gonia66 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 29 IX- Negri- 30 zł 1 X- Ra_dunia- 20 zł 2 X- LuGosiak- 10 zł 2 X- Randa- 50 zł 5 X- Jolanta08- 10 zł TO BYŁY WPŁATY(PAŹDZIERNIKOWE) O KTORYCH PISALAM JUZ WĄTKU WCZEŚNIEJ Wpłacilam zgodnie z zaleceniem 688zł i zostało na koncie Cohena 35,19 zł . Dzis dotarła kolejna wpłata od cioteczki Baldek2- 100 ZŁ(dziękujemy bardzo:loveu::loveu: więc obecnie w skarpecie mamy zebrane 136 zł:loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 dzieki Goniu:loveu: czyli czekamy jeszcze na wplaty: znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł Renata z Olkusza 20zł Ewu 50zł Coronaaj 60zł i wtedy bedzie mozna pokryc choc czesc dlugu Chojraka Quote
gonia66 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki Goniu:loveu: czyli czekamy jeszcze na wplaty: znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł Renata z Olkusza 20zł Ewu 50zł Coronaaj 60zł i wtedy bedzie mozna pokryc choc czesc dlugu ChojrakaNo kurcze..tego to nie jestem poewna- mysle ze trzeba zapytac osoby deklarujace czy zgadzaja sie aby te pieniazki pokrywaly dlug Chojraka...ja tak robie zawsze- to nie sa ansze peiniadze i moze ktos sobie nie zyczyc skoro zdecydowal sie pomagac konkretnie Cohenowi....to taka moja mala dygresja- ale mysle ze warto takie sprawy ustalac:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 no racja...nie pomyslalam o tym:splat::splat::splat: w sumie na watku Fundusz Sokratesa Radunia, Negri ja i wiq zgodzilismy sie deklaracje przekazywac na kolejne olkuskie biedy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundusz-sokratesa-pomoz-psom-z-olkusza-146047/ reszta jeszcze nie odpowiedziała...no to nic zbieramy na Cohena a na Chojraka trzeba bedzie kombinowac Quote
Randa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']no racja...nie pomyslalam o tym:splat::splat::splat: w sumie na watku Fundusz Sokratesa Radunia, Negri ja i wiq zgodzilismy sie deklaracje przekazywac na kolejne olkuskie biedy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundusz-sokratesa-pomoz-psom-z-olkusza-146047/ reszta jeszcze nie odpowiedziała...no to nic zbieramy na Cohena a na Chojraka trzeba bedzie kombinowac ja tam się zgadzam;) Quote
gonia66 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Randa napisał(a):ja tam się zgadzam;) Dziękujemy w imieniu Chojraka:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ej... a ja? ja też się zgodziłam :mad: dobrze, że Wiosna mnie wpisała, bo by mnie ciotki nie zauważyły... :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):ej... a ja? ja też się zgodziłam :mad: dobrze, że Wiosna mnie wpisała, bo by mnie ciotki nie zauważyły... :diabloti: jako to nie:p zobacz moj post powyzej pierwsza Cie wymienilam;):cool3: Quote
wiosna Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 a ja mam do Was prośbę - czy ktośmógłby przejrzeć wpisy i sprawdzić, kogo jeszcze powinnam dpisać do pierwszego postu? Będę bardzo bardzo wdzięczna :Rose: Quote
ewu Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jestem z watku Sokratesa - obiecywalam stale zlecenie na hotelik ( 50 zl miesiecznie). Przez miesiac nie mialam dostepu do netu ( przeprowadzka za granice...). Wlasnie przeczytalam najnowsze posty na watku i dotarlam tutaj. dajcie mi prosze znac czy mam przeniesc deklaracje na Cohena? jesli tak to bardzo prosze o dane do przelewu. Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 super ewu jeśli mozesz przeniesc deklaracje na Cohena bede bardzo wdzieczna:loveu::loveu::loveu: Cohenowi brakuje deklaracji a jeszcze jest oprócz Cohena drugi psak wyciagniety z tej mordowni Chojrak - na Cohena zbiera Gonia66 zaraz Ci podeśle jej numer konta i jeszcze raz WIELKIE DZIEKI:Rose::Rose::Rose: przy okazji zapraszam na bazarek na Chojraka:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dzieciecy-na-chojraka-z-olkusza-zabawki-ubranka-dla-dziewczynki-do-23-10-a-148783/ Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 kurcze skasowalam to konto poprosze wieczorkiem Gonie zeby podeslala;) Quote
