Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie.Robiłam bazarek na Lottka.Agata51 wylicytowała na nim pościel za 50 zł.Pytałam Kasiek o dane do przelewu i ona napisała mi,że możeby przeznaczyć tą kwotę na innego psiaka w potrzebie,bo Lottek to bogacz ;) i dysponuje już sporymi funduszami.Co Wy na to?Agata51 się zgadza.Po naradzie przez PW wysunęłyśmy kandydaturę Rumcajsa.

Zbieramy na niego kasę,żeby wyciągnąć go ze schronu do hoteliku,ale jak to bywa w przypadku psiaków gdzie nie ma wielkiej tragedii ciężko jest uzbierać potrzebną kwotę.
Zapraszam na jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/zaniedbany-skoltuniony-rumcajs-zbieramy-na-hotel-143182/

Posted

Kasiek napisał(a):
Wpłacajcie!
jak zacznie sie głosowanie który bardziej potrzebujacy to dojdzie do niepotrzebnych zawirowań.

Rumcajs był pierwszy niech ma!:)

Dziękuję w imieniu naszym i Rumcajsa :loveu:

Posted

Witajcie:)
Nastąpiło niewielkie nieporozumienie co do imienia "Lottek" ponieważ osoby opiekujące się nim od samego początku nazywają go Bob (Boby) i uważają, że właśnie tak się powinien nazywać mimo to, że wygrał los na życiowej loterii imię Lottek jest nieodpowiednie... Dlatego od dziś prosimy aby wszyscy pisali i mówili Bob, Bobek lub Boby:)