Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ladna morda i znow jakas bestia w ludzkiej skorze zmniejszyla psu szanse na domek, bo znamy dokladnie podejscie Polakow do wmogow psow. :mad: Super zdrowy, najlepiwj szczeniaczek nawet jak to jest 80 letnia babcia itd. :angryy:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mocno trzymam kciuki za szczęśliwe przeminięcie tygodnia!!!
Imię Cohen bardzo mi leży...z charakterem i lekkim pochrapem!Co prawda mnie kojarzy sie z muzyką,ale to i lepiej...:lol:
Bardzo się cieszę,że z psiakiem nie jest tak źle jak się wydawało!Dość nieszczęść dla niego!
Plam Wiosny,absolutnie do błyskawicznej realizacji:lol::lol::lol:

Trzymaj się...mam nadzieję,że już Cohen...nie wiem,ale trzymaj się chłopaku psiejski!:loveu:

Posted

Ale poczciwa mordeczka na fotach!:loveu:

Faktycznie, podejście Polaków do ułomnych psów czy psów "nie pasujących" do "kanonów piękna" jest niestety znane:-(:-(:-(

Posted

zebrazebra napisał(a):
Robiałm bazarek dla ŚP Sokratesa... W tych smutnych okolicznościach, zgodnie z sugestią Lu Gosiak dochód z bazarku przeznaczę na tego tutaj Cohena.
http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-apart-dla-sokratesa-z-guzem-do-30-08-a-144861/index2.html

dziekuje zebrazebra bazarek byl przepiekny:loveu::loveu::multi::multi:

ja w koncu juz mam stały dostep do netu- wrocilam z wakacji:razz:......zdjecia psiaka super...Cohen jest pieknym psem, mam nadzieje, że szybko znajdzie domek w sumie to mozna juz Go nawet oglaszac, skoro operacji nie trzeba, jedynie jajek sie Go pozbawi ;) i do domku marszzzzzzzz:jumpie:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dziekuje zebrazebra bazarek byl przepiekny:loveu::loveu::multi::multi:

ja w koncu juz mam stały dostep do netu- wrocilam z wakacji:razz:......zdjecia psiaka super...Cohen jest pieknym psem, mam nadzieje, że szybko znajdzie domek w sumie to mozna juz Go nawet oglaszac, skoro operacji nie trzeba, jedynie jajek sie Go pozbawi ;) i do domku marszzzzzzzz:jumpie:

Dzisiaj koniec bazarku, poproszę o pw z danymi i nr konta do wpłaty ;)

Posted

zebrazebra napisał(a):
Dzisiaj koniec bazarku, poproszę o pw z danymi i nr konta do wpłaty ;)

pieniazki na Cohena zbiera Gonia66...zaraz poszukam moze jeszcze mam Jej nr konta to Ci podesle
wielkie dzieki wszystkim za bazarki i pomoc:Rose::Rose:

Posted

[quote name='wiosna'] ;)

Zrobiłam rozliczenie (rachunek Sokratesa zaraz wpiszę na jego wątku).
Transport tym razem niestety musimy policzyć normalnie, bez rabatów, bo ehh.. musimy :oops: Ale część trasy jest transportem połączonym z Crazy, która wczoraj miała usuwane wewnętrzne rzęsy w Klinice w Gliwicach) - wychodzi zatem 133zł.
20zł zapłaciłam na RTG,
25 odpchlenie (tylu pcheł dawno nie widziałam! :roll:)
15zł odrobaczenie. Hotelik do końca sierpnia wyniesie 68zł.
No jestem juz w domku:roll:DAlej cichutko czekam na przebycie kwarantanny u Wiosenki..a Piesiu jest śliczny naprawde:lol::lol:Mordke ma przeuroczą i bardzo ufną:loveu:No to domku niech juz sie szykuja:roll:
Wiosenko- czyli póki- co- dla Ciebe 261 zł(do konca sierpnia), poten bedziesz pisala na bieżąco ile i kiedy- dobrze???Wyslę kase zaraz i od razu za Sokratesa, żeby sie dobrze rozliczyc(wejdę na watek). Jutro tez zrobie rozliczenie na obu wątkach(wieczorkiem) bo jutro pewnie sporo kasy wpłynie- pisaliście tutaj o wpłatach, no i miala tez jedna Pani Kochana wpłacić(która nas czyta ale nie jest jeszcze zalogowana)..tak więc na "dzień dobry" Nasz Kolega :roll:ma sporo kaski..ale mu sie przyda na pewno, wiec tylko musimy sie cieszyc:multi::multi::multi:

CIAPUTKA...KOCHAM TĘSKNIĘ NIE ZAPOMNĘ...22.08.2009...

