Madziek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Basia1968']rasa "ratlerkopodobny tomaszowski nietoperkowaty chihuahua[COLOR=Black]" :evil_lol::evil_lol: Madziek jak będziesz to odezwij się w związku z cegiełkami - podam Ci hasło do mojego allegro i będziesz sprawdzać czy wpłaty doszły bo trzeba komentarze wystawiać - chyba, że masz już jakies wpłaty z cegiełek to podaj nicki - już jest 48 cegiełek:loveu: [/COLOR][/QUOTE] myślę, że wśród tych wpłat, które podałam wczoraj są też wpłaty z allegro, ale nie wszyscy podawali swój nick (tam gdzie jest imię i pierwsza litera nazwiska nie było podanego nicka). w dopisku najczęściej było tylko "dla skrytka" Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bazarek na Skrytka - Na razie tylko tyle mogę. Koszty wysyłki pokryję z własnej kieszeni, tzn. opłata będzie pobrana, ale ja jej nie będę odbierać. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/czary-mary-hokus-pokus-czarujemy-dla-skrytka-do-19-08-a-143543/#post12740481"]CZARY MARY! HOKUS POKUS! Czarujemy dla Skrytka do 19.08.[/URL] I dziękuję pięknie madcat za zrobienie i prowadzenie:loveu::loveu::loveu:Jest specjalistką najlepszą z najlepszych:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :calus::iloveyou:[COLOR=DeepSkyBlue]Skrytus :loveu:najpiekniejsze malenkie cudo na swiecie :loveu:kochaniutki ciotki tez trzymaja mocno kciuki za ciebie pieknosci ty mlaunie ach :thumbs:[COLOR=Olive]Dzieki kobiety zescie daly nadzieje i nowe zycie nieboraczkowi , ale jakie oczeta ma piekne :loveu:widac ze odzyl malec ...ale na tych pierwszych zdjatkach ...ta obroza i to ogniwo ..:crazyeye::angryy:jak dla krowki ..no to wola o pomste ...:angryy: maluchin juz jestes bezpieczny i to jest najpiekniejsze cioteczki :loveu::loveu::multi::multi::multi:[/COLOR][/COLOR] Quote
asik007 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A może ktoś jeszcze się znajdzie do odwiedzania malucha? Quote
asik007 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja niedługo do niego jadę może uda mi się zrobić zdjęcia jak chodzi. Ale muszę wyczuć moment bo jak się wystraszy aparatu to pewnie długo nie pochodzi. Co by tu zrobić żeby on więcej chodził? Macie jakiś pomysł? Quote
ZUZANNA11 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Może na dużym terenie rozłożyć w dużych odstępach jakieś smakowite kąski? Quote
mmlasowice Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Proszę o informację: -------------------------- -wiek Skrzatka -wagę ciała -obecną diagnozę -stosowane leczenie -miejsce pobytu Pytania są w celu reklamy adopcji.Prowadzę DT / przepełnione/+ zakładam FUNDACJĘ. Leczyłam szczenię w tym stanie - przed końcem leczenia znalazło wspaniały domek.Z nową rodziną spotykam się w lecznicy - ja z moimi podopiecznymi - Oni ze swoją Perełką. Quote
Tymonka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Myślę, że to dobry , pomysł . Na dwór narazie bym go nie puszczała , jest zbyt przestraszony , jeszcze się schowa gdzieś i nie pozwoli się wyciąnąć , lepiej poczekać jeszcze . Poza tym w pomieszczeniu ma lepszy kontakt z człowiekiem Quote
szajbus Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Matko, jaki biduleczek, a ta obroża i kółko od łańcucha :placz::placz: Pomogłabym ci maluszku, ale u mnie z kasą gorzej niż źle :-( Quote
Madziek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 dziewczyny która z Was pisała do osób z Łodzi prośby o pomoc w odwiedzaniu Skrytka? napisałyście do wszystkich których się dało? Może Skrytkowi na ten zanik mięśni pomogłoby pływanie? nie ma w lecznicy jakiejś dużej wanny czy też brodzika? on taki mały to powinno mu starczyć. Jeśli on był trzymany na jakimś krótkim łańcuchu to nic dziwnego, że ma mięśnie słabe... no i co w końcu lekarze mówią o tej skórze i co podają Skrytkowi? Quote
ocelot Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja pisalam do Agaty51, do Reno nie pamiętam kto, chyba Basia? A Asik sama się nam znalazła i odnalazła, zresztą od samego początku była. ha!:)A te cegiełki idą jak burza:):):) Quote
