Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomoc finansowa rozumiem nadal potrzebna?I konto to samo,aktulane?
Mam psiaczka w swoim profilu na naszej klasie ,na szczęście są kochani ludzie bardzo chetni do pomocy.

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa, ale sama nie wiem co mam zrobić...

Bardzo potrzebujemy pomocy (Ja i Sonia- suczka z mojego podpisu). Pojawiła się szansa dla suni. Być może to, co było brane za guz jest przepukliną. Dziś obejrzał ją inny wet... Jednak trzeba wykonać laparoskopię (to koszt 200zł). W tej chwili nie stać mnie na nią, a dla Soni ważny jest każdy dzień.

Proszę, pomóżcie...

Posted

Słuchajcie, wczoraj patzryłam na konto, jest ponad 2 tysiace...

z wrazenia zaniemówiłam i sie popłakałam :oops:
jescze 3 dni temu nie było ani złotówki..jego przyszlosc byla niepewna, a t taki zryw. pisza i dzwonia od mnie ludzie ktorych nie znam..

Na razie kazdego dnia jesetm zajeta odpowiadaniem na dziesiatki maili i telefonow w jego sprawie ale jak tylko sytuacja zostanie opanowana, zamieszce tu sprwozdaniez kazdej złotowki ktora wplynela! a POTEM WYPŁYNELA.

Jesli bedzie to mozliwe kazdej osobie tez bede chciec podziekowac osobno, bo to jest po prostu NIESAMOWITE.

Nie umiem powiedziec ile w sumie potrzebnych bedzie bo nie wiadomo co bedzie z pieskiem.

Na najblizsze leczenie i hotel na pewno jest ale co dalej nie wiem?

Posted

mala_mi0076 napisał(a):
Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli podziwiać pięknego, zdrowego i uśmiechniętego Lottusia:loveu:

Na pewno! Niektórzy ludzie jeszcze mają serca...

Najgorsze jest to, że takich wypadków będzie coraz więcej :( W każdym schronie przepełnienie, pełno "rasowych" szczeniąt (na allegro i innych portalach) kupowanych jak zabawki :shake: zabawka się znudzi to fruuu na ulicę...
Jednego psiaka się wyciąga trzy inne wchodzą na jego miejsce... Dobrze, że Lottkowi się udało. Ile innych nie będzie miało takiego szczęścia?

Posted

mala_mi0076 napisał(a):
Przepraszam za offa, ale sama nie wiem co mam zrobić...

Bardzo potrzebujemy pomocy (Ja i Sonia- suczka z mojego podpisu). Pojawiła się szansa dla suni. Być może to, co było brane za guz jest przepukliną. Dziś obejrzał ją inny wet... Jednak trzeba wykonać laparoskopię (to koszt 200zł). W tej chwili nie stać mnie na nią, a dla Soni ważny jest każdy dzień.

Proszę, pomóżcie...

jeśli ktoś wystawił jakieś bazarki na Lottka,niech może przekaże na Sonie. Lottek ma tyle przyjaciół....

Posted

Lottek ma wielu przyjaciół, ale jego leczenie może być długotrwałe i kosztowne... To na szczęście pierwszy zryw, ale wszyscy z doświadczenia wiemy, że jak tylko pies zaczyna dochodzić do siebie to ludzie o nim zapominają...
Niech wszystkie bazarki dla Lottka będą dla niego, ale może któraś cioteczka wspomoże jeszcze Sonię :modla:

Posted

wiem...nie skończy sie na bandażach...już samo hasło "sztuczna skóra" to dla mnie jakaś abstrakcja i pewnie sporo kosztuje..

wszystkim by sie chciało pomóc :(

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Lottek ma wielu przyjaciół, ale jego leczenie może być długotrwałe i kosztowne... To na szczęście pierwszy zryw, ale wszyscy z doświadczenia wiemy, że jak tylko pies zaczyna dochodzić do siebie to ludzie o nim zapominają...
Niech wszystkie bazarki dla Lottka będą dla niego, ale może któraś cioteczka wspomoże jeszcze Sonię :modla:

Popieram! Leczenie Lotka z pewnością będzie bardzo kosztowne. Nie powinno się wydawać jego ciężko uzbieranych pieniędzy. Jeśli chodzi o Sonię, to może uda się zorganizować jakiś bazarek:cool3:

Sama nie umiem, ale może ktoś mi pomoże? (nie potrafię wklejać zdjeć:oops:)

Posted

lottek - czuje sie lepiej.zaczyna merdac ogonem , chetnie wychodzi na spacery , ma duzy apetyt.
glowa- szybko sie goi (tfu tfu)
noga-niestety :-(nie jest wesoło . Martwica postepuje . Walczymy .
plastry - jak najbardziej ok. Mysza wysle Ci pw!!dziekuje :multi:

Posted

[quote name='Irkowa']lottek - czuje sie lepiej.zaczyna merdac ogonem , chetnie wychodzi na spacery , ma duzy apetyt.
glowa- szybko sie goi (tfu tfu)
noga-niestety :-(nie jest wesoło . Martwica postepuje . Walczymy .
plastry - jak najbardziej ok. Mysza wysle Ci pw!!dziekuje :multi:

to super ze jest juz jakas poprawa. z noga tez bedzie ok ;)

Posted

Lottek ogłasza zbiórkę środków opatrunkowych

Potrzebujemy : gaza metrówka, bandaże szerokie, aquagel.

Chodzi oczywiście o nadwyżki, które ewentualnie posiadacie, a które nie są potrzebne

Posted

Neris napisał(a):
Lottek ogłasza zbiórkę środków opatrunkowych

Potrzebujemy : gaza metrówka, bandaże szerokie, aquagel.

Chodzi oczywiście o nadwyżki, które ewentualnie posiadacie, a które nie są potrzebne

Wysle Aquacel, bo jest lepszy od Aquagelu :evil_lol: (konkurencja) tylko podajcie adres.
Na rany z marwicą też są środki, wyslę.

Posted

2009-07-29

Od: ANGELIKA GAJDAMOWICZ
300,00
Od: MACIEJ JURECZKO
20,00
Od: FALENTA JOANNA
200,00
Od: NORBERT PRZYBYLSKI
20,00
Od: ANNA RADWAŃSKA