Jump to content
Dogomania

POMOCY!!!!!! Czy brak jednej łapy to wyrok - Julek zostaje w DT na zawsze

Recommended Posts

Posted

witam, jestem tu gościem - kilka dni temu odezwałam się mailowo do opiekunki psów w sprawie Julka - i cisza, nikt mi nie odpowiedział,

czekam na jakieś info, dziękuję

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lula2012 napisał(a):
witam, jestem tu gościem - kilka dni temu odezwałam się mailowo do opiekunki psów w sprawie Julka - i cisza, nikt mi nie odpowiedział,

czekam na jakieś info, dziękuję

Cioteczko,prosze sprawdzic poczte:cool3:

Posted

Już odpisałam
Co do tego jak będzie sobie radził z chodzeniem po schodach to nie wiem bo nie mam doświadczenia ale na pewno zaraz wypowiedzą się Cioteczki które maja trójłapki

Posted

Przed chwilą spytałam Bajkę, która ma trzyłapkową suczkę i nie jednego psa z trzema łapami miała już pod opieką o to chodzenie po schodach i odpisała, że jej Bajka fruwa dosłownie po schodach, a inna suczka zachowuje się jakby miała 6 lap a nie 3 czy 4 :evil_lol:

Gdyby porzypadkiem ktoś chciał wspomóc m.in takiego trójłapka to tu jest = >
allegro cegiełkowe

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy te biedaczki to mają już rany zagojone czy wymaga to jeszcze jakiegoś leczenia, opatrunków ?

Rany są już w pełni zagojone,dlatego właśnie trafiły już na boksy ogólne :placz:

Posted

Ale przecież one nie dadzą sobie tam rady :shake:, ale może się mylę.
Są razem w jednym boksie ? Ciapuś, widziałaś je tam, wiesz może jak sobie radzą ?
A może w allegro pisać i prosić nie tylko o ds, ale też o dt, można by też taki dt wspomóc karmą czy coś. Jedna osoba z dogomanii wpadła na taki dobry pomysł, i poskutkował. Może i tutaj by się udało znaleźć jakieś dt dla tych bidaczków :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale przecież one nie dadzą sobie tam rady :shake:, ale może się mylę.
Są razem w jednym boksie ? Ciapuś, widziałaś je tam, wiesz może jak sobie radzą ?
A może w allegro pisać i prosić nie tylko o ds, ale też o dt, można by też taki dt wspomóc karmą czy coś. Jedna osoba z dogomanii wpadła na taki dobry pomysł, i poskutkował. Może i tutaj by się udało znaleźć jakieś dt dla tych bidaczków :(.

Są w boksach w tzw.hoteliku gdzie przebywają staruszki ,szczeniaki i małe psy,ale to nie miejsce dla nich.Wiadomo że będą bezpieczne tylko poza schroniskiem.
Myślę że gdyby znalazły się fundusze to i DT bysie znalazł ale niestety dogomaniacy sponsorują już tak dużo psów że wstydzę się prosić o kolejne deklaracje :oops:

Posted

No tak, ale co innego uzbierać na hotelik 400zł czy więcej a co innego wspomóc dt karmą za 100 zł. Tylko gdzie takiego dt szukać :roll:.