Jump to content
Dogomania

POMOCY!!!!!! Czy brak jednej łapy to wyrok - Julek zostaje w DT na zawsze

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzyłapki naprawdę są biedne. jeśli jakieś potrzebują ogromnego wsparcia, to właśnie one.

Chłopaki już duże, szczególnie jeden. To jest koszmarne, że za młodu skazany na wegetację.

Posted

[quote name='werisia']Ja bym jednego wzieła, gdyby nie to, że mam już dwa psy[/quote]

dwa,czyli o przynajmniej o jednego za mało:lol:,a psinki są piękniuchne

Również mam trójłapkę,dużo schodów po których pędzi jak szalona,a prócz niej piątke czworonożnego szczęścia(dwa swoje,trzy tymczasowe),więc Twoim dwóm, przydałby się może jednak do towarzystwa taki piękny chłopak?;)

Posted

piękne te trójłapki, jakby tak trafiły do TVP na Pytanie na śniadanie, to zaraz znalazły by dom, nasz trójłapek ze schroniska nie był taki ładny, a tak właśnie został Warszawiakiem.

Posted

[quote name='kaja555']piękne te trójłapki, jakby tak trafiły do TVP na Pytanie na śniadanie, to zaraz znalazły by dom, nasz trójłapek ze schroniska nie był taki ładny, a tak właśnie został Warszawiakiem.[/quote]

A jaką drogą do programu trafiły?,może ktoś jest w stanie pomóc...
Generalnie,źle się dzieje,że telewizja jest głucha i ślepa na to co się ze zwierzętami wyprawia!,to co czasem pokażą? -to tyle co nic,
gdyby było inaczej byłaby chociaż szansa,że w końcu cokolwiek zacznie zmieniać się na lepsze...

Hopajcie chłopaki do góry!

Posted

[quote name='Kasia77']A jaką drogą do programu trafiły?,może ktoś jest w stanie pomóc...
Generalnie,źle się dzieje,że telewizja jest głucha i ślepa na to co się ze zwierzętami wyprawia!,to co czasem pokażą? -to tyle co nic,
gdyby było inaczej byłaby chociaż szansa,że w końcu cokolwiek zacznie zmieniać się na lepsze...

Hopajcie chłopaki do góry![/quote]
Właśnie gdzie je zgłosić aby mogły się pokazać w telewizji

Posted

Dogo07 napisał(a):
No ale potem, w razie gdyby jednak nic z tego nie wyszło, to psiak wróciłby do schroniska ? Albo tzreba by mu wtedy zapewnić tymczas.

Tymczas,to byłoby coś,gdyby się nie udało...ale
zanim okaże się ewentualnie,że się nie udało,musiałyby dostać szanse na to,żeby mogło się jednak udać:roll:

Kaja555-jak Twój trójłapek trafił do programu? z kim?,był psem jakiejś organizacji,schroniskowym?,jak to było?...

Posted

ja tego nie załatwiałam, ale pamiętam że na nasz wątek trafiła maszaberla i to dzięki niej się udało

napiszcie do niej PW. Nasz piesek pojechał prosto ze schroniska i już nie musiał wracać.

Te dwa psiaki są na prawdę ładne i młode, mają szanse

Posted

Maszaberli nie ma od jakiegoś czasu na Dogo... Ostatnio nie sprawdzałam. Może po prostu zgłoście psiaki do tego programu. Napewno będzie kolejka. Tylko nie wiem czy po wakacjach ten kącik adopcyjny wróił na antenę - we wtorki był. Super się sprawdzał.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Maszaberli nie ma od jakiegoś czasu na Dogo... Ostatnio nie sprawdzałam. Może po prostu zgłoście psiaki do tego programu. Napewno będzie kolejka. Tylko nie wiem czy po wakacjach ten kącik adopcyjny wróił na antenę - we wtorki był. Super się sprawdzał.

Wielka szkoda,że nie można złapać Maszaberli,zawsze jednak to ktoś z doświadczeniem w takiej sprawie,wie dokładnie co i jak...
Wiecie co?,w takim razie, bez specjalnej nadzieji...,ale napisać mogę do tego programu,przynajmniej będzie wiadomo,że się próbowało.Tylko trzebaby podać kontakt do kogoś,z kim konkretnie w sprawie chłopaków mieliby się w razie co kontaktować.
Jest ktoś, kto byłby w stanie pilotować sprawę,gdyby jakimś cudem była szansa na ratunek dla biedulin?

Posted

Ja niestety nie jestem zmotoryzowana ,ale jeśli udało by się coś załatwić to chętnie będę pilotować sprawę.
Kasia 77 gdybyś pisała do tego programu to pisz o 3 psiakach bo u mnie na tymczasie od 5miesięcy jest maleńka sunia po wypadku która też ma problemy z łapkami.Więc gdyby się udało to pojechałyby 3 psy.
Wątek Ciapulki
http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-sprawa-zycia-smierci-pomocy-szczeniak-po-wypadku-135923/index115.html#post13079802

Moje namiary
[email protected]
792-061-133 Agnieszka

Posted

Wątpię żeby się udało3 na raz wprowadzić - wiem, że 2 to już wprowadzały spore zamieszanie. Musiały to byc psiaki, które zachowują czystość, sa nieagresywne i nie stresuje ich rzeszą ludzi, którzy pracują przy tworzeniu programu.