Ra_dunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ewelina :loveu: - to wcale nie jest "co najwyżej". Każda pomoc jest na wagę złota. Quote
jestem_wredna Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Serce pęka jak się patrzy na tego szkraba na filmiku :placz: Jak ta bidulka za wszelką cenę próbuje poruszać się na nóżynkach :placz: Ona musi znaleźć najlepszy domek na świecie, dla którego będzie liczył się przyjaciel, a nie jego wygląd. Quote
clo Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ra dunia ,ewelinko!bardzo wam dziekuje za pomoc!jak najbardziej kazdy bazarek sie przyda ,zapraszanie na watek kazda doslownie pomoc...tak sie boje ze nasze malenstwo domku nie znajdzie..ale wierze ze trafi sie ktos kto ja pokocha mocno bardzo...co do konsultacji z innym wetem to nie wiem..musialybysmy uzbierac na taka wizyte..i nie wiem czy to cos da..ale moze warto sprobowac..moze niech wiosna sie wypowie bo ona ma malutka i wie jak i co Quote
MakS Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jestem_wredna napisał(a):Serce pęka jak się patrzy na tego szkraba na filmiku :placz: Jak ta bidulka za wszelką cenę próbuje poruszać się na nóżynkach :placz: Ona musi znaleźć najlepszy domek na świecie, dla którego będzie liczył się przyjaciel, a nie jego wygląd. Ona jest niesamowita- z jednej strony już na starcie ma pod górkę, ale widac na jej pyszczku tyle radości i determinacji. na razie nie mogę nic zadeklarowac:-(, ale zaraz porozsyłam info po znajomych i jak będzie bazarek chętnie coś kupię. Quote
MakS Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 clo napisał(a):ra dunia ,ewelinko!bardzo wam dziekuje za pomoc!jak najbardziej kazdy bazarek sie przyda ,zapraszanie na watek kazda doslownie pomoc...tak sie boje ze nasze malenstwo domku nie znajdzie..ale wierze ze trafi sie ktos kto ja pokocha mocno bardzo...co do konsultacji z innym wetem to nie wiem..musialybysmy uzbierac na taka wizyte..i nie wiem czy to cos da..ale moze warto sprobowac..moze niech wiosna sie wypowie bo ona ma malutka i wie jak i co qrcze, wszystko rozbija się o pieniądze:angryy: ale trzeba małą "lansowac" bo jest przecudnej urody a poza tym, już kilkakrotnie przekonałam się, że z wetami to różnie bywa- na Felku 3 położyło krzyżyk, że nie wspomnę o tych specach z SGGW ale znalazł się jeden, który podjął się leczenia i Felus- wbrew wszystkim przeciwnościom- dokazuje aż miło (nawet po kątach zaczyna swój domek rozstawiac:evil_lol:) Quote
katarzyna005 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Witam. Ja również wzięłam psiaka ze schroniska. Jest po dwóch operacjach. Miał "niedźwiedzie łapy". Podajcie mi numer konta na który moge wpłacić pieniążki dla małego szkraba. NIe traćmy nadzieji bo ona jest najważniejsza. Quote
Yana Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 myślę, że warto zasięgnąć opinii jeszcze innego lekarza. W przyszłym tygodniu dorzucę parę złotych na małą Quote
Gogonek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Melduję się i od razu zapisuje wątek. Powaliła mnie ta mordka, ona jest niesamowita:loveu: już ją kocham:))))))) tylko serce pęka, ze takie maleństwo i taki uraz. Gdybym tylko miała miejsce, ech:roll: Póki co deklaruje 20 zł/mies na to cudo począwszy od sierpnia. Quote
agata51 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jestem na zaproszenie MakS. Może uda mi się dorzucić grosik, bo zdaje się, że jeden z moich podopiecznych wreszcie do domku sobie poszedł. Quote
MakS Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Yana']myślę, że warto zasięgnąć opinii jeszcze innego lekarza. W przyszłym tygodniu dorzucę parę złotych na małą każdy wet ma trochę inne doświadczenie, więc dodatkowa konsultacja nie zaszkodzi:) może rozwiązaniem byłaby odpowiednia rehabilitacja? poniżej mail od Delph,dobrej duszy Felusia, który jest po wypadku i ma problemy z łapkami: "[i][color=Red]Ale mam inny pomysł. Byłyśmy raz z Felkiem na konsultacji u dr Wołoszczuka. Zrobił na mnie super wrażenie, poza tym on zajmuje się rehabilitacją psów. Jakoś nie możemy na niego trafić ponownie, bo przyjmuje chyba tylko raz w tygodniu. Poza tym prowadzi rehabilitację psów z niedowładami, po wypadkach itp., z tego co zauważyłam ma olbrzymią wiedzę na ten temat. Napiszcie do niego, pokażcie filmik, co mówią lekarze... To młody kontaktowy facet, może go zainteresuje ta sprawa. Jeżeli tak, to wtedy ściągniecie małą do Warszawy i razem z resztą specjalistów ją obejrzą. Tu jest jego strona (dopiero się rozwija): [url=http://www.rehabilitacjapsow.za.pl/cms/news.php#115]" a poza tym, good news- moja koleżanka- Agnieszka- chciałaby wspomóc Molly, dlatego podeślijcie mi dane do przelewu:) Quote
