anetta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 O rany, ale akcja :evil_lol: Panienka okazala sie facecikiem :evil_lol: A sasiad nic nie mowi zebysie go oddali? :-o
asiunia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Cimi napisał(a):I jak francuski :razz: ? Ja już prawie skończyłam jutro i wtorek i wszystko będzie wystawione :lol:. Uff dzisiaj zdałam biologię na 5 :lol:, choć z innymi jst słabo :(. Hej!! Dostalam 5 az sie dziwie bo z jezykow to ja dobra nigdy nie bylam:shake:A biologi gratuluje-tez mam 5 :eviltong:Mnie juz szlag trafia-przez caly rok nic nie robic a potem pod koniec chca nas wykonczyc.Dzisiaj poprawialam PO i chemie,jutro geografia i angileski we wtorek Wok...:placz: Anetta-pan ma jeszcze 7 albo 8 kotkow wiec przypuszczam ze nawet nie zauwazyl braku jednego:evil_lol:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 asiunia napisał(a):Dostalam 5 az sie dziwie bo z jezykow to ja dobra nigdy nie bylam:shake: W takim razie gratuluję 5 :lol:. Ja dzis dostałam 3 na koniec z chemii i ładnie mówiąc byłam wkurzona i kipiało ze mnie wrogością :evil_lol:. Bo z kartkówki zabrakło mi 0,5 punkta do czwórki i gdybym dostała tą czwórkę to by była dobra na koniec. Ale nie chciała mi podnieść, mimo że inni mniej więcej za to samo podostawali te 0,5 punkta :roll:.
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Anetta-pan ma jeszcze 7 albo 8 kotkow wiec przypuszczam ze nawet nie zauwazyl braku jednego eeeee, to spoko :lol: Brawo za 5 :)
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Cimi napisał(a):W takim razie gratuluję 5 :lol:. Ja dzis dostałam 3 na koniec z chemii i ładnie mówiąc byłam wkurzona i kipiało ze mnie wrogością :evil_lol:. Bo z kartkówki zabrakło mi 0,5 punkta do czwórki i gdybym dostała tą czwórkę to by była dobra na koniec. Ale nie chciała mi podnieść, mimo że inni mniej więcej za to samo podostawali te 0,5 punkta :roll:. Hej!! Agatko kochana nie przejmuj sie nic-tez mam 3 z chemii i to jako nieliczna w klasie:razz:
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Agatko kochana nie przejmuj sie nic-tez mam 3 z chemii i to jako nieliczna w klasie:razz:;)jak znam życie reszta ma gorzej No a teraz tylko rzut berecikiem i wakacje macie :multi:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Agatko kochana nie przejmuj sie nic-tez mam 3 z chemii i to jako nieliczna w klasie:razz: Tylko, że to na maturalne już idzie :shake:. I cholernie zależało mi tej czwórce. zwłaszcza, że chemia była raz w tygodniu. I było mało godzin, bo albo ja byłam chora i nie chodziłam do szkoły, a jak chodziłam to było chemii i mało ocen miałam. Wyjątkowo słabe będzie moje świadectwo i zaraz po przyjściu do domu schowam do szafki, bo dwa dopy to moja porazka totalna zwłaszcza, że to będzie pierwsze świadectwo z dopami i to z dwoma :razz:.
