Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale czemu Marchewa??Ona chyba nie jest opiekunką watku i piesia????
A Moria to sie jeszcze nie zgodzila..no i transport....no i nie mamy deklaracji....:-(:-(:shake:

Sorry, wątki mi sie pomieszały.
I co nikt z tych dziewczyn pod telefonem fundacji się nie odzywał?

Posted

A ja dopiero teraz weszlam na dluzej- i chce z radoscia doniesc, ze w nocy dostalam Smska od Anioła- Kamy, ktory sledzi czasem wątki-i ktora zadeklarowala oplate stala dla Juraska w wysokosci 50 zł miesiecznie, tylko tez blaga zeby zabierac go na cito!!!!!Moria cos do mnie pisala, ale mialam zawalona skrzynke..teraz do Niej dzwonilam ale juz nie odbiera- pewnie spi albo szykuje sie do snu....mamy więc 150 zł deklaracji stalych..ale to dopiero polowa (u Morii) a u innych chyba dopiero 1/3....cioteczki- żebrajcie..pliiissssss..ja juz sie wstydze blagac...."Moje Anioły" to mają ze mną siedem światów...ja moge jednorazowo wesprzec JUrasa kwota 50 zł ze skarbonki jeszcze jednego Anioll, ktory zlozyl uu mnie "pare złotych" w depozycie....to mogloby byc juz jakas czesc na transport....ale gdzie resztaJa nie widze tu nikogo od pieska...trudno rozkrecac watek jak nie ma osob odpowiedzialnych za psa....a czas dziala na nasza niekorzysc i mam zle przeczucia..(jak nigdy....:placz::placz:)...obym się mylila.....

Posted

[quote name='ketunia']Deklarujemy z moją siostrą Asią 50 zł miesięcznie.
Trzeba go wyciągnąć na cito. Brakującą kwotę dozbiera się z bazarku. On nie ma czasu czekać:-([/QUOTE]:loveu::loveu:
Ketunio..Twoja siostra Ania i TY pojdziecie lada dzien z torbami(jak my wszystkie:eviltong:- to spotkamy sie ppod jakims mostem..byle do wiosny)....bardzo dziękuujemy:loveu:Przypomnijcie mi pliiis..kto deklarowal to 100 zł wczesniejWyglad aiwec, ze byloby juz 200 zł..jeszcze tylko 100...(oby)....:multi::multi::multi:

Posted

Goniu ja zakładałam wątek Jurasowi jak jeszcze pracowałam w Azylu. Teraz niestety nie bywam i nie jestem w żaden sposób za psa odpowiedzialna. Mogę opiekować się wątkiem, aktualizować, oczywiście ogłaszać itp ale w tej chwili nic więcej. Decyzja o wydaniu psa do hotelu należy do kierowniczki Psiego Anioła.
Nie wiem czy hotel ,gdzie jest wiele zwierząt to dobre rozwiązanie. W Psim Aniele nie dzieje mu się krzywda i jest pod dobrą opieką jak na warunki schroniskowe- nie ma najważniejszego- człowieka, domu, miłości, zainteresowania....
Jeśli nie tymczas domowy to buda ale gdzieś gdzie będzie miał dużo uwagi ze strony ludzi...? nie wiem jak jest u morii, jakie ma warunki.
to tylko moje zdanie:oops:

Przede wszystkim trzeba zebrać deklaracje.

Posted

[quote name='pidzej']Goniu ja zakładałam wątek Jurasowi jak jeszcze pracowałam w Azylu. Teraz niestety nie bywam i nie jestem w żaden sposób za psa odpowiedzialna. Mogę opiekować się wątkiem, aktualizować, oczywiście ogłaszać itp ale w tej chwili nic więcej. Decyzja o wydaniu psa do hotelu należy do kierowniczki Psiego Anioła.
Nie wiem czy hotel ,gdzie jest wiele zwierząt to dobre rozwiązanie. W Psim Aniele nie dzieje mu się krzywda i jest pod dobrą opieką jak na warunki schroniskowe- nie ma najważniejszego- człowieka, domu, miłości, zainteresowania....
Jeśli nie tymczas domowy to buda ale gdzieś gdzie będzie miał dużo uwagi ze strony ludzi...? nie wiem jak jest u morii, jakie ma warunki.
to tylko moje zdanie:oops:

Przede wszystkim trzeba zebrać deklaracje.[/QUOTE]U Moriii jest raj....kazdy psiak ma ją na wyciagnięcie mordeczki...nie wiem jak jest u tej cioteczki ALinyS(maja tam jechac dwaj "chlopcy" z Zabrza na dniach...)..tylko ze Elbląg daleko no i poki co- nie mamy zgody Morii ale skoro do mnie pisala cos na PW dzis to kto wie????JUtro postaram się dowiedziec...pewne jest, ze Juraz potrzebuje ciepleka i mizianka..potrzebuje czlowieka dla sibie- niekoniecznie TYLKO dla siebie...ale dla siebie- zeby wiedzial ze jest wazny...u MOrii by to mial- to wiem...nie wiem co robic, bo ttak się boję, że nie zdążymy..a to najgorsze uczucie jakiego doznaję na dogo..kiedy nie zdążamy....:placz::placz::placz::placz:

Posted

ja mysle,ze trzeba zalatwic transport pytac pati c iedy moz ejechac i pogadac z moria ze narazie jest jedna deklaracja na 100zl ale ze sie dozbiera..moze cos obnizy dla dziadunia?i zeby jechal..zebysmy zdazyly..

