lula2012 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 witam, jestem tu gościem - kilka dni temu odezwałam się mailowo do opiekunki psów w sprawie Julka - i cisza, nikt mi nie odpowiedział, czekam na jakieś info, dziękuję Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No cioteczki, ładnie to tak nie odpisywać na maile? :razz::diabloti: PIESECZKI HOPAMY PO DOMKI! Quote
rita60 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 lula2012 napisał(a):witam, jestem tu gościem - kilka dni temu odezwałam się mailowo do opiekunki psów w sprawie Julka - i cisza, nikt mi nie odpowiedział, czekam na jakieś info, dziękuję Cioteczko,prosze sprawdzic poczte:cool3: Quote
ciapuś Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 ja nic nie dostałam Sprawdzam maila 2-3 razy dziennie Quote
lula2012 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [email protected] / dzis - przed chwila jeszcze raz podeslalam moje pytanie, pozdrawiam Quote
ciapuś Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Już odpisałam Co do tego jak będzie sobie radził z chodzeniem po schodach to nie wiem bo nie mam doświadczenia ale na pewno zaraz wypowiedzą się Cioteczki które maja trójłapki Quote
Lidan Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przed chwilą spytałam Bajkę, która ma trzyłapkową suczkę i nie jednego psa z trzema łapami miała już pod opieką o to chodzenie po schodach i odpisała, że jej Bajka fruwa dosłownie po schodach, a inna suczka zachowuje się jakby miała 6 lap a nie 3 czy 4 :evil_lol: Gdyby porzypadkiem ktoś chciał wspomóc m.in takiego trójłapka to tu jest = > allegro cegiełkowe Quote
Kamila_s Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 dziewczyny..dodalam trojlapki na swoj profilek n-k..moze je tam ktos wypatrzy???:shake::shake: Quote
czarna0987 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 oby bo biedaczki już chyba na boksach ogólnych Quote
Onaa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czy te biedaczki to mają już rany zagojone czy wymaga to jeszcze jakiegoś leczenia, opatrunków ? Quote
ciapuś Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy te biedaczki to mają już rany zagojone czy wymaga to jeszcze jakiegoś leczenia, opatrunków ? Rany są już w pełni zagojone,dlatego właśnie trafiły już na boksy ogólne :placz: Quote
Onaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ale przecież one nie dadzą sobie tam rady :shake:, ale może się mylę. Są razem w jednym boksie ? Ciapuś, widziałaś je tam, wiesz może jak sobie radzą ? A może w allegro pisać i prosić nie tylko o ds, ale też o dt, można by też taki dt wspomóc karmą czy coś. Jedna osoba z dogomanii wpadła na taki dobry pomysł, i poskutkował. Może i tutaj by się udało znaleźć jakieś dt dla tych bidaczków :(. Quote
ciapuś Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dogo07 napisał(a):Ale przecież one nie dadzą sobie tam rady :shake:, ale może się mylę. Są razem w jednym boksie ? Ciapuś, widziałaś je tam, wiesz może jak sobie radzą ? A może w allegro pisać i prosić nie tylko o ds, ale też o dt, można by też taki dt wspomóc karmą czy coś. Jedna osoba z dogomanii wpadła na taki dobry pomysł, i poskutkował. Może i tutaj by się udało znaleźć jakieś dt dla tych bidaczków :(. Są w boksach w tzw.hoteliku gdzie przebywają staruszki ,szczeniaki i małe psy,ale to nie miejsce dla nich.Wiadomo że będą bezpieczne tylko poza schroniskiem. Myślę że gdyby znalazły się fundusze to i DT bysie znalazł ale niestety dogomaniacy sponsorują już tak dużo psów że wstydzę się prosić o kolejne deklaracje :oops: Quote
Onaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No tak, ale co innego uzbierać na hotelik 400zł czy więcej a co innego wspomóc dt karmą za 100 zł. Tylko gdzie takiego dt szukać :roll:. Quote
ciapuś Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Małe zainteresowanie tymi biedakami Quote
Recommended Posts