Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!!

Ma taki szary kolor pysia:evil_lol:tak jak pisalam wczesniej-trzeba jej zrobic fotki w dziennym swietle to zobaczycie jakiego jest super kolorku:cool3:.Pys zostal u nas na noc,a o 4 rano mnie obudzila ze w sumie to ona wyjsc chce,wiec otworzylam okno(uroki mieszkania na parterze)i kocio sobie poszlo-wczesniej zostalam "pougniatana"i wyiskana:lol:

Aniu jak wroce ze spacerku to sie odezwe;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Mendziołkowi to w sumie wisi:evil_lol:ma pozytywne skojarzenia kot=dostaje cos dobrego wiec trzymam sie blisko panci co by o mnie nie zapomniala:evil_lol:Okazalo sie wogole ze kicio ma pana,co wiecej ktory jest nasyzm sasiadem...W sumie ciesze sie,chociaz przywyklam do mysli o kiciuchu w domu...Nie mniej jednak kotek siedzi u nas od 16 i nie ma zamiaru isc na dwor wiec chyba pan sasiad musi sie z nami Pysiem(Kacprem-tak sie nazywa)podzielic:razz:

Zycze kochani milego wieczoru i wracam do nauki francuza:placz:

Posted

Hej!!

Pysiek juz mieszka u nas ponad 2 dni bez wychodzenia z domku...Co wiecej wogole na to ochoty nie ma:evil_lol:Pieski w miare go zaakceptowaly chociaz nie zamierzam ryzykowac pozostajac ich samych;)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Pysiek juz mieszka u nas ponad 2 dni bez wychodzenia z domku...Co wiecej wogole na to ochoty nie ma:evil_lol:Pieski w miare go zaakceptowaly chociaz nie zamierzam ryzykowac pozostajac ich samych;)

No ale się porobiło :evil_lol: :evil_lol: Kicie u Asiuni.... :cool3: :cool3: nieźle

A tak wogóle dlaczego już do mnie nic nie piszesz :placz: :placz: :placz: ja śle te sms.. na gg zaczepiam... :placz: :placz: Żono !!!!!

Posted

I jak francuski :razz: ? Ja już prawie skończyłam jutro i wtorek i wszystko będzie wystawione :lol:. Uff dzisiaj zdałam biologię na 5 :lol:, choć z innymi jst słabo :(.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...