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Cimi napisał(a):Tylko, że to na maturalne już idzie :shake:. I cholernie zależało mi tej czwórce. zwłaszcza, że chemia była raz w tygodniu. I było mało godzin, bo albo ja byłam chora i nie chodziłam do szkoły, a jak chodziłam to było chemii i mało ocen miałam. Wyjątkowo słabe będzie moje świadectwo i zaraz po przyjściu do domu schowam do szafki, bo dwa dopy to moja porazka totalna zwłaszcza, że to będzie pierwsze świadectwo z dopami i to z dwoma :razz:. Hej!! U mnie tez odchodzi-podobnie jak geografia(mam4),PO(5)i WOK(4)wiec moze nie bedzie tak zle...Dopa mam jednego z fizyki-ale biorac pod uwage ze o maly wlos w zeszlym semestrze bym nie zdala z fizy to uwazam to za sukces-w koncu zagrozenia nie bylo:eviltong:Nie wiem ale jakos mam wrazenie ze nauczyciele jak na zlosc nic wyciagac nie chca,a juz o lekkim zawyazaniu ocen to wogole mowy nie ma:shake: Alu dokladnie-z reszta na 37 osob 29 bylo zagrozone ocena ndst z chemii:diabloti:
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A ja mam zagrożenie z anglika:placz: Mialam w poprzednim semestrze 3, a w tym mam 1 (dużo powodów:mad:) i jak nie poprawie w poniedziałek nie będzie fajnie:placz: Bo jeszcze z Fizą niezbyt :/
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Hej!! Ja dzisiaj anglika poprawilam na 4,w poniedzialek jeszcze historia(moj wiodacy przedmiot)wtorek wpisanie dlugopisem oceny z woku(siakos pani nie ufam;))sroda bede przy wpisywaniu oceny z francuza:evil_lol:a potem ide 23 na zakonczenie:lol:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Mi odchodzi PO, z którego mam 3. Facet jest nowy i powymyślał 'se' pierdoły. W tam tym roku był super starszy facet. Sprawdzał tylko zeszyt zrobił dwie proste kartkówki i koniec. A ten nie umiał sprecyzować pytania, bo odpowiadało się na konkretne pytanie a on chciał cos jeszcze :?. WOK też odchodzi zniego mam 4, biologia 5, informatyka 6 i chemia 3. A dopy to fizyka (totalna porażka w tym roku) oraz polski, ale nim się średnio przejmuję zwłaszcza, że na półrocze miałam już dopa.
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Hej! Ja wlasnie z inforamtyki(ktora odpadla w zeszlym roku)mam 3-pan mial wymagania z kosmosu,ktore nawet w programie nie byly-np.wykucie na pamiec wszytskich dostepnych w wordzie trzcionek,a potem pan sobie wydrukował jakis tekst i Ty mialas mu odpowiedziec jaka to trzcionka wielkosc,czy pogrubione etc.:roll:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ja miałam spokój na informatyce, bo my mamy informatykę po niemiecku i zazwyczaj to były jakieś prace do zrobienia. W tam tym półroczu to była stronka o sobie, która zrobił mi kolega :evil_lol:, a w tym prezentacja i koniec :lol:.
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Hej!! Po niemiecku?Tzn ze jestes w klasie jezykowej?:razz:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Po niemiecku?Tzn ze jestes w klasie jezykowej?:razz: dwujęzycznej :eviltong:.
asiunia Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Hej!! Podziwiam:evil_lol:Ja niestety z roku na rok cofam sie w rozwoju z jezykow...Trzeba od wrzesnia pomyslec o jakims angielskim dodatkowym bo cos mature czarno widze:roll: Co by bylo smieszniej to kaganca nadal nie mam:evil_lol:
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 *luthien* napisał(a):Słodkie psinki :) Ino, że teraz to na zdjęciach była tylko Metka i kot :evil_lol:. Chyba, że kot to pies :evil_lol:.
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 asiunia napisał(a):Co by bylo smieszniej to kaganca nadal nie mam:evil_lol: Zawieruszył się na poczcie :razz:. Ja jak wiem, że przesyłka będzie przez pocztę to pytam się czy już jest wysłane, żeby wiedzieć. Jednak kurier to kurier i szybciutka paczka jest w domu :lol:.
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Cimi']Ino, że teraz to na zdjęciach była tylko Metka i kot :evil_lol:. Chyba, że kot to pies :evil_lol:. no jasne że pies:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Monika3 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cóż wy tak z tej chemii kulejecie, taki przyjemny przedmiot. Ja byłam na profilu chemicznym i przez pierwsze 2 lata miałam chemię po 6 godzin w tygodniu, z której na maturalnym mam piękne 5 a potem przez 3 lata po 5 godzin na laboratorium i też mam piękne 5. Coś się młodsze pokolenie nie stara uczyć tak pięknej nauki jak chemia :loveu:
PIKA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 I moje ukochane stworzonko wpatrzone w kicie zjeść, nie zjeść .. zjeść, nie zjeść...zjeść, nie zjeść :evil_lol:
asiunia Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 PIKA napisał(a):zjeść, nie zjeść .. zjeść, nie zjeść...zjeść, nie zjeść :evil_lol: Hej!! Metusia zrobic szaszłyka tylko Asia z pokoju wyjść:evil_lol:
Recommended Posts