IKA & SONIA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :loveu::loveu::loveu: to teraz przydałby się supeeeer domek dla chłopaka do pełni szczęścia!!! Quote
anett Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Błyskawiczna i sprawna realizacja założonego planu::lol::lol: 1 wyciągnięcie Cohena 2 Cohen ma być zdrowy 3 kastracja 4 wspaniały domek został tylko domek:evil_lol: Poprosimy o ogłoszenia dla chłopaka:loveu: Czy ktoś mógłby zrobić allegro? Quote
2010 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 To wyjątkowo dobre wiadomości o :loveu:Coenie !!! Zdrowy , młody i radosny psiak to tylko ogłoszeń brakuje. Quote
Negri_2008 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 anett napisał(a): Poprosimy o ogłoszenia dla chłopaka:loveu: Czy ktoś mógłby zrobić allegro? Ja allegro nie umiem ale zrobię mu ogłoszenia na kilku psich stronkach i zrobię mu alegratkę ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Negri_2008']Ja allegro nie umiem ale zrobię mu ogłoszenia na kilku psich stronkach i zrobię mu alegratkę ;) super Negri:loveu::loveu: taki piekny psiak musi szybko cos znaleść Quote
wiosna Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cohen, łobuzisko, załatwił sobie pobyt w domu :mad: Szarpał się wczoraj, skakał, kombinował, no i baliśmy się żeby kołnierza na amen nie rozwalił i nie rozszarpał rany, no... i jest :lol: Na szczęście teraz jest już spokojny, noc przespał grzecznie, więc oby tak dalej. Jest jeszcze jedna rzecz "do opisania" (omówienia ;) ). Rozmawiałyśmy wczoraj z Gosią, doszłyśmy do wniosku, że: ponieważ miejsce u nas stało się 'stałym miejscem olkuskim' - jest to miejsce Bogusi, i przyjeżdżać na nie mają stale psy właśnie z OL, być może osoby deklarujące stałe wpłaty dla Cohena (wcześniej dla Sokratesa) byłyby gotowe deklaracje te utrzymywać także dla kolejnych psów olkuskich? Chodzi o to, aby za każdym razem nie trzeba było szukać finansów, wiadomo - to trwa, wcześniej zawsze trzeba mieć zdjęcia i wątek, bo bez tego ciężko, a to wszystko pochłania CZAS. A tak możnaby wyciągać "psa za psem", robiąc z tego nieco bardziej zorganizowaną akcję. Co za tym idzie dobrze byłoby założyć nowy wątek, głównie dlatego, że pierwszy post nie jest "w zasięgu" i kłopot jest ze zmianami tytułu czy umieszczaniem informacji. Jest to taki nasz wolny pomysł, jeśli zły, to bardzo proszę o "wiadro wody", choć może nie koniecznie zimnej, brr.. :lol: Ale może pomysł głupi nie jest - jak myślicie? Ja wierzę, że Sokrates zapoczątkował coś znacznie większego, niż się początkowo wydawało. Quote
Negri_2008 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 wiosna napisał(a):Cohen, łobuzisko, załatwił sobie pobyt w domu :mad: Szarpał się wczoraj, skakał, kombinował, no i baliśmy się żeby kołnierza na amen nie rozwalił i nie rozszarpał rany, no... i jest :lol: Na szczęście teraz jest już spokojny, noc przespał grzecznie, więc oby tak dalej. Jest jeszcze jedna rzecz "do opisania" (omówienia ;) ). Rozmawiałyśmy wczoraj z Gosią, doszłyśmy do wniosku, że: ponieważ miejsce u nas stało się 'stałym miejscem olkuskim' - jest to miejsce Bogusi, i przyjeżdżać na nie mają stale psy właśnie z OL, być może osoby deklarujące stałe wpłaty dla Cohena (wcześniej dla Sokratesa) byłyby gotowe deklaracje te utrzymywać także dla kolejnych psów olkuskich? Chodzi o to, aby za każdym razem nie trzeba było szukać finansów, wiadomo - to trwa, wcześniej zawsze trzeba mieć zdjęcia i wątek, bo bez tego ciężko, a to wszystko pochłania CZAS. A tak możnaby wyciągać "psa za psem", robiąc z tego nieco bardziej zorganizowaną akcję. Co za tym idzie dobrze byłoby założyć nowy wątek, głównie dlatego, że pierwszy post nie jest "w zasięgu" i kłopot jest ze zmianami tytułu czy umieszczaniem informacji. Jest to taki nasz wolny pomysł, jeśli zły, to bardzo proszę o "wiadro wody", choć może nie koniecznie zimnej, brr.. :lol: Ale może pomysł głupi nie jest - jak myślicie? Ja wierzę, że Sokrates zapoczątkował coś znacznie większego, niż się początkowo wydawało. Pomysł uważam za jak najbardziej dobry i wręcz potrzebny :cool1: Deklaruje na psiaki z Olkusza, które trafią do Wiosny 30 zł, tak jak dla Sokratesa . Nie ma go już ale będą inne psy - dzięki niemu. :-( I bardzo się cieszę, że będę mogła jakoś tak wymiernie choć tylko jako kropla w morzu potrzeb wspierać te psiaki z Olkusza. Ten schron od dawna mnie dręczy jak taki robal gryzący od środka :angryy: Rozumiem, że Cohen otrzyma nowy wątek tylko dla siebie? Super :multi: Ułatwi to akcje ogłaszania, bo zebrane będą o nim wszystkie informacje :lol: Cohen, cwaniaczku kochany idzie nowe życie wielkimi krokami :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 wiosna napisał(a):Cohen, łobuzisko, załatwił sobie pobyt w domu :mad: Szarpał się wczoraj, skakał, kombinował, no i baliśmy się żeby kołnierza na amen nie rozwalił i nie rozszarpał rany, no... i jest :lol: . Cohen jest mega madrym psem, wiedzial jak sobie zalatwic miejsce w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaz kazdy z Nas w miare znał koszmar w Olkuszu to Sokrates otworzył mysle Nam wszytskim bardziej oczy i zmobilizował do szybkiego dzialania....biegaj szczesliwy psiaku:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Melduje posłusznie, ZE 510 zł (wcześniej) i dzis 246 zł zostalo przeslane do Wiosenki. Razem ubyło nam więc 756 zł, więc na koncie Cohena zostało na dzień dzisiejszy 593,19 zł:lol::lol: Kto wie???Moze stanie sie cud i ta "kupka" nie bedzie ruszana:p:pOby... Gdybym jednak mogla prosic kogos kompetentnego (bo juz sie calkiem pogubilam) i spisała mi raz jeszcze deklaracje złożone na Cohena- zebym mogla sobei odhaczyc kto juz wpłacił...sory, ze tak marudze ale tu byla specyficzna sytuacja0 od Sokratesa byly przerzucana i pieniazki i deklaracje..chcialabym miec "czarno na białym"wszystko, a nie mam czasu teraz "przetrzepywac" wątku:oops:..no a wiecie cioteczki..w razie, jakby trzeba bylo kogos scigac za niewplacona deklaracje, to...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
anett Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 To jest ostatnie zestawienie miesięcznych deklaracji: [quote name='Lu_Gosiak'] teraz podsumowanie deklaracji miesięcznych: znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł Renata z Olkusza 20zł Baldek2 90zł Ra_dunia 20zł Negri_2008 30zł Ewu 50zł Coronaaj 60zł Lu_Gosiak - 10zł randa - 50zł Jolanta08 - 10zł razem: 370zł brakuje 140zł bo potrzebujemy miesiecznie 510zł i chyba aktualne; jak coś mi umknęło proszę krzyczeć;) Quote
gonia66 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 DZięki serdecznie Anett. Potem sprawdze czy wszyscy deklarujacy juz wplacili swoje deklaracje. Kurcze troche mnie martwi to brakujace 140 zł...bo zapas jaki jest szybko sie skonczy..i co bedzie..???Dobrze byloby jednak zeby byly jeszcze jakies deklaracje....Prosimyyyyy:loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Prosimy o deklaracje na FUNDUSZ SOKRATESA RATOWANIA PSÓW Z OLKUSZA :modla: Quote
Negri_2008 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Prosimy, i to bardzo Prosimy tez o oddzielny wątek dla Cohena, żeby sobie już istniał :p Quote
wiosna Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Fundusz Sokratesa :loveu: : http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundusz-sokratesa-pomoz-psom-z-olkusza-146047/#post12933309 Nie wiem, czy zakładać Cohenowi nowy wątek - może po prostu "przenieśmy się" na powyższy? Quote
bico Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Latam wszędzie po prośbie, zajrzycie na bazarek:oops::oops::oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/41-roznosci-dla-pieknych-pan-ich-domow_na-4-bernardyny_14-09-a-146004/ Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Negri - ale przecież ten wątek jest tylko Cohenowy... tzn Łapkowy... ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jakby ktoś chciał wesprzeć więcej psów uratowanych z Olkusza to u missieek jest ich w tej chwili 25 psów z tej mordowni - nie płaci się za hotel więc nie ma już prawie zadnej pomocy na dogo - a wyobraźcie sobie ile te psy jedzą, wszystkie są sterylizowane... oprócz nich jest ok 30 kotów też z Olkusza... Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 co tam u Cohenka slychac??:loveu::loveu: pewnie szaleje zadowolony:multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Niech nie szaleje tylko do domu idzie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 a co tu taka cisza???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie wszyscy?? Quote
Negri_2008 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja jestem ;) Właśnie rzeźbię troszeczkę w tekście do ogłoszeń dla Cohena Quote
anett Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Super Negri:lol: bo Cohen powinien już spadać do swojego domku:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ja jestem ;) Właśnie rzeźbię troszeczkę w tekście do ogłoszeń dla Cohena :loveu::loveu::loveu: super:multi::multi: Wiosna miala zrobic allegro ale Cohena, niewiem czy juz gotowe, ale ostatnio mowila, że nie ma weny:evil_lol: wiec gotowy tekst bardzo sie przyda Quote
Negri_2008 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::loveu::loveu::loveu: super:multi::multi: Wiosna miala zrobic allegro ale Cohena, niewiem czy juz gotowe, ale ostatnio mowila, że nie ma weny:evil_lol: wiec gotowy tekst bardzo sie przyda Wiosenka pozwoliła mi skorzystać z tekstu o Cohenie, który jest na stronie www hoteliku ;) Będę z niego korzystać, troszku zmienie, może coś dodam bo......ja też nie mam weny :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 rzeźbij ciotka, rzeźbij... :) jestem pewna, że wyrzeźbisz coś pięknego :cool1: Quote
Recommended Posts