Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarłam.
Na wizytę chciałabym się umówić z różnych względów, o których wszyscy wiedzą ;) na niedzielę, ale nie mam na razie telefonu do Państwa.
[B][SIZE=4]Czekam na sms od _Lary.[/SIZE][/B]
Jakby co, dzwońcie, piszcie.
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
514-518-167

Postaram się dobrze sprawić.
Uściski dla Molly.

P.S. Wzór umowy mam. Wydrukowałam i pokażę.:eviltong:

Posted

[quote name='NaamahsChild']Molly dzisiaj wstała piszcząc z bólu. Bolą ją łapki, może kręgosłup. Kacha poleciała po Pyralginę w czopkach. Zobaczymy co dalej..[/QUOTE]
:(....co dalej..??Naa...lepiej już..???Domyslasz się, co moglo sie stać..??
jejoooo......zaciskam piąstki....

Posted

Ufff, udało mi się zalogować na dogo! 1,5 dnia walczyłam - pojechałam na wesele przyszłego szwagra, ale miałam tam dostęp do internetu, mimo tego, nie udawało się niestety:(
Molly pod względem bólowym czuje się nieco lepiej, sprawniej chodzi, od wczoraj wieczora nic przeciwbólowego nie dostała, natomiast cały dzisiejszy dzień wymiotuje brązową papką, ma średni apetyt. Oszalała z radości na mój widok, na spacerze wygłupiała się jak tylko mogła, ale strasznie się o nią martwię:(

Boję się wymawiać to, co kłębi mi się po głowie.. Postaram się jutro, najpóźniej we wtorek, pojechać z nią do weta na konsultacje, lecz obawiam się, że można przewidzieć co usłyszę..

Posted

Naa...proszę...jejoo..co chcesz nam napisać..???Co sie może dziać..??
Nic nie można zrobić "zawczasu" dla dziewczynki???
A dogo nie tylko u Ciebie zwariowalo:/

Posted

Dziękuję Laro, jak możesz to prześlij mi jej nr telefonu, to skontaktuje się z nią - skończyły mi się środki na koncie, uzupełnię dopiero jutro.

Goniu, ja po prostu się boję, że to może oznaczać najgorsze, boję się, że jej organizm zaczyna wysiadać:( Widok jej "pięknej" macicy mnie bardzo zafrapował. W pt będą wyniki co toto jest w ogóle..

Posted

[quote name='NaamahsChild']Dziękuję Laro, jak możesz to prześlij mi jej nr telefonu, to skontaktuje się z nią - skończyły mi się środki na koncie, uzupełnię dopiero jutro.

Goniu, ja po prostu się boję, że to może oznaczać najgorsze, boję się, że jej organizm zaczyna wysiadać:( Widok jej "pięknej" macicy mnie bardzo zafrapował. W pt będą wyniki co toto jest w ogóle..[/QUOTE]Jessssooooooo...nie chce nawet mysleć....nie chcę...i mam nadzieję, ze nic złego nie bedzie...Molly..TY nasz Skarbeczku- Nasza Mała Miss...trzymaj sie dzielnie dziewczynko...pliiiiissssssssssss

Posted

Jestem.
Naa - wieści nie mam dobrych, podam Ci na pW.
Ale wiem, że zdrowie Molly i tak teraz przysłania wszystko.
Trzymam kciuki.
Jesli chcesz, zadzwoń, .

Posted

[quote name='NaamahsChild']Tak, tzn jest jej mniej (wymiotowała), ale stała, bez biegunki.[/QUOTE]

To dobrze, że jelita pracują:p
Jeśli jest podejrzenie choroby wrzodowej to mała nie powinna jeść suchej karmy:roll: