Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia... jaką wirtualną? ;)

Super, że z Cohenem wszystko ok :loveu: i że nie ma zwichrowanej psychiki... ale zobaczcie... Sokratesik też się tulił, i szukał pieszczot... one tam są takie biedne, że jak wreszcie uda im się zasmakować choć trochę normalności od razu dają całe swoje serduszko... biedne psiska...
Onkowi trzeba koniecznie pomóc :( Cohen, idź chłopaku już szybko do domu, to będzie kaska na ONka...:roll:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecia, zdjecia.. to psy takie ladne, i aparat porzadny mi sie trafil - ot, co, jam wsiowa, prosta dziołcha i już.
Ale skoro już o tych zdjęciach mowa..... :loveu:

Posted

A Cohen jest piieeeeeeeeeekniuśki naprawde!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:Do domu predko!!!!

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(

Posted

wiosna napisał(a):
Goniu, przelej tylko za hotelik, ja jutro dam znać, ile zapłaciłam to się rozliczymy.

dOBRA PRZELEWAM, ALE 510 CZY 510-54 ZŁ W KOŃCU????:mad::mad::mad::mad:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ooo, Zumiś :multi:
a to pewnie kochana ciocia, która Elzę wyczesała i o mało jej do domu nie zabrała :loveu::evil_lol:

Pozdrawiam
:drinking:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj TZ jak zobaczyl Cohena to mowi ooooo ale fajnie Zumi wyglada i wcale Negri nie byl wstawiony:evil_lol::evil_lol:
tak Bogusia wszystkie wyczesywala, ale w Elzie sie zakochalana amen:lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
ile mam wplacic???????:mad::mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia przelej 510zl....reszte jak napisala Wiosna w takim razie rozliczymy jutro;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia przelej 510zl....reszte jak napisala Wiosna w takim razie rozliczymy jutro;)
TAk zrobilam- wyslalam 510 zł. Tattym 54 to prosze Ty sie Gosiu zajmij, bo ja nie wiem zupelnie o co biega- prosze wyjasnij z Wiosenka, zeby bylo wszystko "cacy":loveu::loveu::loveu::loveu:

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(

Posted

Gonia, 510-54 :lol:

Idę już spać, bo ja nie chcę myśleć o której ja wstać jutro muszę, żeby rano psy powyprowadzać i powypuszczać, i o 8-9 być z Klinice :stupid:

Zatem: Dobranoc! :bye:

Posted

wiosna napisał(a):
Gonia, 510-54 :lol:

Idę już spać, bo ja nie chcę myśleć o której ja wstać jutro muszę, żeby rano psy powyprowadzać i powypuszczać, i o 8-9 być z Klinice :stupid:

Zatem: Dobranoc! :bye:

dzieki za super zdjecia, juz wlasnie widzialam ze Zumis tez ma:multi::multi:

trzymac kciuki za jutrzejsza kastracje Cohenka:loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj TZ jak zobaczyl Cohena to mowi ooooo ale fajnie Zumi wyglada i wcale Negri nie byl wstawiony:evil_lol::evil_lol:

:ices_bla:ale konfuzja :evil_lol: Cohen, sorki chłopie, Ty wiesz........

Posted

Negri_2008 napisał(a):
:ices_bla:ale konfuzja :evil_lol: Cohen, sorki chłopie, Ty wiesz........

NIe...no Negri wstawiona>????Skad!!Nie żartujcie!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Cohen odjajczony :multi: :p

Odebraliśmy go już wesołego i stęsknionego, wszystko poszło dobrze. Przywitał nas cudownie, bo jak tylko nas wypatrzył do przybiegł i przytulił się do Patryka (to Patryk przede wszystkim z Cohenem chodzi) - cudownie, taki radosny :loveu:
Teraz kombinuje jak tu pozbyć się tego paskudztwa z głowy, co mu je załorzyli. Mam nadzieję, że nic nie wykombinuje, chociaż już kołnierz w jednym miejscu jest pęknięty :mad:
Chodzimy do niego co chwilę zerkać jak się miewa, mam nadzieję, że się szybko uspokoi.

Mam też niedobrą wiadomość - zapłaciłam trochę więcej, niż się spodziewałam - podałam Wam cenę jaką płacę za średniego psa, a Cohen jest jakby nie było duży wielki - zapłaciłam 200zł +30zł za kołnierz.

Cohen wracał na kanapie w aucie, bo z tyłu jechał Władysławek. Spał sobie trochę, a trochę podglądał co to się tam z przodu dzieje.

Jest przemiłym psem, naprawdę fajnym, przytulaśnym, kochanym :loveu:
Nie ma w nim ani kszty agresji, jest taki wylewny, kontaktowy, trochę może zbyt gwałtowny, kiedy się rozkręci, ale.. młodość :lol:

Posted

[quote name='wiosna']
Jest przemiłym psem, naprawdę fajnym, przytulaśnym, kochanym :loveu:
Nie ma w nim ani kszty agresji, jest taki wylewny, kontaktowy, trochę może zbyt gwałtowny, kiedy się rozkręci, ale.. młodość :lol:
przytulaśny miesiek jest strasznie:loveu::loveu: co do gwałtowności to On szaleje bo sobie Olkusz wynagradza;):evil_lol::evil_lol: czas kiedy musial tam siedziec, był na pewno koszmarny
super mozemy brac sie za ogłoszenia i szukac mu wspanialego domku:multi::multi:

co do finansow w takim razie Goniu trzeba przelac Wiosnie:
200zl kastarcja+ 30zl kolniez+ 70zl transport - 54zł co bylismy na plusie =246zl

Posted

no to cudnie ze juz Cohen odjajczony:loveu::loveu:oczywiscie przeleje ta kwote ale i tak dojdzie w poniedzialek, bo juz dzis przelewy nie pojda:roll:
najwazniejsze, ze Cohen juz po..i ze zdrowy:loveu:

CIAPULEŃKO...14 DZIEŃ BOLI MNIE SERCE..TAK BARDZO BOLI:-(