blaira Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sluchajcie dowiedzialam sie ze Warszawa jest rodzynkiem co do sprawdzania zaswiadczen paszport juz tam nie wystarczy ..... coz.....:roll: Quote
UTAAP Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 I naprawde nie wpuszcza, jak bedzie tylko paszport?....Chyba nie jest tak, ze jesli pies jest chory to wlasciciel bedzie go ciagal po wystawach - jesli go zabiera to chyba musi byc wszystko ok (tak sobie kombinuje :roll: )... Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja dzisiaj tak na zaś załatwiłam sobie papierek i książeczke ze wszystkim mam więc mam spokój:razz: Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='UTAAP']I naprawde nie wpuszcza, jak bedzie tylko paszport?....Chyba nie jest tak, ze jesli pies jest chory to wlasciciel bedzie go ciagal po wystawach - jesli go zabiera to chyba musi byc wszystko ok (tak sobie kombinuje :roll: )...[/quote] Oj są właściciele którzy zabierają ze sobą chore psy, dowód na to uska w czarncyh i arlekinach na wystawie w Głogowie, z chyba nózyca...czy jakoś tak.. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='flashka-g']ojj jestem bardzo ciekawa jak warszawa nas ugosci i czym przywita:roll:[/quote] Jak Warszawa - to nie wiem. Ale jak ja - to wiem: postaram sie upiec jakieś dobre ciasto. Flaszi - wiesz, gdzie mnie szukać. A, i na pewno będzie słońce, wspaniała atmosfera i same sukcesy naszych psiaków!:lol: :lol: :lol: Pzdr. Quote
karolayna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 to ja sie powtorze szukac dziewczyny z numerem 2746:lol: z metalową klatka na kołkach i z shih tzu, który macha ogonem ze malo mu sie nie urwie i kocha wszystkich/wszystko kogo/co tylko zobaczy :evil_lol: Quote
Gazuś Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Jak Warszawa - to nie wiem. Ale jak ja - to wiem: postaram sie upiec jakieś dobre ciasto. Flaszi - wiesz, gdzie mnie szukać. A, i na pewno będzie słońce, wspaniała atmosfera i same sukcesy naszych psiaków!:lol: :lol: :lol: Pzdr.[/quote] Asiaczek będziesz? W który dzien? :lol: Może wreszcie poznam nasza hodowczynię dogomaniacką :lol: Quote
Kika Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [LEFT]V grupa jest w sobotę, wiec i Asiaczka nie zabraknie:) [/LEFT] Quote
Gazuś Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hyhy, a ja wykombinowałam nam nocleg darmowy :lol: :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Ale jak ja - to wiem: postaram sie upiec jakieś dobre ciasto. Flaszi - wiesz, gdzie mnie szukać. A, i na pewno będzie słońce, wspaniała atmosfera i same sukcesy naszych psiaków!:lol: :lol: :lol: Pzdr.[/quote] Buuuuuuu a ja nie moge jesc slodkiego :placz: :placz: :placz: :placz: , ale i tak postaram sie do Was wpasc z moim zarosnietym sznaucerem :cool3: . Quote
sylrwia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Jak Warszawa - to nie wiem. Ale jak ja - to wiem: postaram sie upiec jakieś dobre ciasto. Flaszi - wiesz, gdzie mnie szukać. A, i na pewno będzie słońce, wspaniała atmosfera i same sukcesy naszych psiaków!:lol: :lol: :lol: Pzdr.[/quote] Asiaczek Ty zawsze z ciastem na wystawy jeździsz?? Quote
Bulwinka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 wczoraj byłam na Gwardii- o to co zobaczyłam : wszystko rozkopane na około stadionu- jak wjechać :roll: - nie wiadomo, paking malutki :mad: , chyba że pozwolą parkować auta na boisku obok , po lewej stronie od głównej bramy- to jeszcze będzie OK. a na sam teren stadionu - to nawet nie ma co liczyć że się wjedzie samochodem - miejsca bardzo mało! wydaje się ,że teren wystawy - to będzie tylko sama płyta boiska! płyta boiska- to bardzo ładnie przystrzyżona trawka,nie żaden żwirek !!!- właśnie podlewali murawę :cool3: , jak byłam . Cienia - ani trochę :shake: !!! , jak jeszcze poodgradzają wejścia na trybuny ( tam są ławeczki i niewielki daszek) - to wszyscy będziemy się tam smażyć jak na patelni. jest jedno drzewo koło wejścia obok budynku, ale wszystkim na pewno nie wystarczy cienia od tego drzewa. Drodzy- kto umie liczyć- niech liczy na siebie - czyli nie zaszkodzi wziąć swój parosol, namiot, czy cokolwiejk, aby zrobić sobie cień :p ( na około murawy miejsca mało, ale nie aż tak, aby nie móc rozłożyć sobie namiotów :razz: ) Albo uciekać w miejsca obok budynku - tam jedynie powinien być cień od budynku i tych kilku krzaczków, co tam rosną:razz: , na około stadionu co prawda są dzrewa, ale cień od nich nie dochodzi na sam stadion, a schować się pod nie też nie da rady- są za ogrodzeniem. pewnie będzie trochę ciasno, ale podejrzewam , że największy problem to będzie właśnie z parkowaniem i z wjazdem na parking :roll: no i ringi będą napewno niewielkie , bo to nie jest duży stadion. Quote
Gazuś Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Bulwinka, jakie sprawozdanie fajne :lol: My bierzemy namiot i pół-namiot, a może jesczze altanke, jak sie uda :lol: Quote
Bulwinka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ktoś pytał , czy może być gorzej niż w Krakowie na AWF , to odpowiadam: MOŻE ! :cool1: Quote
Yoshko Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Mam wrazenie że to wystawa , organizowna nie wiadomo prze kogo na jakimś zadupiu, a nie miedzynarodówka pod patronatem FCI. Quote
joanna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Co się dziwić. Zarząd oddziału zmienił nam sie na baaardzo oszczędny. Wystarczy zobaczyć jaka siedzibę i gdzie nam zafundowali. :mad: inna rzecz, że w Warszawie, pomijając teren Wyścigów brak fajnych terenów na organizacjeę wystawy. Quote
SuperGosia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='joanna']Co się dziwić. Zarząd oddziału zmienił nam sie na baaardzo oszczędny. Wystarczy zobaczyć jaka siedzibę i gdzie nam zafundowali. :mad: [/quote] No jaką??? A w poprzedniej było lepiej :crazyeye: ??? Pod jakim względem? A gdzie? Prawie vis a vis Parku Skaryszewskiego, a co do możliwości zaparkowania, to w centrum wcale nie było rózowo :eviltong: Quote
joanna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gosiu, lepiej bo w centrum i na dojazd z Mokotowa nie traciłam godziny na staniu w korkach. Z parkowaniem tam wcale nie lepiej niż na Bagateli a dojazd komunikacją miejską znacznie gorszy (przynajmniej dla mnie).W samym związku siedzi sie jak w akwarium a i metraż wcale sie nie powiększył. Współczuję osobom które muszą tam pracować. Ale to wszystko tak na marginasie. Swoją drogą to moglibyśmy sie rozejrzeć gdzie w mieście i okolicy są warunki na zorganizowanie wystawy i podpowiedzieć coś oddziałowi, bo inaczej będziemy skazani na Gwardię. Narazie wiadomo, że będzie tam także wrześniowa krajówka. Quote
karenina Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Bulwinka']ktoś pytał , czy może być gorzej niż w Krakowie na AWF , to odpowiadam: MOŻE ! :cool1:[/quote] Hihihi, a jak ja to napisałam to nie chcieli wierzyc :evil_lol: Quote
Ania W Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nie wiem jak wam , ale mnie bardzo odpowiadał stadion na Bemowie a przede wszystkim możliwośc rozmieszczenia ringów nie tylko na płycie samego stadionu i spora przestrzeń + drzewa. Wiem , że dojazd trochę bardziej skomplikowany bo to właściwie perfyferie, ale za to po lub przed wystawą można było się przejść z psem po lesie. Może tylko z parkowaniem były problemy( teraz też pewnie będę), chociaż nie wiem bo tam ja udawała się na piechotę ;-) Quote
AgaG Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [SIZE=3][COLOR=red]Kochani czy ktoś wybiera na wystawę z Krakowa i mogłby wracając przewieźć z Warszawy sunię weterankę Kłę, która czeka w schronie w Milanówku już 3 lata na dom i teraz są na nią chętni w Krakowie? odsyłaM DO JEJ WĄTKU :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: [/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16364&page=9"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16364&page=9[/URL] Quote
tanitka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 czy ktoś wie o której przyjść w sobotę pogapić się na grupę VII???:lol: Quote
M&M&O&I Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 może ktoś mógłby mnie zabrać w niedziele do w-wy ?? ja jestem z Chorzowa ale mogę dojechać kawałek Quote
Gazuś Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='tanitka']czy ktoś wie o której przyjść w sobotę pogapić się na grupę VII???:lol:[/quote] Grupa VII rozpoczyna się o 10 - o 10,15 mam seterkę angielską, po niej wchodza irlandy, tyle wiem :lol: Na stronie jes godzinowy plan sedziowania :lol: Quote
Recommended Posts