Grosziwo Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Kasiek']Kiedys mial ale pewnie wygasło.. Rozmawiam z jednym Państwem, zastanawiaja sie nad adopcja Lottka. Maja 4 typy, Lottek + 3 ze schroniska, niebawem podejmą decyzje...[/QUOTE] Trzymam za chłopaka kciuki, on tyle wycierpiał i teraz los powinien przynosić mu już tylko dobro ! Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam nadzieję, że los się do Lottka uśmiechnie... Quote
Ewelina.w38 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 trzymam kciuku i czekam na wieści:cool3: A tak poza tamtym Państwem to zainteresowania psiną nie ma? Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy Lotka ktoś poogłaszał? Jak nie to biorę się do roboty. Troszkę pozmieniałam tekst z poprzedniej strony i startuje z ogłaszaniem :) Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Lottek ogłoszony na: [FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT] [FONT=Verdana]eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl e-zwierzak.pl nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Verdana]spacerek.net[/FONT] Mam prośbę wrzućcie spis wszystkich miejsc gdzie jest ogłoszony psiak na pierwszą strone by się nie dublować. Druga sprawa jakby udało Wam się porobić nowe foteczki-podmienie w ogłoszeniach. Życze powodzenia Lottkowi, a co wogóle nowego u psaiaka? Quote
AlinaS Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A może ktoś zrobi allegro ja nie mam niestety konta na allegro Quote
Kasiek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Nie mogli w weekend, bo mąż pracował. Moze bede w jutro. Quote
feliksik Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ooo, jak pięknie się zagoiła rana. Piękny pies z niego Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 jeszcze ma smutne oczka... ale kochający domek na pewno i na to zaradzi :loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ra_dunia napisał(a):jeszcze ma smutne oczka... ale kochający domek na pewno i na to zaradzi :loveu: tylko żeby sie ten domek znalazł szybko ... :roll: Quote
Grosziwo Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 O ja niedobra ciotka :shake: tak dawno nie zaglądałam do Lotusia . Co nowego u chłopaczka ? Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Co słychać u Lotka? Bardzo ładnie wygląda na tych zdjęciach, ale jego oczka są rzeczywiście takie smutne... Quote
Grosziwo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czemu tu tak cicho ? Co z chłopaczkiem ? Quote
Grosziwo Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hop, hop czy tu ktoś zagląda ? Lottek co z tobą piesku ??? Quote
Grosziwo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czy tu naprawdę już niczego nie dowiemy się o losach "czekoladowego psiaka" Lottka":-( To nie jest w porządku :shake: Quote
Irkowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 u Lottka bez zmian ... czuje sie sietnie , nadal nie lubi kotow , koni .... samcow... i oczekuje na dom .... nie dzieje sie u niego raczej nic ciekawego o czym moglybysmy pisac ... Quote
Grosziwo Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Irkowa napisał(a):u Lottka bez zmian ... czuje sie sietnie , nadal nie lubi kotow , koni .... samcow... i oczekuje na dom .... nie dzieje sie u niego raczej nic ciekawego o czym moglybysmy pisac ... Przepraszam, ze tak napisałam ale tak u Lottka było cicho :oops: Chciaż co jakiś czas napisz cokolwiek. Dzięki ! Quote
MyrkurDagur Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Grosziwo napisał(a):Przepraszam, ze tak napisałam ale tak u Lottka było cicho :oops: Chciaż co jakiś czas napisz cokolwiek. Dzięki ! To prawda... choć parę słów... Quote
Recommended Posts