Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to rozumiem, że wstępnie jesteśmy umówione ;p byle to popoludnie było w miarę wcześnie bo szybko ciemno jest
rano też mogę mieć letki problem :) na łaki tam gdzie poprzednio czy jakaś inna propozycja ??

Posted

W Nowy Rok nie wyszło - ale dzisiaj ostatecznie udało się wtbrac na wspólny spacerek - bardzo dziękuję :)
Oto kilka fotek Szaraczka w śniegu:

Co prawda śnieg wygląda mało jak śnieg... ale warunki były takie sobie :(
Pokombinowałam w programie co umialam, ale mało umiem :niewiem:

Posted

Jest domek szukający niezbyt wielkiego pieska, w domu jest kot i mała yoreczka. Yopreczka to piesek córki Państwa, a synek chciałby psa dla siebie ( żeby spał z nim w łóżku).
W planach zakup bernardyna - mieszkającego w ogrodzie.
Nie wiem co pokazać, który by się nadał - toleranmcja do zwierząt: psy, koty, miłość do ludzi.

Posted

Szarik spełnia wszystkie kryteria, chociaz mi zal, pokazuj gdzie możesz, z dwoma kotami zyje i nie zjada, zero reakcji, psiaki toleruje zreszta Paulina potwierdzi, a nas też jeszcze nie zjadł to sprawa oczywista :)

Posted

Potwierdzam potwierdzam.
Pokazuj Szarika, może sie chłopcu spodoba - bo jak jeszcze dłużej zostanie u kasi coraz trudniej bedzie sie rozstać...

A tu jeszcze kilka fotek na zachętę:

Posted

On jest taki pocieszny, że nic tylko całować tą jego śmieszną mordkę :) A tak w ogóle to widzę, że Szariś dorobił się pięknego, gęstego futerka :)

Posted

Szarik w piątek jak uda się wszystko dograć pojedzie do domku! :) To domek sprawdzony przez Paulinę, ja dziś też rozmawiałam długo, jestem dobrej myśli, mam nadzieję że Szarik nie będzie po rozstaniu robił awantur...

Paulino, Gosiu czy da radę ktoś ze mną pojechać z Szarikiem na 18 w piątek? Rozmawiałam też o kastacji, Pani chce - sama o to pytała ja też bym wołała żeby Szarik był ciachnięty, da radę zorganizować kastrację jak już chłopak będzie w swoim domku? Bo teraz pewnie nie da rady już. Troche może to chłopaczka jeszcze utemperuje i kobiecie łatwiej będzie.

Posted

snuszkak napisał(a):
Szarik w piątek jak uda się wszystko dograć pojedzie do domku! :) To domek sprawdzony przez Paulinę, ja dziś też rozmawiałam długo, jestem dobrej myśli, mam nadzieję że Szarik nie będzie po rozstaniu robił awantur...

Paulino, Gosiu czy da radę ktoś ze mną pojechać z Szarikiem na 18 w piątek? Rozmawiałam też o kastacji, Pani chce - sama o to pytała ja też bym wołała żeby Szarik był ciachnięty, da radę zorganizować kastrację jak już chłopak będzie w swoim domku? Bo teraz pewnie nie da rady już. Troche może to chłopaczka jeszcze utemperuje i kobiecie łatwiej będzie.

Kastracja w każdym czasie - oczywiście na Fundację go ciachniemy. Postaram się pomóc.
Niestety w piątek ja odpadam. O 20.00 mamy audycję radiową, razem z EMIREM - i wcześniej musimy uzgodnic wszystko - a to ważne, więc niestety! Szkoda!

Posted

Szarik zamieszka w Poznaniu, to ja będę ruszać jeszcze niebo i ziemię z tym transportem może cosik uda się, jak nie to przełożymy to na następny piatek bo w weekendy jego Pani całe jest w domu aby psiak miał chwile na aklimatyzację