Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskawiczna i sprawna realizacja założonego planu::lol::lol:
1 wyciągnięcie Cohena
2 Cohen ma być zdrowy
3 kastracja
4 wspaniały domek
został tylko domek:evil_lol:

Poprosimy o ogłoszenia dla chłopaka:loveu:
Czy ktoś mógłby zrobić allegro?

Posted

anett napisał(a):

Poprosimy o ogłoszenia dla chłopaka:loveu:
Czy ktoś mógłby zrobić allegro?

Ja allegro nie umiem ale zrobię mu ogłoszenia na kilku psich stronkach i zrobię mu alegratkę ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']Ja allegro nie umiem ale zrobię mu ogłoszenia na kilku psich stronkach i zrobię mu alegratkę ;)
super Negri:loveu::loveu:

taki piekny psiak musi szybko cos znaleść

Posted

Cohen, łobuzisko, załatwił sobie pobyt w domu :mad: Szarpał się wczoraj, skakał, kombinował, no i baliśmy się żeby kołnierza na amen nie rozwalił i nie rozszarpał rany, no... i jest :lol:
Na szczęście teraz jest już spokojny, noc przespał grzecznie, więc oby tak dalej.

Jest jeszcze jedna rzecz "do opisania" (omówienia ;) ). Rozmawiałyśmy wczoraj z Gosią, doszłyśmy do wniosku, że:
ponieważ miejsce u nas stało się 'stałym miejscem olkuskim' - jest to miejsce Bogusi, i przyjeżdżać na nie mają stale psy właśnie z OL, być może osoby deklarujące stałe wpłaty dla Cohena (wcześniej dla Sokratesa) byłyby gotowe deklaracje te utrzymywać także dla kolejnych psów olkuskich? Chodzi o to, aby za każdym razem nie trzeba było szukać finansów, wiadomo - to trwa, wcześniej zawsze trzeba mieć zdjęcia i wątek, bo bez tego ciężko, a to wszystko pochłania CZAS. A tak możnaby wyciągać "psa za psem", robiąc z tego nieco bardziej zorganizowaną akcję.
Co za tym idzie dobrze byłoby założyć nowy wątek, głównie dlatego, że pierwszy post nie jest "w zasięgu" i kłopot jest ze zmianami tytułu czy umieszczaniem informacji.
Jest to taki nasz wolny pomysł, jeśli zły, to bardzo proszę o "wiadro wody", choć może nie koniecznie zimnej, brr.. :lol: Ale może pomysł głupi nie jest - jak myślicie?
Ja wierzę, że Sokrates zapoczątkował coś znacznie większego, niż się początkowo wydawało.

Posted

wiosna napisał(a):
Cohen, łobuzisko, załatwił sobie pobyt w domu :mad: Szarpał się wczoraj, skakał, kombinował, no i baliśmy się żeby kołnierza na amen nie rozwalił i nie rozszarpał rany, no... i jest :lol:
Na szczęście teraz jest już spokojny, noc przespał grzecznie, więc oby tak dalej.

Jest jeszcze jedna rzecz "do opisania" (omówienia ;) ). Rozmawiałyśmy wczoraj z Gosią, doszłyśmy do wniosku, że:
ponieważ miejsce u nas stało się 'stałym miejscem olkuskim' - jest to miejsce Bogusi, i przyjeżdżać na nie mają stale psy właśnie z OL, być może osoby deklarujące stałe wpłaty dla Cohena (wcześniej dla Sokratesa) byłyby gotowe deklaracje te utrzymywać także dla kolejnych psów olkuskich? Chodzi o to, aby za każdym razem nie trzeba było szukać finansów, wiadomo - to trwa, wcześniej zawsze trzeba mieć zdjęcia i wątek, bo bez tego ciężko, a to wszystko pochłania CZAS. A tak możnaby wyciągać "psa za psem", robiąc z tego nieco bardziej zorganizowaną akcję.
Co za tym idzie dobrze byłoby założyć nowy wątek, głównie dlatego, że pierwszy post nie jest "w zasięgu" i kłopot jest ze zmianami tytułu czy umieszczaniem informacji.
Jest to taki nasz wolny pomysł, jeśli zły, to bardzo proszę o "wiadro wody", choć może nie koniecznie zimnej, brr.. :lol: Ale może pomysł głupi nie jest - jak myślicie?
Ja wierzę, że Sokrates zapoczątkował coś znacznie większego, niż się początkowo wydawało.

