Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś za krata nerwowo, ale w boksie przy dawaniu jedzonka ok, było głaskanie, żeby nie było za dużo na jeden raz. Może następnym razem postaram się go wyciągnąć na spacer.

Posted

to mały zadziora, był w boksie przez chwilę z innym psem ale go podszczypywał namiętnie cały czas, domek lepiej bez innych zwierząt i dzieci jak dla mnie, nie wiem co sądzą dziewczyny ?

Posted

raczej tak
na pewno nie nadaje się tam, gdzie są inne samce - może prowokować
ani tam gdzie malutkie dzieci - może się ich po prostu bać a od strachu psiego do nieszczęścia krótka droga...

Posted

dziś starałam się ubrać w obróżkę Szarika i wyprowadzić na spacer... no i prawie mi się udało, no ale prawie robi duża różnicę w tym przypadku, już zapinałam obróżkę i mały mi się wymknął :placz:

Posted

Dziękuję za informacje :) Przekazałam już je dalej. Ciężka sprawa z tym Szarikiem. Biedak nie rozumie, że wszystko co robicie jest w dobrej intencji. Szariczku, Szariczku zmądrzej mały cwaniaczku, bo ciężko będzie z domkiem dla Ciebie.

Posted

Rzeczywiście bardzo ładny kolega, ale ja i tak jestem wielką fanką Szarika :loveu: On mimo, że taki zwykł szaraczek, to w tej swojej zwykłości jest taki piękny, dlaczego nikt tego nie dostrzega? :-(

Posted

czyli co Malawaszka jednak sznupek?

mam jeszcze parę fotek, wyślę na maila, imię dla Szarikowego kolegi proponuję Boston :) bo jakoś tak samo mi wpadło dziś jak na niego patrzylam taki dostojny z niego chłopak.
Tylko info więcej nie mam, niż to że przyjazny, toleruje inne psy, kot też przechodził koło klatki i jak go zobaczył to się odwrócił jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie, stary też chyba nie będzie, ząbków nie widziałam

Posted

w piątek o ile jeszcze nic nowego nie przybyło a mam taka nadzieję będziemy Szarika od kolegi separować :evil_lol:

tylko gdyby Szarik dał się wyciągnąć to lepiej żeby on do innej poszedł , Bostona przeprowadzić to nie problem a ich klatkę by Kilerek dostał bo on taki wielki chłop w takiej małej klatce aż serce się kraje :-(:-(

Posted

To ja kciukasy zaciskam.
A gdyby się dało fotki Bostona zrobic, byłyby na tablicę fundacyjną na wystawę. Mam już przygotowane różne ogłoszenia, tylko jego nie mam, bo zdjęcie jest tylko 1.
A ma już wątek?

Posted

wątku jeszcze niet :oops: zdjęć troszkę wiecej jest ale szału nie robią więc, mam nadzieję że w piątek będzie coś więcej, a kiedy możesz podjechać do schronu?

Posted

Postaram się jakoś dogadać. Za tydzień wystawa. Musze wszystko przygotować, popisac plakaty, podrukować ulotki i ogłoszenia z psami. Porobic gadżety.
jak podciągnę z robotą w weekend napisze do Pauliny, jak tam u niej.