Madziek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 może jeszcze napisać do: Karilka, diladriel, Klaudia :-), Niewiasta_21, nikusia, ciapuś ? znalazłam na mapie dogo. Jeśli ktoś jest już tu obecny na wątku to przepraszam - mogło mi umknąć :) Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ciotki, dlaczego zdecydowałyście się na taki drogi tymczas? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
asik007 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wróciłam od Skrytka ma się lepiej merda ogonem i szczeka -więc chyba z radości. Pochodził dziś prawie 2 godziny. Zrobił kupkę i siusiu. Jest lepiej ale dziś naprawdę był smutny jak go zamykałam, do tej pory sam wchodził do koszyka a dziś nie chciał. Skrytek ma tylko grzybicę, dostał szczepionkę i jest czymś smarowany. Więcej nic na razie nie robią bo on za słaby na narkozę żeby zrobić USG. No i nie chcą go stresować bo on nadal na każdy szybszy ruch reaguje skuleniem lub ucieczką. Nie wiem kiedy on się przekona do ludzi bardzo ciężko to idzie. Skrytek tak na moje oko waży z 5 kg. Wielkośc latlerka. Quote
rafali910 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Byliśmy dzisiaj w Wiadernie.Sytuacja uległa znaczącej poprawie.Psy mają czysto w boksach,świeżą wodę i jedzenie.Szczeniaki biegały wesoło po podwórku.Będziemy tam co jakiś czas składać wizyty.Poniżej zdjęcie z dzisiejszej wyprawy na zdjęciu jeden ze szczeniaków. [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/3451/img6043.png[/IMG] Quote
asik007 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No to mamy kłopot bo jestem chora i mam gorączkę. Jutro mnie czeka lekarz i nie wiem czy będę miała siłę. A ktoś musi pójść bo Skrytek musi pochodzić i się załatwić. Proszę niech ktoś pójdzie może pojutrze już dam radę ale jutro :placz:. Quote
asik007 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, dlaczego zdecydowałyście się na taki drogi tymczas? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] Lara masz rację on najlepiej by doszedł do siebie w domu. Ale kto go weźmie? Dzisiaj odniosłam wrażenie że on już nie chciał wchodzić do klatki. Quote
Madziek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, dlaczego zdecydowałyście się na taki drogi tymczas? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Lara niestety nie miałyśmy wyboru. Kiedy Skrytek będzie już do końca zdiagnozowany i będzie wiadomo czy może przebywać z innymi zwierzętami poszukamy mu czegoś innego Quote
Madziek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='asik007']No to mamy kłopot bo jestem chora i mam gorączkę. Jutro mnie czeka lekarz i nie wiem czy będę miała siłę. A ktoś musi pójść bo Skrytek musi pochodzić i się załatwić. Proszę niech ktoś pójdzie może pojutrze już dam radę ale jutro :placz:.[/QUOTE] asik życzymy Ci zdrówka! zaraz powysyłam jeszcze privy do osówb z łodzi z prośbą o pomoc Quote
Niewiasta_21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dostałam pw. Jak tylko znajde chwile to napisze na wątku kiedy moge do Skrytka zajrzeć. Jak ona reaguje na obce osoby? Boje sie zeby mi na spacerze nie uciekł. Quote
agata51 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Niewiasta_21']Dostałam pw. Jak tylko znajde chwile to napisze na wątku kiedy moge do Skrytka zajrzeć. Jak ona reaguje na obce osoby? Boje sie zeby mi na spacerze nie uciekł.[/quote] Aniu, z nim się jeszcze nie wychodzi na dwór. Na razie spaceruje po salce szpitalnej. Jadę do niego wieczorem, bo Asik chory. Pilne! Potrzebny zmiennik na południowe wizyty. Ja mogę jeździć co drugi dzień, częściej nie dam rady. Quote
__Lara Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Madziek']Lara niestety nie miałyśmy wyboru. Kiedy Skrytek będzie już do końca zdiagnozowany i będzie wiadomo czy może przebywać z innymi zwierzętami poszukamy mu czegoś innego[/quote] Rozumiem ciotki. To koniecznie, bo nie wyobrażam sobie płacić prawie 1000zł za hotel :crazyeye: przy takim małym psie, paranoja. Quote
kahoona Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziewczyny ktoś oferuje tymczas dla małego psa: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/12745616-post182.html[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/index19.html#post12745616"] [/URL] Quote
ocelot Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Lara tu nawet nie o hotel chodziło. O miejsce i leczenie przede wszystkim. leczenie. Asik zdrowiej. Quote
Recommended Posts