Pomysł uważam za jak najbardziej dobry i wręcz potrzebny :cool1:

Deklaruje na psiaki z Olkusza, które trafią do Wiosny 30 zł, tak jak dla Sokratesa
  • . Nie ma go już ale będą inne psy - dzięki niemu. :-(

I bardzo się cieszę, że będę mogła jakoś tak wymiernie choć tylko jako kropla w morzu potrzeb wspierać te psiaki z Olkusza. Ten schron od dawna mnie dręczy jak taki robal gryzący od środka :angryy:

Rozumiem, że Cohen otrzyma nowy wątek tylko dla siebie? Super :multi:
    Ułatwi to akcje ogłaszania, bo zebrane będą o nim wszystkie informacje :lol:

Cohen, cwaniaczku kochany idzie nowe życie wielkimi krokami :loveu:

• Posted

wiosna napisał(a):
    .

Cohen jest mega madrym psem, wiedzial jak sobie zalatwic miejsce w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chociaz kazdy z Nas w miare znał koszmar w Olkuszu to Sokrates otworzył mysle Nam wszytskim bardziej oczy i zmobilizował do szybkiego dzialania....biegaj szczesliwy psiaku:loveu::loveu:

Posted

Melduje posłusznie, ZE 510 zł (wcześniej) i dzis 246 zł zostalo przeslane do Wiosenki. Razem ubyło nam więc 756 zł, więc na koncie Cohena zostało na dzień dzisiejszy 593,19 zł:lol::lol:
    Kto wie???Moze stanie sie cud i ta "kupka" nie bedzie ruszana:p:pOby...
    Gdybym jednak mogla prosic kogos kompetentnego (bo juz sie calkiem pogubilam) i spisała mi raz jeszcze deklaracje złożone na Cohena- zebym mogla sobei odhaczyc kto juz wpłacił...sory, ze tak marudze ale tu byla specyficzna sytuacja0 od Sokratesa byly przerzucana i pieniazki i deklaracje..chcialabym miec "czarno na białym"wszystko, a nie mam czasu teraz "przetrzepywac" wątku:oops:..no a wiecie cioteczki..w razie, jakby trzeba bylo kogos scigac za niewplacona deklaracje, to...:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

To jest ostatnie zestawienie miesięcznych deklaracji:

[quote name='Lu_Gosiak']
    teraz podsumowanie deklaracji miesięcznych:

znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł
    Renata z Olkusza 20zł
    Baldek2 90zł
    Ra_dunia 20zł
    Negri_2008 30zł
    Ewu 50zł
    Coronaaj 60zł
    Lu_Gosiak - 10zł
    randa - 50zł
    Jolanta08 - 10zł
    razem: 370zł

brakuje 140zł bo potrzebujemy miesiecznie 510zł

i chyba aktualne; jak coś mi umknęło proszę krzyczeć;)

Posted

DZięki serdecznie Anett. Potem sprawdze czy wszyscy deklarujacy juz wplacili swoje deklaracje. Kurcze troche mnie martwi to brakujace 140 zł...bo zapas jaki jest szybko sie skonczy..i co bedzie..???Dobrze byloby jednak zeby byly jeszcze jakies deklaracje....Prosimyyyyy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jakby ktoś chciał wesprzeć więcej psów uratowanych z Olkusza to u missieek jest ich w tej chwili 25 psów z tej mordowni - nie płaci się za hotel więc nie ma już prawie zadnej pomocy na dogo - a wyobraźcie sobie ile te psy jedzą, wszystkie są sterylizowane... oprócz nich jest ok 30 kotów też z Olkusza...

Posted

Negri_2008 napisał(a):
    Ja jestem ;)
    Właśnie rzeźbię troszeczkę w tekście do ogłoszeń dla Cohena

:loveu::loveu::loveu: super:multi::multi:
    Wiosna miala zrobic allegro ale Cohena, niewiem czy juz gotowe, ale ostatnio mowila, że nie ma weny:evil_lol: wiec gotowy tekst bardzo sie przyda

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
    :loveu::loveu::loveu: super:multi::multi:
    Wiosna miala zrobic allegro ale Cohena, niewiem czy juz gotowe, ale ostatnio mowila, że nie ma weny:evil_lol: wiec gotowy tekst bardzo sie przyda

Wiosenka pozwoliła mi skorzystać z tekstu o Cohenie, który jest na stronie www hoteliku ;)

Będę z niego korzystać, troszku zmienie, może coś dodam bo......ja też nie mam weny :cool3: