Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisał do mnie Nikus - byc może w sobotę mógłby pomóc z transportem, ale to jeszcze nie jest pewne

[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/zdjecie/4531301_1.html"][IMG]http://d.ale.gratka.pl/g2/o/1c/d9/4c/4531301_5_d41d_s.jpeg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='fizia']To co, szukamy transportu prawda?[/QUOTE]Moim zdaniem jak najbardziej, uważam.,że nie ma na co czekać......ale moze niechze się wypowie trochę osob jeszcze:)
MOlly zasługuje na domek- teraz jest jak w poczekalni- i nie wierze, ze tego nie czuje...niechby juz szla, zanim miejsce u kasi będzie zajęte...:(

Posted

[quote name='fizia']Napisał do mnie Nikus - byc może w sobotę mógłby pomóc z transportem, ale to jeszcze nie jest pewne

[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/zdjecie/4531301_1.html"][IMG]http://d.ale.gratka.pl/g2/o/1c/d9/4c/4531301_5_d41d_s.jpeg[/IMG][/URL][/QUOTE]Ile to km???
To zdjęcie Fiziu...skąd..???Nie pamiętam z wątku...widocznie przeoczylam, ale wlasnie tak sobie wyobrazam Molly teraz...smutną, zadumaną..niepewną...:(

Posted

Gdzieś na watku było to zdjęcie...

Nikus pisał, że czeka na potwierdzenie transportu psiaka, którego miałby przejąć w Katowicach i zawieźć do Obornik śląskich
i wtedy mógłby w drodze powrotnej zabrać Molly
Nikus nam już kilka razy bardzo pomagał w trasnporcie

na odleglosci.pl wyszło mi, że z Wrocławia do Bielska B. jest 220 km
Ale Nikus musi wrócić do domu, na Śląsk - więc to by było w dobrą stronę

Posted

[quote name='fizia']Gdzieś na watku było to zdjęcie...

Nikus pisał, że czeka na potwierdzenie transportu psiaka, którego miałby przejąć w Katowicach i zawieźć do Obornik śląskich
i wtedy mógłby w drodze powrotnej zabrać Molly
Nikus nam już kilka razy bardzo pomagał w trasnporcie[/QUOTE]
TAk tak- wiem, ze Nikus, to super "kierowiec":):) BYloby cudownie gdyby juz w sobote mogla jechać...z drugiej strony fajnie byloby miec transport z Wrocka, zeby mogl jechac z Molly ktos i wrocic...zeby zobaczyl warunki, porozmawial z Kasią...
Dlatego pytalam ile to jest km mniej więcje...we Wrocku jest sporo fajnych ciotek...moze by się udalo namowic ktorąs za zwrotem kosztow pojechac z Molly...ale moze to glupii pomysl, tym bardziej, ze z Nikusem, to pewnie taniej wyjdzie...jednak ja bylabym spokojniejsza, gdyby ktos pojechal i zobaczyl.., ale ja to jestem panikara, wiec wiem, ze moge troche przesadzac..:)

Posted

Zawsze można poprosić Nikusia .

a poza tym Kasia zaprasza, więc mozna też podjachać - gdyby ktoś chciał - w innym terminie.

Teraz Molly jest w hoteliku, o którym nic zupełnie nie wiemy w sumie, do tego bardzo drogim - więc hotelik domowy u Kasi wydaje mi się znacznie lepszym rozwiązaniem

Posted

Witam cioteczki....co do mojego transportu to sprawa się krystalizuje i jest prawie domknięta.Jak dogadam szczegóły to się zgłoszę..Oczywiście mogę polukać jak już zajadę z Molly jak to na miejscu wygląda i porobić fotki.Ale to już jak zdecydujecie:) Myslę,że w ciągu paru godzin sprawa będzie z mojej strony jasna.:)

Posted

[quote name='fizia']Zawsze można poprosić Nikusia .

a poza tym Kasia zaprasza, więc mozna też podjachać - gdyby ktoś chciał - w innym terminie.

Teraz Molly jest w hoteliku, o którym nic zupełnie nie wiemy w sumie, do tego bardzo drogim - więc [B]hotelik domowy u Kasi wydaje mi się znacznie lepszym rozwiązaniem[/B][/QUOTE]
Moim zdaniem to super rozwiązanie.Nie jest drogo,zwierzaków mało,hotelik bardzo kameralny,opieka super,całodobowa...czego chcieć więcej?Trza pocałować Kasię w rękę i wieźć Molly jak najszybciej:)

Posted

[quote name='Jasza']Nikus jak zawsze niezawodny..........:loveu:[/QUOTE]
Nikuś nikomu nie odmówi:) W maju przyjeżdża do mnie po 2 psiaczki i zawozi je do dogomaniaczki do ds:multi:

Posted

[quote name='Renata5']Moim zdaniem to super rozwiązanie.Nie jest drogo,zwierzaków mało,hotelik bardzo kameralny,opieka super,całodobowa...czego chcieć więcej?Trza pocałować Kasię w rękę i wieźć Molly jak najszybciej:)[/QUOTE]

No właśnie, ja tez tak myślę, że Kasia nam z nieba spadła!

A to, że Nikuś jak zawsze niezawodny - to wiadomo :)
Tesia, która jest u Astaroth tez załapała się na darmowy transport, który własnie Nikuś mi wyszukał :)

Posted

[quote name='Nikus']Witam cioteczki....co do mojego transportu to sprawa się krystalizuje i jest prawie domknięta.Jak dogadam szczegóły to się zgłoszę..Oczywiście mogę polukać jak już zajadę z Molly jak to na miejscu wygląda i porobić fotki.Ale to już jak zdecydujecie:) Myslę,że w ciągu paru godzin sprawa będzie z mojej strony jasna.:)[/QUOTE]
OOOOOOOOOOO...byłoby cudownie:):)
NO to teraz czekamy jak na szpileczkach, czy transport będzie:):)
Molly..kochana dziecinko...moze niebawem bedziesz miala swojego prawdziwego czlowieka, ktory Cię naprawdę pokocha..???Moze znow poczujesz się szczęśliwa i uda Ci się zapomniec o przeszłości....bo przyszłości to nikt nie wie ile Ci zostało...oby była dla Ciebie jak nalepsza i najpiekniejsza...:)

Posted

Ok transport jest potwierdzony..:) wieczorem postaram się mniej więcej podać o której będę po Molly pod warunkiem że mi podacie adres:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Nikuś nikomu nie odmówi:) W maju przyjeżdża do mnie po 2 psiaczki i zawozi je do dogomaniaczki do ds:multi:[/QUOTE]

A ja wiem jakie pieski i do której dogomaniaczki :cool3::cool3::cool3::cool3::loveu:

Molly będzie mieć super warunki!

Dzięki Nikus :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak, dam jej znać.
Nikusiowi prześlę na PM jej numer telefonu, żeby mogli się skontaktować łatwo.
A ja prześlę pocztą do nowego domku płytkę z RTG i całość rzeczy, które będą potrzebne.

Posted

A co to za pani? napisała maila?

Myślę, że ponieważ narazie to nic pewnego, Pani może się nie zdecydować, trzeba by było i tak zrobić wizytę przedadopcyjną, a w dodatku akurat trafił się transport do Bielska - to trzeba Molly zawieźć do Kasi i niech tam sobei poczeka na rozwój wydarzeń

jeszcze kilka dni w tamtym hoteliku i skonczą nam się pieniądze...