Posted

[quote name='clo']ja mysle,ze trzeba zalatwic transport pytac pati c iedy moz ejechac i pogadac z moria ze narazie jest jedna deklaracja na 100zl ale ze sie dozbiera..moze cos obnizy dla dziadunia?i zeby jechal..zebysmy zdazyly..[/QUOTE]
Nie...no mamy juz deklaracje na 200 zł:loveu::loveu::loveu:

Posted

o to kurczak nie zauwazylam;)))no to trzeba do pati c smsa pisac lub dzownic bo ona rzadko na dogo bywa czy moze jechac i koniecznie,koniecznie wysylac jurasia do mori..oby tylko jutro sie zgodzila..moze by do niej zadzwonic?

Posted

[quote name='clo']o to kurczak nie zauwazylam;)))no to trzeba do pati c smsa pisac lub dzownic bo ona rzadko na dogo bywa czy moze jechac i koniecznie,koniecznie wysylac jurasia do mori..oby tylko jutro sie zgodzila..moze by do niej zadzwonic?[/QUOTE]
Dzwonilam wczesniej ale juz nie odbierala..moze dlatego ze z innego numeru dzwonialm a Ona go nie zna...???BYlo ok 23....

Posted

[quote name='Cajus JB']Przypominam się. Po pierwszym jednorazowa 50 ode mnie. Jak będzie brakowało to mogę zamienić ją w stałą.[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:nO to mamy w zasadzie na dzis 250 zł:loveu::loveu::loveu:Dzwonie do Morii i bede ją blagala...no chyba zed jeszce pod ten numer do AlinyS...zna ktos ten hotelik????

Posted

[quote name='Cajus JB']Przypominam się. Po pierwszym jednorazowa 50 ode mnie. Jak będzie brakowało to mogę zamienić ją w stałą.[/QUOTE]
Zapomnailam- bardzo bardzo dziękujemy....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cajus JB']Wiesz co gonia. Zamień to od razu w stałą. Będzie mniej zamieszania.[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:No to juz nie mam teraz słow....:loveu::loveu::loveu:Mamy juz 250 stalych cioteczki!!!!!!:multi::multi::loveu:Jeszce tylko 50 złotych...spod ziemi a znajdziemy:lol::lol::lol:

Posted

Jurasek, wygląda jak misio:loveu:

On jest w Azylu pod Psim Aniołem? Czy i do jakiego hotelu lub DT zostanie wydany ten psiak? Jakie jest zdanie kierownictwa Azylu na ten temat?

Posted

a czy on dostaje silne leki przeciwbólowe??
DLA MNIE TO NIESTETY egoistyczne znęcanie się nad psem, który straszliwie cierpi a człowiek za wszelką cenę mu ten koszmar przedłuża....

Posted

On jest w Azylu pod Psim Aniołem? Czy i do jakiego hotelu lub DT zostanie wydany ten psiak? Jakie jest zdanie kierownictwa Azylu na ten temat?

kierownictwo jeszcze nie wie, siekowa Ty będziesz pytać?:razz:

a czy on dostaje silne leki przeciwbólowe??
DLA MNIE TO NIESTETY egoistyczne znęcanie się nad psem, który straszliwie cierpi a człowiek za wszelką cenę mu ten koszmar przedłuża....

nie było mnie przy diagnozie ale skoro wet nie podjął decyzji o uśpieniu i wie że pies przebywa w schronisku to chyba jednak nie cierpi...?

Posted

[quote name='pidzej']kierownictwo jeszcze nie wie, siekowa Ty będziesz pytać?:razz:
[/QUOTE]
Tragi-komedia, poprostu. Gdyby nie chodzilo o zywą istote to mozna sie posmiac ale tu chodzi o psa, ktory ma podobno zdiagnozowanego raka zuchwy i przerzuty czyli policzone dni a Wy chcecie go wlec, niewiadomo gdzie, wyrwac na ostatnie dni z jego miejsca, ktore dobrze zna. Chociaz sprobujcie postawic sie na jego miejscu-czy tak byscie same chcialy?? Nawet mu nie oferujecie domu tylko jakies hotele. Kto w hotelu bedzie sie nim indywidulanie zajmowal, niezaleznie od jego uczuc. Stresu, ktory przezyje: nowe miejsce, nowi ludzi, nowe zwierzeta. A stres, szczegolnie przy nowotworze, to dobicie psa. To dobijcie go od reki, po co dodatowe cierpienia na koniec jego zycia?