jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Halo kto mnie nauczy dodawać tu zdjęcia ?? Quote
kaja555 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a to musisz się zarejestrować na fotosiku albo picasie i dopiero z niego wklejać zdjecia ale na razie , to możesz mi przesłać mailem na [email protected] to wkleję ;) Quote
Magnesiatko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nie, nie!! Nie trzeba się rejestrować :) Tzn można skorzystać ze strony: www.imageshack.us Jak załadujesz zdjęcie na tę stronę, by wkleić na forum wybierasz PIERWSZY Z GÓRY link, tylko go przekopiowujesz tutaj i voila ;) Gotowe ;) Quote
jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://img337.imageshack.us/gal.php?g=102609115339.jpg To tu macie zdjęcia malucha :) Jak ktoś potrafi to może je załadować bezpośrednio tutaj na dogo bo nie każdem chec sie wchodzić w linki Quote
Kamila_s Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 looooooooooooooooooo matkooooooooooooooooooo....jaki slodziak z tego Julka i kanapowiec!!!!!!!!!!!!!! nic jak widze tylko wylegiwalby sie :cool3: Quote
Magnesiatko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ciapuś napisał(a): Super zdjęcie :) Quote
jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To jego ulubiona pozycja do spania :) Quote
anovip1 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jagoda1403 napisał(a): Miom wszystko uważam że teraz powinniśmy sie skupić na znalezieniu domu dla Gustiego a przy okazji szukac domu stałego dla Julusia Jagódko jak już Ci mówiłam jesteś niesamowitą dziewczyną :lol: Za opiekę nad Julkiem ogromne buziaki. Wspaniale ,że nie zapomniałaś o drugim psiaku. Gusti czeka na swoją szansę. W jego przypadku niezbędne są regularne spacery i ćwiczenia. To wspaniały ,pragnący bliskości człowieka psiak. Quote
Kamila_s Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 czy jest oglaszany gdziekolwiek Gusti???????????????? Quote
jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wspaniale że są nowe zdjęcie Gustiego zaraz wrzuce aktualne na swój profil na nk KONIECZNIE !!! trzeba zrobić nowe ogłoszenia może jakiś banerek dla Gustiego co wy na to ???Każdego dnia widze jak wiele jest psich tragedii i jak ludzie walczą o zwierzki i mam wyrzuty sumienia, że robie tak nie wiele bo to tylko jeden malutki piesek który juz jest szczęśliwy, a tak wiele nadal cierpi. Wiem, że świata nie zbawie, ale chciłabym nieść pomoc wiekszej ilości cierpiących psiaków ... Quote
jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Czy ktoś wie jakie musze spęłniać wymagania żebym mogła wychodzic z Gustim na spacery ?? Quote
Magnesiatko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Gusti jest chyba dość sporym psiakiem? Quote
hop! Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Myślę, że Gusti powinien mieć osobny wątek (już wcześniej to proponowałam, ale nikt się do tego nie ustosunkował). W pierwszym poście powinny się znaleźć nowe zdjęcia psa i jak najwięcej informacji o nim. Naprawdę będzie łatwiej i czytelniej. Quote
jagoda1403 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jestem tu nowa i nie wiem jak opcja jest lepsza ale może nowy watek jest dobrym i świerzym pomysłem ... A co na to reszta ??? Gusti jest sporo większy od Julka nawet nie można ich porównywać ze sobą, ale nie jest to znowu jakiś olbrzym jak ON,a napewno daleku mu tym bardziej do doga Ponawiam swoje pytanie w sprawie spacerów i może jest jeszcze ktoś chętny żeby na czas pobytu w schronie pracować z nim nad kondycją i muskulaturą ?? Jak bedziemy znać schroniskowe wymogi to możemy wtedy ustalić jakiś grafik spacerowy o ile będą chętni bo ja codzienie jeżdże do Warszawy, więc mogłabym zaproponować spacery w weekendy. Quote
Kamila_s Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 JAGODA SUPER POMYSL Z TYMI SPACERAMI.. Kto moze zalozyc nowy osobny watek dla Gustiego???? mozna by sciagnac wiecej ciotek z dogo z okolic schornsika,ktore moglby by pomoc w spacerach.... Quote
ciapuś Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Jak wrócę do domu to założę mu osobny wątek Quote
jagoda1403 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja bardzo chętnie zajmę się wątkiem Gustiego :) Oczywiścię z Waszą pomocą bo nie wiele umiem zrobnić, a przyda się nowy banerek, a wiem że jest tu jakis specjalista w tej dziedzinie może ogłoszenia w innych portalach, no i musimy zacząć te spacery to jest najważniejsze tylko nadal nikt nie napisła nic odnośnie formalności schroniskowych w takim razie porozmawiam z wolontariatem ze schroniska i wszytskiego się dowiem Quote
Kamila_s Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jak bedzie nowy watek..zaczniemy wysylac do ciotek by pomogly w spacerkach.... Quote
jagoda1403 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Niestety z tymi sacerami to nie taka prosta sprawa :( W schronisku nie zabiera sie pojedyńczych psów na spacer z boksu bo jak wraca to inne są zazdrosne i wynikają z tego konflikty = pogryzienia W dodatku na spacery chądzą tylko wolontariusze a do końca tego roku schronisko nie robi nowego naboru, ale rozmawiałam z wolontariuszka Anią i powiedziała że moge spróbowac pójść porozmawiać z dyrekcja i może zrobią wyjatek dla jednego psa, więc musze pojechaś porozmawiać i poznać towarzystwo w boksie może okaże się nie takie konfliktowe w końcu to małe pieski :) Quote
AgusiaP Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziewczynki zajżyjcie proszę do suni tam jest tak mało osób na wątku:-( Może coś doradzicie. http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post13185488 Quote
Niewiasta_21 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 W razie czego ja i inne wolontariuszki służymy pomocą. Gustiemu tez musi sie udac! Quote
jagoda1403 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na pewno się uda Gustiemu nie wierze żeby mogło być inaczej poza tym mu już tu wszytskie się o to postaramy :) Juluś był dzisiaj pierwszy raz w Warszawie i myśle że nie predko pojedzie znowu o ile jeszcze kiedy kolwiek go zabiore. Bardzo boi się jeździć tramwajami w pociągu spał i na uczelni tak samo był grzeczny, ale był to zdecydowanie za duży stres może za wcześnie rzuciłąm go na taką głęboką wode zaraz po zabraniu ze schronu mam okropne wyrzuty sumienia Teraz idziemy spac bo ja znowu wypłakał litry łeż, a Julek już śpi w łóżku od 15min jak dziecko Quote
ciapuś Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Wątek Gustiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13383143#post13383143 Quote
jagoda1403 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przyszedł dzien w którym Julek poczół sie zgrożony i postanowił bronić swojego terenu ... Przyszedł do nas dzisiaj wójek i Juluś w moim towarzystwie w przedpokoju pieknie sie przywitał, ale jak tylko został sam położył sie przy wejśćiu do mojego pokoju i jak wójek wyciągnął ręke to go ugryzł ... Na szczęście to było mocne uszczypnięcie i krew się nie polała, a wójek też ma 2 suki po przejściach które przywiózł ze wsi bardzo sie bały i nie dawały długo dotkna teraz mieszkają razem w mieszkaniu i są kochane choć w stosunku do obcych bardzo ostrożne, więc nie obraził się na Julka tylko mu nagadał że nie spodziewał się po takim ładnym przywitaniu takiego zwrotu sytuacji :) Quote
Recommended Posts