asiunia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Hej!! Ma taki szary kolor pysia:evil_lol:tak jak pisalam wczesniej-trzeba jej zrobic fotki w dziennym swietle to zobaczycie jakiego jest super kolorku:cool3:.Pys zostal u nas na noc,a o 4 rano mnie obudzila ze w sumie to ona wyjsc chce,wiec otworzylam okno(uroki mieszkania na parterze)i kocio sobie poszlo-wczesniej zostalam "pougniatana"i wyiskana:lol: Aniu jak wroce ze spacerku to sie odezwe;)
Patikujek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Fajnie by było bo tak to nie wiadomo co się z nią dzieje
marmara_19 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 faaaaaaaaaaajna kicia:)))) ale ja metusie chcem!!;p
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ależ ona słodka - coś mi się wydaje że to umaszczenie to wynik jakiegoś rasowego mezaliansu :loveu: :razz:
asiunia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Hej! Juz Metusiana wrzuce:evil_lol:A jutro fotki wszystkich 4;) Wasiu,no ba Pysio szczurek to upadla arystokracja:evil_lol:
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Asiu i jak Pysia została czy znów poszła w plener :razz:
asiunia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Hej!! Wlasnie mam ja na kolanach i zdjecia tez dzisiejsze:evil_lol:
marmara_19 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Metka jest przeslodka:D:D kocham molosowate i bullowate;p;p no i owczarowate moga byc;p;p
asiunia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Hej!! Info z ostatniej chwili..Pysia to na 99%Pys:lol:
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='asiunia'] Bosie jaki słodziutka mordulka
Lucy* Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Asik !!! :mad: :mad: dlaczego zamieniłaś Mecie na Kicie ????? :placz::placz: ?? ŁAJ ??
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A jak Medziłek na kicie reaguje? :razz: Widzial juz ją? :hmmmm: a raczej jego :lol:
Patikujek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Bo to ważne jeśli kicia miałaby u ciebie zamieszkac
asiunia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Hej!! Mendziołkowi to w sumie wisi:evil_lol:ma pozytywne skojarzenia kot=dostaje cos dobrego wiec trzymam sie blisko panci co by o mnie nie zapomniala:evil_lol:Okazalo sie wogole ze kicio ma pana,co wiecej ktory jest nasyzm sasiadem...W sumie ciesze sie,chociaz przywyklam do mysli o kiciuchu w domu...Nie mniej jednak kotek siedzi u nas od 16 i nie ma zamiaru isc na dwor wiec chyba pan sasiad musi sie z nami Pysiem(Kacprem-tak sie nazywa)podzielic:razz: Zycze kochani milego wieczoru i wracam do nauki francuza:placz:
Patikujek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja dzisiaj przy niemcolu sie męczyłam, a kicia ma się dobrze 2 domki czego więcej chcieć
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :pcfaniaczek z kiciusia , jak w jednym domku nie smakuje to do 2 pójdzie na smakołyczki ;)
asiunia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Hej!! Pysiek juz mieszka u nas ponad 2 dni bez wychodzenia z domku...Co wiecej wogole na to ochoty nie ma:evil_lol:Pieski w miare go zaakceptowaly chociaz nie zamierzam ryzykowac pozostajac ich samych;)
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Pysiek juz mieszka u nas ponad 2 dni bez wychodzenia z domku...Co wiecej wogole na to ochoty nie ma:evil_lol:Pieski w miare go zaakceptowaly chociaz nie zamierzam ryzykowac pozostajac ich samych;) No ale się porobiło :evil_lol: :evil_lol: Kicie u Asiuni.... :cool3: :cool3: nieźle A tak wogóle dlaczego już do mnie nic nie piszesz :placz: :placz: :placz: ja śle te sms.. na gg zaczepiam... :placz: :placz: Żono !!!!!
asiunia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Hej!! Lucy zabko najslodsza moja jak sie juz ten popieprzony rok szkolny skonczy nie dam Ci spokoju :buzi:
Cimi Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 I jak francuski :razz: ? Ja już prawie skończyłam jutro i wtorek i wszystko będzie wystawione :lol:. Uff dzisiaj zdałam biologię na 5 :lol:, choć z innymi jst słabo :(.
Recommended Posts