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Zaczęłam dziś pisać w sprawie chłopaków do programu,jutro postaram sie skończyć.Podepne oczywiście sunię.Ile tych psin tu nie jest na dogomani,to wszystkie powinny mieć równe szanse na domki, Szkoda,że tak niewiele można:shake:.... W powodzenie i cudowne zakończenie specjalnie nie wierzę(oby chociaż w ogóle dali jakąś odpowiedź),ale jeśli jest jakakolwiek szansa-spróbować trzeba. A jak cudem,dostaliby jakiś termin,to wtedy trzebaby ich zabezpieczyć domkiem tymczasowym... Quote
Onaa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wtedy do programu nie brali takich samych psiaków razem, więc chyba tylko jeden trójłapek by się załapał. I tylko pieski ze schroniska wtedy były. Ale może coś się zmieniło w formie programu. Teraz pan Michał Olszański jest ambasadorem akcji "Zerwijmy łańcuchy", więc może i kacik adopcyjny się pojawi w TVP. Quote
aashaa74 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam,dawno nie zagladałam tu więc mam pytanie:Co dzieje się z tym pieskiem bez łapki z pierwszego postu? Quote
maarit Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 aashaa74 napisał(a):Witam,dawno nie zagladałam tu więc mam pytanie:Co dzieje się z tym pieskiem bez łapki z pierwszego postu? To są dwa psiaki - trzyłapki. Nadal szukają domów:shake: Quote
Kasia77 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Napisałam,wysłałam... Dane do kontaktu do Ciebie Agnieszko-tak jak miało być.Sunię podpięłam w e-mailu do chłopaków. Pewnie nic z tego nie będzie,i w najlepszym wypadku dostaniemy jakąś zbywającą odpowiedź,ale cóż,przynajmniej nie będę karmić się nadzieją i zastanawiać coby było gdyby... Quote
maarit Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kasia77 napisał(a):Napisałam,wysłałam... Dane do kontaktu do Ciebie Agnieszko-tak jak miało być.Sunię podpięłam w e-mailu do chłopaków. Pewnie nic z tego nie będzie,i w najlepszym wypadku dostaniemy jakąś zbywającą odpowiedź,ale cóż,przynajmniej nie będę karmić się nadzieją i zastanawiać coby było gdyby... Brawo Kasiu inaczej byśmy się zastanawiali że może akurat... i wyrzucalibyśmy sobie ze można było to zrobić. Jak nadrobię zaległości to założę im profil na N-K... Niech chociaz ludzie o nich wiedzą... Quote
maarit Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dogo07 napisał(a):Dzisiaj nie było kącika aodpcyjnego w TVP. To może wogóle nie ma:shake: Tylko nie to!:roll: Quote
Kasia77 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dogo07 napisał(a):A skąd miałaś adres ? z internetu,pogrzebałam i znalazłam e-maila. Quote
Kasia77 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dogo07 napisał(a):Dzisiaj nie było kącika aodpcyjnego w TVP. Mam nadzieję,że przynajmniej napiszą,że nie ma szans,niezależnie od tego czy jest jeszcze ten kącik czy nie:roll: Quote
zuzka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-paski-zegarki-itd-itd-bazarek-na-kodinke-ciapulke-nie-tylko-do-19-10-a-148449/#post13123129 Quote
Kasia77 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nikt się nie odzywa,mają to w tej telewizji wszystko.....:roll: A co u chłopaków słychać? jak sobie radzą?... Quote
zuzka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 zapraszam na bazarki Ciekawe czytadła ..Bazarek na Kodinke,Ciapulke i nie tylko do 22-10 Kolczyki,paski,zegarki,itd.itd...Bazarek na Kodinke,Ciapulke i nie tylko do 19-10 Quote
rita60 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czas mija,a oni najlepsze miesiace zycia spedzaja w schronie:shake: Quote
AgusiaP Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 rita60 napisał(a):Czas mija,a oni najlepsze miesiace zycia spedzaja w schronie:shake: ...:-(:-(:-( Quote
jagoda1403 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witam wszystkie ciotki chciałabym dać jednemu psiakowi domek tymczasowy tylko nie wiem który z nich bardziej go potrzebuje i boje się jak chłopaki przeżyją rozstanie ... Quote
Kamila_s Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jagoda1403 napisał(a):Witam wszystkie ciotki chciałabym dać jednemu psiakowi domek tymczasowy tylko nie wiem który z nich bardziej go potrzebuje i boje się jak chłopaki przeżyją rozstanie ... ale nowinaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
ciapuś Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 jagoda1403 napisał(a):Witam wszystkie ciotki chciałabym dać jednemu psiakowi domek tymczasowy tylko nie wiem który z nich bardziej go potrzebuje i boje się jak chłopaki przeżyją rozstanie ... Witam na dogo Bardzo sie ciesze że chociaż jeden z nich ma szanse na lepsze życie,oczywiście wybór należy do Ciebie.Z tego co wiem masz być w schronisku w sobotę więc trzymam mocno kciuki za dobry wybór :loveu: Quote
Recommended Posts