Ewa Marta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale fajnie, że jesteś Zbyszek:lol: Nie mogę się doczekać Twoich opowieści o Aresku! Pamiętamy o nim cały czas i bardzo cieszymy się, że ma takiego przyjaciela w Tobie! Pozdrów serdecznie od nas Mamę, o której też dużo dobrego słyszeliśmy:loveu: Quote
Nutusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ares na łóżku, ze skrzyżowanymi łapinami - normalnie PROFESOR DOKTOR HABILITOWANY! :evil_lol: Pozdrowienia dla Właścicieli i pozostałych Fanów Toskanka też przesyła :loveu: Quote
magda222 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy Zbyszka :multi: Pozdrawiamy Mamę :loveu: Całujemy Aresa :loveu: Quote
iwlajn Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witaj na Dogo, Zbyszku!!! Czekamy na relację i zdjęcia. W końcu, w gronie samych kobitek, mamy rodzynka:) Quote
marysia55 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='gusia0106'][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1677/sany0834e.jpg[/IMG][/QUOTE] [B][CENTER]pieknie Ares 'wyprasowywuje te kołderkę'-musi być równo :evil_lol:[/CENTER][/B] Quote
magda222 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Co u Areska?Jak się miewa?Jak przebiega szkolenie z behawiorystą? Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='magda222']Co u Areska?Jak się miewa?Jak przebiega szkolenie z behawiorystą?[/QUOTE] Ponawiam pytania. Quote
gusia0106 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='magda222']Ponawiam pytania.[/QUOTE] Czekałam na relację Zbycha ale coś cisza zapadła. Ares u behawiorysty był tylko trzy razy bo Pani Ola powiedziała, że nie ma potrzeby, żeby przychodzili bo wiedzą co robić i są postępy. Mieli się u Niej pojawić jakby się coś stało. Ale na szczęście się nie działo;) Napiszę maila do Pani Lucyny i przekażę Wam wieści;) Quote
magda222 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Fajnie byłoby zobaczyć Areska.Może Zbychu zrobiłby jakieś fotki? :) Quote
gusia0106 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='magda222']Fajnie byłoby zobaczyć Areska.Może Zbychu zrobiłby jakieś fotki? :)[/QUOTE] Wstawiałam nie tak dawno ale może da się namówić;) Quote
mala_czarna Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla Marleja i Lemona :multi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175459-Zapraszamy-MnA-stwo-ksiAE-A-ek-i-filmA-w-mamy-do-17-grudnia/page2[/url] Quote
gusia0106 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='iwlajn']Gusiu i są jakieś wieści:)?[/QUOTE] No właśnie nie ma...Jak się nic nie zmieni zadzwonię jutro do Pani Lucyny w celu wypytywania ;) Quote
gusia0106 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Rozmawiałam dziś z Panią Lucynką - wszystko u nich w porządku :) Kiepsko było w Sylwestra bo Aresik bardzo się bał wystrzałów, ale sytuacja już wróciła do normy. W okresie strzelaniowym tylko siku pod bramą i pędem do domu. Za Pańcię Ares zdecydowanie obrał Panią Lucynkę - pełne szaleństwo jak wraca do domu, mizianie, tulanie, całowanie, Z tolerowaniem Zbycha niestety nadal są problemy. Nie jest agresywny ale np. wzbrania się przed wychodzeniem z nim na spacery. Pytałam czy czegoś im nie potrzeba, ale mówią, że wszystko mają :) Chyba, że są jakieś fanki, które chca mu wysłac jakieś smakołyczki albo zabaweczkę to chętnie ;) Ja wyślę :) Quote
iwlajn Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj, to świetnie. Super, że jakoś tam sobie pomalutku żyją, choć mam nadzieję, że problem z akceptacją Zbyszka zniknie. Dzięki za wieści, Gusiu:) Quote
irenaka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Gusiu! Po Twoim wpisie, pomyślałam, że może nie zabawkę, ale coś muszę wykombinować dla mojego Areska:loveu:. Myślałam długo i kombinowałam:oops:. Majqa:loveu: ma dla Aresiątka niespodziankę, nie jest to zabawka, ale coś co sobie wykombinowałam z moim wetem. Gdybyś chciała, żeby do niespodzianki dorzucić jakąś maskotkę, to daj znać. Majqa czeka na sygnał od Pani Lucynki kiedy może podjechać, mam nadzieję ( Iza ma prikaz:mad:;)), że przy okazji zrobi nowe zdjęcia. Gorąco pozdrawiam całą rodzinkę i czekam na kolejne wieści. Quote
gusia0106 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='irenaka']Gusiu! Po Twoim wpisie, pomyślałam, że może nie zabawkę, ale coś muszę wykombinować dla mojego Areska:loveu:. Myślałam długo i kombinowałam:oops:. Majqa:loveu: ma dla Aresiątka niespodziankę, nie jest to zabawka, ale coś co sobie wykombinowałam z moim wetem. Gdybyś chciała, żeby do niespodzianki dorzucić jakąś maskotkę, to daj znać. Majqa czeka na sygnał od Pani Lucynki kiedy może podjechać, mam nadzieję ( Iza ma prikaz:mad:;)), że przy okazji zrobi nowe zdjęcia. Gorąco pozdrawiam całą rodzinkę i czekam na kolejne wieści.[/QUOTE] Kombinatorek :) Wiedziałam Irenko, że coś wymyślisz;) Już piszę do Pani Lucynki;) Quote
irenaka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gusiu, czy już masz jakąś konkretną odpowiedź od Pani Lucynki? Niespodzianka czeka, Izuni najbardziej by pasował czwartek lub piątek, bo będzie dyspozycyjna. Ja się nie mogę doczekać na zdjęcia i relację z wizyty a Iza poznania Pani Lucynki. Może jakieś smakołyki dorzucić Gusiu? Jak uważasz? Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='irenaka']Gusiu, czy już masz jakąś konkretną odpowiedź od Pani Lucynki? Niespodzianka czeka, Izuni najbardziej by pasował czwartek lub piątek, bo będzie dyspozycyjna. Ja się nie mogę doczekać na zdjęcia i relację z wizyty a Iza poznania Pani Lucynki. Może jakieś smakołyki dorzucić Gusiu? Jak uważasz?[/QUOTE] A Pani Lucynka jeszcze się nie odezwała do Izy? Ale chyba nie, skoro piszesz...zaraz do niej zadzwonię. Jeśli masz takie możliwości Irenko to dorzuć - przecież to głodomór wieczny jest ;) Quote
irenaka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='gusia0106']A Pani Lucynka jeszcze się nie odezwała do Izy? Ale chyba nie, skoro piszesz...zaraz do niej zadzwonię. Jeśli masz takie możliwości Irenko to dorzuć - przecież to głodomór wieczny jest ;)[/QUOTE] Cisza na łączach Gusiu, może przypomnij Pani Lucynie telefon do Izy? Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='irenaka']Cisza na łączach Gusiu, może przypomnij Pani Lucynie telefon do Izy?[/QUOTE] Jasne, zaraz do niej zadzwonię Quote
majqa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hej Kochane Dziewczyny...Łoj, naszukałam się wątku ale jezzzdem, czekam, zwarta i w każdym calu gotowa. :-) Quote
gusia0106 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='majqa']Hej Kochane Dziewczyny...Łoj, naszukałam się wątku ale jezzzdem, czekam, zwarta i w każdym calu gotowa. :-)[/QUOTE] Izunia, wysłałam Ci PW;) Quote
majqa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jesteśmy umówione na najbliższy pt. na ok.17.00-18.00 (o 15.00 tego dnia dzwonię powtórnie, by potwierdzić spotkanie i upewnić się, czy i Państwu pasuje). Wymiękłam, bo... Ares jest praktycznie w moim rejonie, jakby się dobrze przymierzyć i rzucić beretem... ;-) Quote
Recommended Posts