Jump to content
Dogomania

POMOCY!!!!!! Czy brak jednej łapy to wyrok - Julek zostaje w DT na zawsze

Recommended Posts

Posted

Zaczęłam dziś pisać w sprawie chłopaków do programu,jutro postaram sie skończyć.Podepne oczywiście sunię.Ile tych psin tu nie jest na dogomani,to wszystkie powinny mieć równe szanse na domki,
Szkoda,że tak niewiele można:shake:....
W powodzenie i cudowne zakończenie specjalnie nie wierzę(oby chociaż w ogóle dali jakąś odpowiedź),ale jeśli jest jakakolwiek szansa-spróbować trzeba.
A jak cudem,dostaliby jakiś termin,to wtedy trzebaby ich zabezpieczyć domkiem tymczasowym...

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtedy do programu nie brali takich samych psiaków razem, więc chyba tylko jeden trójłapek by się załapał. I tylko pieski ze schroniska wtedy były. Ale może coś się zmieniło w formie programu.
Teraz pan Michał Olszański jest ambasadorem akcji "Zerwijmy łańcuchy", więc może i kacik adopcyjny się pojawi w TVP.

Posted

aashaa74 napisał(a):
Witam,dawno nie zagladałam tu więc mam pytanie:Co dzieje się z tym pieskiem bez łapki z pierwszego postu?

To są dwa psiaki - trzyłapki. Nadal szukają domów:shake:

Posted

Napisałam,wysłałam... Dane do kontaktu do Ciebie Agnieszko-tak jak miało być.Sunię podpięłam w e-mailu do chłopaków.
Pewnie nic z tego nie będzie,i w najlepszym wypadku dostaniemy jakąś zbywającą odpowiedź,ale cóż,przynajmniej nie będę karmić się nadzieją i zastanawiać coby było gdyby...

Posted

Kasia77 napisał(a):
Napisałam,wysłałam... Dane do kontaktu do Ciebie Agnieszko-tak jak miało być.Sunię podpięłam w e-mailu do chłopaków.
Pewnie nic z tego nie będzie,i w najlepszym wypadku dostaniemy jakąś zbywającą odpowiedź,ale cóż,przynajmniej nie będę karmić się nadzieją i zastanawiać coby było gdyby...

Brawo Kasiu inaczej byśmy się zastanawiali że może akurat... i wyrzucalibyśmy sobie ze można było to zrobić. Jak nadrobię zaległości to założę im profil na N-K... Niech chociaz ludzie o nich wiedzą...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dzisiaj nie było kącika aodpcyjnego w TVP.

Mam nadzieję,że przynajmniej napiszą,że nie ma szans,niezależnie od tego czy jest jeszcze ten kącik czy nie:roll:

Posted

jagoda1403 napisał(a):
Witam wszystkie ciotki chciałabym dać jednemu psiakowi domek tymczasowy tylko nie wiem który z nich bardziej go potrzebuje i boje się jak chłopaki przeżyją rozstanie ...

ale nowinaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

jagoda1403 napisał(a):
Witam wszystkie ciotki chciałabym dać jednemu psiakowi domek tymczasowy tylko nie wiem który z nich bardziej go potrzebuje i boje się jak chłopaki przeżyją rozstanie ...

Witam na dogo
Bardzo sie ciesze że chociaż jeden z nich ma szanse na lepsze życie,oczywiście wybór należy do Ciebie.Z tego co wiem masz być w schronisku w sobotę więc trzymam mocno kciuki za dobry wybór :loveu: