Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

29 IX- Negri- 30 zł
1 X- Ra_dunia- 20 zł
2 X- LuGosiak- 10 zł
2 X- Randa- 50 zł
5 X- Jolanta08- 10 zł
TO BYŁY WPŁATY(PAŹDZIERNIKOWE) O KTORYCH PISALAM JUZ WĄTKU WCZEŚNIEJ
Wpłacilam zgodnie z zaleceniem 688zł i zostało na koncie Cohena 35,19 zł . Dzis dotarła kolejna wpłata od cioteczki Baldek2- 100 ZŁ(dziękujemy bardzo:loveu::loveu: więc obecnie w skarpecie mamy zebrane 136 zł:loveu::loveu::loveu:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Goniu:loveu:
czyli czekamy jeszcze na wplaty:
znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł
Renata z Olkusza 20zł
Ewu 50zł
Coronaaj 60zł

i wtedy bedzie mozna pokryc choc czesc dlugu Chojraka

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki Goniu:loveu:
czyli czekamy jeszcze na wplaty:
znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł
Renata z Olkusza 20zł
Ewu 50zł
Coronaaj 60zł

i wtedy bedzie mozna pokryc choc czesc dlugu Chojraka
No kurcze..tego to nie jestem poewna- mysle ze trzeba zapytac osoby deklarujace czy zgadzaja sie aby te pieniazki pokrywaly dlug Chojraka...ja tak robie zawsze- to nie sa ansze peiniadze i moze ktos sobie nie zyczyc skoro zdecydowal sie pomagac konkretnie Cohenowi....to taka moja mala dygresja- ale mysle ze warto takie sprawy ustalac:lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
ej... a ja? ja też się zgodziłam :mad: dobrze, że Wiosna mnie wpisała, bo by mnie ciotki nie zauważyły... :diabloti:

jako to nie:p zobacz moj post powyzej pierwsza Cie wymienilam;):cool3:

Posted

a ja mam do Was prośbę - czy ktośmógłby przejrzeć wpisy i sprawdzić, kogo jeszcze powinnam dpisać do pierwszego postu? Będę bardzo bardzo wdzięczna :Rose:

Posted

jestem z watku Sokratesa - obiecywalam stale zlecenie na hotelik ( 50 zl miesiecznie). Przez miesiac nie mialam dostepu do netu ( przeprowadzka za granice...). Wlasnie przeczytalam najnowsze posty na watku i dotarlam tutaj. dajcie mi prosze znac czy mam przeniesc deklaracje na Cohena? jesli tak to bardzo prosze o dane do przelewu.

Posted

super ewu jeśli mozesz przeniesc deklaracje na Cohena bede bardzo wdzieczna:loveu::loveu::loveu: Cohenowi brakuje deklaracji a jeszcze jest oprócz Cohena drugi psak wyciagniety z tej mordowni Chojrak - na Cohena zbiera Gonia66 zaraz Ci podeśle jej numer konta i jeszcze raz WIELKIE DZIEKI:Rose::Rose::Rose:

przy okazji zapraszam na bazarek na Chojraka:)
http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dzieciecy-na-chojraka-z-olkusza-zabawki-ubranka-dla-dziewczynki-do-23-10-a-148783/

Posted

super:) bardzo dziekuje:))):Rose: po tym calym moim prywatnym zamieszaniu jestem strasznie niedoinformowana a tymczasem wplata za pazdziernik powinna byc juz u Was :oops: postaram sie nadrobic zaleglosci i byc na biezaco, ale najpierw chce wplacic bo zwierzatko czeka na pomoc i to jest najwazniejsze.

a co to za sprawa z Chojrakiem?:( jesli moglabys podeslac mi watek to bede wdzieczna.

Posted

[quote name='ewu']
a co to za sprawa z Chojrakiem?:( jesli moglabys podeslac mi watek to bede wdzieczna.

Ewu, Chojrak jest na wątku funduszu Sokratesa:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/fundusz-sokratesa-pomoz-psom-z-olkusza-146047/index2.html

Chojrak został wyciągnięty z Olkusza na miejsce Cohena, który wybierał się do domku - niestety domek dla Cohena nie wypalił; Chojrak nie ma żadnych wpłat i deklaracji...:shake:
Dodatkowo Wiosna zabrała jeszcze dwa ONki z Olkusza - jeden na szczęście już w swoim domku ale drugi Amis też siedzi u Wiosny bez żadnych deklaracji...

Posted

ewu napisał(a):
jest:) bardzo dziekuje:):loveu: pieniadze powinny dotrzec do poniedzialku ( dzisiaj moj bank ich juz nie pusci ... ).

A moj bank wcze3sniej niz w poniedzialek- nie weźmie:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Ada-jeje']anett na Amisa zostaly juz przelane pieniazki z bazarku Ick 400 zl. Taka byla jej deklaracja z ktorej sie wywiazala.

Ada-jeje wpływ z bazarku był już dawno rozliczony
http://www.dogomania.pl/forum/13099538-post209.html
tzn. rozliczony wirtualnie na wątku; jak wpłyną pieniążki to stan konta Amisa na dziś wynosi: minus 110zł;

Wysłałam maila z przypomnieniem do Pawła, który deklarował stałą wpłatę na Cohena;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Renata D z Olkusza która wpłaca pieniążki na Cohena (łapka?) prosi o potwierdzenie, czy one wpływają - bo w rozliczeniu nie są uwzględnione

Jeju....ja wszystkie wpłaty na Cohena odnotowuje...jak brzmi nick tej Pani????ZAraz dopiszę dzisiejsze wpływy, bo myślę, że juz doszly....

Posted

gonia66 napisał(a):
Jeju....ja wszystkie wpłaty na Cohena odnotowuje...jak brzmi nick tej Pani????ZAraz dopiszę dzisiejsze wpływy, bo myślę, że juz doszly....

Zaraz zaraz..jest w moim kajecie odnotowana jedna wplata Renaty z Olkusza- 20 zł i ja ją wpisałam, tylko musze odszukać gdzie w ktorym poscie...

Posted

[quote name='gonia66']No, to już wiem wszystko:lol:
Kolejne wplaty przedstawiaja sie wiec nastepująco:
Renata z Olkusza- 20 zł
Lu-Gosiak- 10 zł
Ihabe- 20 zł
Baldek2- 30 zł
Pliszka(bazarek chyba)- 85

BArdzo dziekujemy za kolejne wplaty wszystkim:loveu::loveu::loveu:- to ogromny zastrzyk finansowy...Do skarpetki Lapeczkowj przybylo więc 165 zł. Stan konta pieska na dzis wynosi...UWAGA UWAGA...1349,19zł!!!:multi::multi::multi:
Wiosenko- bardzo proszę- napisz dokladnie ile pieniazkow mam Ci przesła za pobyt u Ciebie- tak??Oblicz ile masz i ile mam doplacic- jutro przelewam, albo jeszcze dzis jak zdążysz dopisac..(dzis byloby lepiej, bo wyjda rano jutro a jak wysle jutro-to pzrelew pojdzie dopiero w poniedzialek:razz:)

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(OOOOOOOO..znalazłam- to był 3.09....więcej nie widzę wplat od cioteczki Renaty..prosze sprawdzic wplaty i napisac mi kiedy ewentualnie byly wplacane jeszcze jakies pieniazki...zaraz "ide" do banku i napisze kto dzis wplacil kaske:loveu: