Lilmo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nie było żadnych zapytań o Szarika? :-( Jego ogłoszenia mają dość dużą oglądalność, więc mam taką cichą nadzieję, że może jednak ktoś się odezwał. Quote
supergoga Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Niestety na razie cisza. Pytania dotyczą wyłącznie trola. To koszmar!!! Quote
Lilmo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Szarik przypomina wszystkim, że czeka na kochający dom! Quote
Lilmo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hapsaj w górę Szariku. Może ktoś Cię wypatrzy o tak późnej porze ;) Quote
PaulinaT Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Witam się po szkoleniu, jestem, wróciłam i zgłaszam swoja osobę do pomocy w razie co. Szarik nie jest typem który porusza tłumy... :( Quote
zmora0 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Niestety nie, a szkoda.. Mi się bardzo spodobał. Quote
snuszak Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 i ja witam Szarika :p tylko dlaczego Ty domku jeszcze nie masz? Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 snuszkak napisał(a): tylko dlaczego Ty domku jeszcze nie masz? Też mnie to bardzo dziwi :hmmmm: Quote
supergoga Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Myślę, że dlatego, że w opisie mało o nim podajemy, mało wiemy. Nie było jak i kiedy wyjść na spacer, poznać jego zachowanie. A on z początku niezbyt kolankowy jest. Mam nadzieję, że będziemy mogli sie spotkać w schronie - jeśli Paulina da rade i z Kasią uzgodnimy jakiś termin wspólny - to pojedziemy zobaczyć. Quote
PaulinaT Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Myślę że to dobry pomysł - spróbować go na smycz wziąć, wyprowadzić. Może i zdjęcia jakieś lepsze by z tego były?? Quote
PaulinaT Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Kurcze, ale on na tym zdjęciu fajniusio wyszedł! Quote
Lilmo Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 PaulinaT napisał(a):Kurcze, ale on na tym zdjęciu fajniusio wyszedł! Ja także bardzo lubię to zdjęcie, dlatego w ogłoszeniach zawsze daję je jako główne :) Szkoda tylko, że żaden dobry dom póki co nie został "złowiony" na to rozczulające zdjęcie :( Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A co u szczekacz Szarik ? Grzeczny bądź, gdy byłyście w schronisku? Szariku, a ja mam dla Ciebie prezent: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1169/szarik-maly-niepozorny-czy-ma-szanse-na-dobre-zycie-143790/"][IMG]http://images40.fotosik.pl/200/8b23ec4ec9a32ba8.png[/IMG][/URL] Quote
snuszak Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Szarik przestraszony jeszcze, trzeba troszkę czasu aby przekonał sie do człowieka. Daje się głaskać ale gdy widzi obrózkę wieje od krat ile ma sił w nogach :roll: Quote
snuszak Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 a prezencikiem ja sie chetnie poczestuje :cool3: Quote
Lilmo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Martwi mnie ten jego strach przed człowiekiem, co gorsze, boje się, że im dłużej będzie w schronisku tym może się to pogłębiać :-( Taki uroczy cudak, a nikt o niego nie pyta, to m się w głowie nie mieści :shake: A bannerkiem proszę się śmiało częstować :) Ja biegnę także sobie podmienić, bo Miłka szczęściara ma już domek zaklepany. Może bannerek ściągnie do Szarika więcej ciotek, bo tutaj tak cichutko. Edycja-> zauważyłam, że on nie jest podlinkowany, zaraz to zmienię! Widzę, że Snuszkak już podlinkowała, więc ukradnę :evil_lol: Dla chętnych podlinkowany banner: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1169/szarik-maly-niepozorny-czy-ma-szanse-na-dobre-zycie-143790/"][IMG]http://images40.fotosik.pl/200/8b23ec4ec9a32ba8.png[/IMG][/URL] Quote
supergoga Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 To i ja wymienię Miłkę. Biedny psiak z lękiem. drugi Mundel się robi. A Mundzio już rok siedzi. Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tutaj jeszcze taki mniejszy, gdyby ktoś miał mało miejsca w podpisie wymiary 60x100 (podlinkowany) Quote
Lilmo Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Szariczku pokazuj się wszystkim jaki jesteś śliczny! Quote
Lilmo Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zaczynam tutaj mówić sama do siebie,ale nie chcę, żeby Szarik został zapomniany :-( Quote
supergoga Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Szarik jak na kondelka małego - jest naprawdę ś;iczny. Zgrabny, maleńki, o niezwykłym, jakby wilczastym umaszczeniu. Tylko nie będzie z nim łatwi. Mały jest nieufny do człowieka. Niby można otworzyć kojec , wstawić miski, zabrać miski, żeby umyś itp. Można wejść całkiem do środka posprzątać. Ale do bliższych kontaktów nie dochodzi. Owszem, drobne głaski, ale niestety to za mało żeby wpadł w oko - jest z rezerwą. Potrzebuje doświadczonego domu. Spokoju. Schronisko mu tego nie da. Quote
snuszak Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jednak jest poprawa, dziś mogłam go dobrze pogłaskać w boksie :p Quote
Lilmo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 snuszkak napisał(a):jednak jest poprawa, dziś mogłam go dobrze pogłaskać w boksie :p Szarik, tak trzymaj! Mimo, że znam tego psiaka tylko z Waszych opowieści oraz ze zdjęć, to jakoś mi głęboko zapadł w serce. Martwi mnie, że taka cisza u niego, że nikt nawet nie pyta :-( Quote
Recommended Posts