ewu Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 super:) bardzo dziekuje:))):Rose: po tym calym moim prywatnym zamieszaniu jestem strasznie niedoinformowana a tymczasem wplata za pazdziernik powinna byc juz u Was :oops: postaram sie nadrobic zaleglosci i byc na biezaco, ale najpierw chce wplacic bo zwierzatko czeka na pomoc i to jest najwazniejsze. a co to za sprawa z Chojrakiem?:( jesli moglabys podeslac mi watek to bede wdzieczna. Quote
ewu Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jest:) bardzo dziekuje:):loveu: pieniadze powinny dotrzec do poniedzialku ( dzisiaj moj bank ich juz nie pusci ... ). Quote
anett Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='ewu'] a co to za sprawa z Chojrakiem?:( jesli moglabys podeslac mi watek to bede wdzieczna. Ewu, Chojrak jest na wątku funduszu Sokratesa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundusz-sokratesa-pomoz-psom-z-olkusza-146047/index2.html Chojrak został wyciągnięty z Olkusza na miejsce Cohena, który wybierał się do domku - niestety domek dla Cohena nie wypalił; Chojrak nie ma żadnych wpłat i deklaracji...:shake: Dodatkowo Wiosna zabrała jeszcze dwa ONki z Olkusza - jeden na szczęście już w swoim domku ale drugi Amis też siedzi u Wiosny bez żadnych deklaracji... Quote
Ada-jeje Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 anett na Amisa zostaly juz przelane pieniazki z bazarku Ick 400 zl. Taka byla jej deklaracja z ktorej sie wywiazala. Quote
gonia66 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ewu napisał(a):jest:) bardzo dziekuje:):loveu: pieniadze powinny dotrzec do poniedzialku ( dzisiaj moj bank ich juz nie pusci ... ). A moj bank wcze3sniej niz w poniedzialek- nie weźmie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
anett Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Ada-jeje']anett na Amisa zostaly juz przelane pieniazki z bazarku Ick 400 zl. Taka byla jej deklaracja z ktorej sie wywiazala. Ada-jeje wpływ z bazarku był już dawno rozliczony http://www.dogomania.pl/forum/13099538-post209.html tzn. rozliczony wirtualnie na wątku; jak wpłyną pieniążki to stan konta Amisa na dziś wynosi: minus 110zł; Wysłałam maila z przypomnieniem do Pawła, który deklarował stałą wpłatę na Cohena;) Quote
malawaszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Renata D z Olkusza która wpłaca pieniążki na Cohena (łapka?) prosi o potwierdzenie, czy one wpływają - bo w rozliczeniu nie są uwzględnione Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dostałam maila od Pawła - deklaracja na Cohena poszła. Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):Renata D z Olkusza która wpłaca pieniążki na Cohena (łapka?) prosi o potwierdzenie, czy one wpływają - bo w rozliczeniu nie są uwzględnione Jeju....ja wszystkie wpłaty na Cohena odnotowuje...jak brzmi nick tej Pani????ZAraz dopiszę dzisiejsze wpływy, bo myślę, że juz doszly.... Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gonia66 napisał(a):Jeju....ja wszystkie wpłaty na Cohena odnotowuje...jak brzmi nick tej Pani????ZAraz dopiszę dzisiejsze wpływy, bo myślę, że juz doszly.... Zaraz zaraz..jest w moim kajecie odnotowana jedna wplata Renaty z Olkusza- 20 zł i ja ją wpisałam, tylko musze odszukać gdzie w ktorym poscie... Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dostałam w mailu, że posłane zostało 25 zł tym razem - ponad tydzień temu, tamto 20 zł było wczesniej zdaje się Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='gonia66']No, to już wiem wszystko:lol: Kolejne wplaty przedstawiaja sie wiec nastepująco: Renata z Olkusza- 20 zł Lu-Gosiak- 10 zł Ihabe- 20 zł Baldek2- 30 zł Pliszka(bazarek chyba)- 85 zł BArdzo dziekujemy za kolejne wplaty wszystkim:loveu::loveu::loveu:- to ogromny zastrzyk finansowy...Do skarpetki Lapeczkowj przybylo więc 165 zł. Stan konta pieska na dzis wynosi...UWAGA UWAGA...1349,19zł!!!:multi::multi::multi: Wiosenko- bardzo proszę- napisz dokladnie ile pieniazkow mam Ci przesła za pobyt u Ciebie- tak??Oblicz ile masz i ile mam doplacic- jutro przelewam, albo jeszcze dzis jak zdążysz dopisac..(dzis byloby lepiej, bo wyjda rano jutro a jak wysle jutro-to pzrelew pojdzie dopiero w poniedzialek:razz:) CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(OOOOOOOO..znalazłam- to był 3.09....więcej nie widzę wplat od cioteczki Renaty..prosze sprawdzic wplaty i napisac mi kiedy ewentualnie byly wplacane jeszcze jakies pieniazki...zaraz "ide" do banku i napisze kto dzis wplacil kaske:loveu: Quote
Recommended Posts