snuszak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dziś za krata nerwowo, ale w boksie przy dawaniu jedzonka ok, było głaskanie, żeby nie było za dużo na jeden raz. Może następnym razem postaram się go wyciągnąć na spacer. Quote
Lilmo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Te jego piękne,ale smutne oczy nie dają mi spokoju. Tak bardzo bym chciała, żeby ten maluch przed zimą znalazł dom. Quote
PaulinaT Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Nasz szaraczek co się aparatu wstydzi... Quote
Lilmo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Szariczku jaki Ty jesteś piękny :loveu: Taki okruszek, a zimę ma spędzić w budzie? :-( Quote
Lilmo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Na NK pod zdjęciem Szarika padło pytanie: Czy malutki akceptuje inne zwierzaki? Jak powinna brzmieć odpowiedź na to pytanie? ;) Quote
snuszak Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 to mały zadziora, był w boksie przez chwilę z innym psem ale go podszczypywał namiętnie cały czas, domek lepiej bez innych zwierząt i dzieci jak dla mnie, nie wiem co sądzą dziewczyny ? Quote
PaulinaT Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 raczej tak na pewno nie nadaje się tam, gdzie są inne samce - może prowokować ani tam gdzie malutkie dzieci - może się ich po prostu bać a od strachu psiego do nieszczęścia krótka droga... Quote
snuszak Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dziś starałam się ubrać w obróżkę Szarika i wyprowadzić na spacer... no i prawie mi się udało, no ale prawie robi duża różnicę w tym przypadku, już zapinałam obróżkę i mały mi się wymknął :placz: Quote
Lilmo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dziękuję za informacje :) Przekazałam już je dalej. Ciężka sprawa z tym Szarikiem. Biedak nie rozumie, że wszystko co robicie jest w dobrej intencji. Szariczku, Szariczku zmądrzej mały cwaniaczku, bo ciężko będzie z domkiem dla Ciebie. Quote
snuszak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 szariczek ma towarzystwo w boksie, na spacerek dziś wybrać się nie miał zamiaru :-( Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fantastyczny Szarikowy kolega! :loveu: poproszę zdjęcia i info o nim na maila [email protected] Quote
Lilmo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Rzeczywiście bardzo ładny kolega, ale ja i tak jestem wielką fanką Szarika :loveu: On mimo, że taki zwykł szaraczek, to w tej swojej zwykłości jest taki piękny, dlaczego nikt tego nie dostrzega? :-( Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Szariczek jest słodziakiem - musi tylko zaufać :loveu: Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 czyli co Malawaszka jednak sznupek? mam jeszcze parę fotek, wyślę na maila, imię dla Szarikowego kolegi proponuję Boston :) bo jakoś tak samo mi wpadło dziś jak na niego patrzylam taki dostojny z niego chłopak. Tylko info więcej nie mam, niż to że przyjazny, toleruje inne psy, kot też przechodził koło klatki i jak go zobaczył to się odwrócił jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie, stary też chyba nie będzie, ząbków nie widziałam Quote
snuszak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 w piątek o ile jeszcze nic nowego nie przybyło a mam taka nadzieję będziemy Szarika od kolegi separować :evil_lol: tylko gdyby Szarik dał się wyciągnąć to lepiej żeby on do innej poszedł , Bostona przeprowadzić to nie problem a ich klatkę by Kilerek dostał bo on taki wielki chłop w takiej małej klatce aż serce się kraje :-(:-( Quote
supergoga Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ja kciukasy zaciskam. A gdyby się dało fotki Bostona zrobic, byłyby na tablicę fundacyjną na wystawę. Mam już przygotowane różne ogłoszenia, tylko jego nie mam, bo zdjęcie jest tylko 1. A ma już wątek? Quote
snuszak Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 wątku jeszcze niet :oops: zdjęć troszkę wiecej jest ale szału nie robią więc, mam nadzieję że w piątek będzie coś więcej, a kiedy możesz podjechać do schronu? Quote
supergoga Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Postaram się jakoś dogadać. Za tydzień wystawa. Musze wszystko przygotować, popisac plakaty, podrukować ulotki i ogłoszenia z psami. Porobic gadżety. jak podciągnę z robotą w weekend napisze do Pauliny, jak tam u niej. Quote
Recommended Posts