Ewelina.w38 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Super, śliczne,nowe torebkowe nowości na bazarku u Molly: Molly zaprasza: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dodatkowe-cuda-kosmetyczne-roznosci-na-molly-do-02-08-a-142888/ Quote
Ra_dunia Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Widzę Ewelina wzięła się za promocje :loveu: Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ooo ja zaraz lece na ten bazarek;)))dziekuje wszystkim za wsparcie i za przybycie jak tylko uzbieraja sie fundusze to mysle,ze trzeba dac malej szanse i pojechac do tego lekarza od delph:))jak tylko fizia sie pojawi to poda kazdej chetnej osobie nr konta na molly jeszcze raz dziekuje!!! Quote
Poker Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 gogonek ,mnie tu ściągnęła :mad:, ciekawe dlaczego ona i akurat mnie :crazyeye: Dobra już , w imieniu pani Anety z Gdyni deklaruję 20 zł miesięcznie na małą.:eviltong: Dawajcie konto. Quote
Gogonek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Poker napisał(a):gogonek ,mnie tu ściągnęła :mad:, ciekawe dlaczego ona i akurat mnie :crazyeye: Dobra już , w imieniu pani Anety z Gdyni deklaruję 20 zł miesięcznie na małą.:eviltong: Dawajcie konto. zostałaś wybrana moja droga:evil_lol: Quote
Poker Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gogonek napisał(a):zostałaś wybrana moja droga:evil_lol: drogą losową? czy tez inną ?:crazyeye: Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 poker bardzo dziekujemy za pomoc jak tylko fizia sie pojawi bo to ona prowadzi zbiorke na molly od razu napewno poda nr konta:) dziekujemy wam wszystkim za wsparcie i obecnosc! Quote
clo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 podniose moja kochana mala molly moze ktos jeszcze nas wspomoze.. Quote
nescca Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Byłam dziś u Wiosny....Przywitałam się ze wszystkimi sierściuchami....po czym poszlam wymiziać Griso i Crejzolkę.....i poznałam Molly.niewiem co mam napisać. Biedne ciałko psiego dziecka......radzące sobie z niesprawnoscią.....w miarę dobrze , ale widok powalający. Nie wiem czy uda Jej się żyć ze swoim kalectwem.....jak bedzie nadal sie rozwijała ,ale chęć życia w tym malutkim ciałku jest bardzo wielka. Cieszy mnie to ,że mała przebywa u Wiosny. Ma się tam świetnie ....ale wiem też ,że trzeba Jej natychmiast pomoc. Proponuję konsultację (najpierw tylko rtg) u doktora Fabisza. Jeśli tam nie pomogą wyślę zdjęcia na SGGW. Wiosenko..... jeśli się z tym zgadzasz to poproszę zdjęcia na maila [email protected]. Jeśli ktoś zechce Jej pomoc to chociaż bedziemy wiedziały ile pieniędzy należy na ten cel zebrać. Trzymaj się maleńka Molly.... Twoj widok na zawsze zostanie w mym serduchu..... a daj Panie Boże......że jeszcze zobaczę Cię biegająca po łące jak piesek a nie skaczącą jak żabka. Quote
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nescca napisał(a):Byłam dziś u Wiosny.... aaale Ci zazdroszcze :roll: Quote
clo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 o matko nesca..dziekuje ,ze tez chcesz pomoc malej..jestem jak najbardziej za konsultacja...trzeba zrobic wszystko co mozemy w tej sprawie..a takze myslalam,zeby powiadomic kogos od labradorow...bo molly jest w typie labka oni maja prezne forum moze cos doradza ,pomoga...?tylko ze ja jutro bladym switem na tydzien wyjezdzam..wiec jakby ktos mogl pomoc napisac do nich?bede caly czas pod tel jakby cos sie dzialo. Quote
Recommended Posts