Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gonia... jaką wirtualną? ;) Super, że z Cohenem wszystko ok :loveu: i że nie ma zwichrowanej psychiki... ale zobaczcie... Sokratesik też się tulił, i szukał pieszczot... one tam są takie biedne, że jak wreszcie uda im się zasmakować choć trochę normalności od razu dają całe swoje serduszko... biedne psiska... Onkowi trzeba koniecznie pomóc :( Cohen, idź chłopaku już szybko do domu, to będzie kaska na ONka...:roll: Quote
2010 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 może i coś się znajdzie dla Onka na początek.....aby go stamtąd zabrać:placz: Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zdjecia, zdjecia.. to psy takie ladne, i aparat porzadny mi sie trafil - ot, co, jam wsiowa, prosta dziołcha i już. Ale skoro już o tych zdjęciach mowa..... :loveu: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wIOSENKO PLIIISSSS!NAPISZ ILE MAM WYSLAC KASKI, BO ZARAZ BANK MI ZAMKNA(ZAWSZE W NOCY MAM JAKAS PRZERWE DLUGA W DOSTEPIE)..PLISSSSS,...KONKTERY PROSZE!!!!!!!! Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Goniu, przelej tylko za hotelik, ja jutro dam znać, ile zapłaciłam to się rozliczymy. Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A Cohen jest piieeeeeeeeeekniuśki naprawde!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:Do domu predko!!!! CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wiosna napisał(a):Goniu, przelej tylko za hotelik, ja jutro dam znać, ile zapłaciłam to się rozliczymy. dOBRA PRZELEWAM, ALE 510 CZY 510-54 ZŁ W KOŃCU????:mad::mad::mad::mad: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ooo, Zumiś :multi: a to pewnie kochana ciocia, która Elzę wyczesała i o mało jej do domu nie zabrała :loveu::evil_lol: Pozdrawiam :drinking: Quote
2010 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Onka trzeba natychmiast zabroć , bo będzie za pózno .... Coen jaki on śliczny co za futerko i temperament i .... Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Negri_2008 napisał(a):ooo, Zumiś :multi: a to pewnie kochana ciocia, która Elzę wyczesała i o mało jej do domu nie zabrała :loveu::evil_lol: Pozdrawiam :drinking: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj TZ jak zobaczyl Cohena to mowi ooooo ale fajnie Zumi wyglada i wcale Negri nie byl wstawiony:evil_lol::evil_lol: tak Bogusia wszystkie wyczesywala, ale w Elzie sie zakochalana amen:lol::lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ile mam wplacic???????:mad::mad::mad::mad: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 gonia66 napisał(a):ile mam wplacic???????:mad::mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia przelej 510zl....reszte jak napisala Wiosna w takim razie rozliczymy jutro;) Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonia przelej 510zl....reszte jak napisala Wiosna w takim razie rozliczymy jutro;) TAk zrobilam- wyslalam 510 zł. Tattym 54 to prosze Ty sie Gosiu zajmij, bo ja nie wiem zupelnie o co biega- prosze wyjasnij z Wiosenka, zeby bylo wszystko "cacy":loveu::loveu::loveu::loveu: CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gonia, 510-54 :lol: Idę już spać, bo ja nie chcę myśleć o której ja wstać jutro muszę, żeby rano psy powyprowadzać i powypuszczać, i o 8-9 być z Klinice :stupid: Zatem: Dobranoc! :bye: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gonia, ile przelejesz, tyle będzie ;) najwyżej się dopłaci albo będzie na górkę :cool1: Negri - nie pij więcej ... przecież Zumiś... tfu Cohen zupełnie inny :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 wiosna napisał(a):Gonia, 510-54 :lol: Idę już spać, bo ja nie chcę myśleć o której ja wstać jutro muszę, żeby rano psy powyprowadzać i powypuszczać, i o 8-9 być z Klinice :stupid: Zatem: Dobranoc! :bye: dzieki za super zdjecia, juz wlasnie widzialam ze Zumis tez ma:multi::multi: trzymac kciuki za jutrzejsza kastracje Cohenka:loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj TZ jak zobaczyl Cohena to mowi ooooo ale fajnie Zumi wyglada i wcale Negri nie byl wstawiony:evil_lol::evil_lol: :ices_bla:ale konfuzja :evil_lol: Cohen, sorki chłopie, Ty wiesz........ Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Negri_2008 napisał(a)::ices_bla:ale konfuzja :evil_lol: Cohen, sorki chłopie, Ty wiesz........ NIe...no Negri wstawiona>????Skad!!Nie żartujcie!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 bazarek na Zumka i tego staruszka z Olkusza zapraszam!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ksiazkowy-plytowy-zapraszam-145690/ Quote
anett Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ale Cohen pięknie wygląda:loveu: przydałoby mu się lekkie odchudzanko:eviltong: Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg:lol: Quote
wiosna Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Cohen odjajczony :multi: :p Odebraliśmy go już wesołego i stęsknionego, wszystko poszło dobrze. Przywitał nas cudownie, bo jak tylko nas wypatrzył do przybiegł i przytulił się do Patryka (to Patryk przede wszystkim z Cohenem chodzi) - cudownie, taki radosny :loveu: Teraz kombinuje jak tu pozbyć się tego paskudztwa z głowy, co mu je załorzyli. Mam nadzieję, że nic nie wykombinuje, chociaż już kołnierz w jednym miejscu jest pęknięty :mad: Chodzimy do niego co chwilę zerkać jak się miewa, mam nadzieję, że się szybko uspokoi. Mam też niedobrą wiadomość - zapłaciłam trochę więcej, niż się spodziewałam - podałam Wam cenę jaką płacę za średniego psa, a Cohen jest jakby nie było duży wielki - zapłaciłam 200zł +30zł za kołnierz. Cohen wracał na kanapie w aucie, bo z tyłu jechał Władysławek. Spał sobie trochę, a trochę podglądał co to się tam z przodu dzieje. Jest przemiłym psem, naprawdę fajnym, przytulaśnym, kochanym :loveu: Nie ma w nim ani kszty agresji, jest taki wylewny, kontaktowy, trochę może zbyt gwałtowny, kiedy się rozkręci, ale.. młodość :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='wiosna'] Jest przemiłym psem, naprawdę fajnym, przytulaśnym, kochanym :loveu: Nie ma w nim ani kszty agresji, jest taki wylewny, kontaktowy, trochę może zbyt gwałtowny, kiedy się rozkręci, ale.. młodość :lol: przytulaśny miesiek jest strasznie:loveu::loveu: co do gwałtowności to On szaleje bo sobie Olkusz wynagradza;):evil_lol::evil_lol: czas kiedy musial tam siedziec, był na pewno koszmarny super mozemy brac sie za ogłoszenia i szukac mu wspanialego domku:multi::multi: co do finansow w takim razie Goniu trzeba przelac Wiosnie: 200zl kastarcja+ 30zl kolniez+ 70zl transport - 54zł co bylismy na plusie =246zl Quote
gonia66 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 no to cudnie ze juz Cohen odjajczony:loveu::loveu:oczywiscie przeleje ta kwote ale i tak dojdzie w poniedzialek, bo juz dzis przelewy nie pojda:roll: najwazniejsze, ze Cohen juz po..i ze zdrowy:loveu: CIAPULEŃKO...14 DZIEŃ BOLI MNIE SERCE..TAK BARDZO BOLI:-( Quote
Recommended Posts