• Posted

Wiosna zapomniala napisac, że Cohen dostał 315 zł z Sokratesa od baldek2:loveu::loveu:, wiec jeszcze jestesmy na plusie i narazie nic Goniu nie trzeba przelewac, a Sokrates tez dzieki Bogusi jest cały spłacony...szok normlanie.....nie wiem co napisac ...wiec najprościej DZIEKUJE :Rose::Rose::Rose:

teraz podsumowanie deklaracji miesiecznych:

znajomy od Lucyfrecja 30zł
    Renata z Olkusza 20zł
    Baldek2 90zł
    Ra_dunia 20zł
    Negri_2008 30zł
    Ewu 50zł
    Coronaaj 60zł
    Lu_Gosiak - 10zł
    randa - 50zł
    Jolanta08 - 10zł
    razem: 370zł

brakuje 140zł bo potrzebujemy miesiecznie 510zł

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Wiosna zapomniala napisac, że Cohen dostał 315 zł z Sokratesa od baldek2:loveu::loveu:, wiec jeszcze jestesmy na plusie i narazie nic Goniu nie trzeba przelewac, a Sokrates tez dzieki Bogusi jest cały spłacony...szok normlanie.....nie wiem co napisac ...wiec najprościej DZIEKUJE :Rose::Rose::Rose:

teraz podsumowanie deklaracji miesiecznych:

znajomy od Lucyfrecja 30zł
    Renata z Olkusza 20zł
    Baldek2 90zł
    Ra_dunia 20zł
    Negri_2008 30zł
    Ewu 50zł
    Coronaaj 60zł
    Lu_Gosiak - 10zł

razem: 310zł

brakuje 200zł bo potrzebujemy miesiecznie 510zł
    Gosiak...boję sie ze sie mi zacznie wszystko mieszać...BAldek2 wpłacił na Sokratesa- ale z tych 310 zł to chyba byly pokryte koszta podróży..i coś tam jeszcze tak??Poza tym On wplacił eż na konto Sokratesa "swoją" deklaracje i deklarcję Mamusi- Lucynki1 i pisal tu, ze dołozy jeszcze do deklarowanych 90 zl..Musze wejśc na wątek Sokratesa bo zaczynam sie martwic, żebym wszystkiego nie pomieszała...gdybym cos "pochrzaniła" to błagam Was- pilnujcie mnie i piszcie- bo to sie unormuje oczywiscie, ale na rzie jest maly galimatias- bo z jednego wątku na drugi- tu doplaty, tam cos jeszcze innego, wiec chyba rozumiecie:p A Pieniazki- zwlaszcza "cudze i powierzone mojej opiece" to niemal "świętośc"..dlategopilnowac mnie plissssssss:razz::razz::lol::lol:

CIAPUTKA...KOCHAM TĘSKNIĘ NIE ZAPOMNĘ...22.08.2009...

• Posted

gonia66 napisał(a):
    Gosiak...boję sie ze sie mi zacznie wszystko mieszać...BAldek2 wpłacił na Sokratesa- ale z tych 310 zł to chyba byly pokryte koszta podróży..i coś tam jeszcze tak??Poza tym On wplacił eż na konto Sokratesa "swoją" deklaracje i deklarcję Mamusi- Lucynki1 i pisal tu, ze dołozy jeszcze do deklarowanych 90 zl..Musze wejśc na wątek Sokratesa bo zaczynam sie martwic, żebym wszystkiego nie pomieszała...gdybym cos "pochrzaniła" to błagam Was- pilnujcie mnie i piszcie- bo to sie unormuje oczywiscie, ale na rzie jest maly galimatias- bo z jednego wątku na drugi- tu doplaty, tam cos jeszcze innego, wiec chyba rozumiecie:p A Pieniazki- zwlaszcza "cudze i powierzone mojej opiece" to niemal "świętośc"..dlategopilnowac mnie plissssssss:razz::razz::lol::lol:

Gonius Sokrates jest cały spłacony ze wszystkim juz poszlo 385zł od baldek i 50zł ode mnie.....wiec wszystko co masz na koncie jest juz Cohena i jeszcze u Wiosny Cohen ma 315 - 261= 54zł na plusie
    oprócz wpłaty jednorazowej od Bogusi /baldek2/ ktora miala byc na Sokratesa- zadeklarowała miesiecznie 90zł /80+10 p.Lucynka- mama/

Posted

ja też w końcu odzyskałam dostęp do sieci:Cool!::Cool!:

Gonia66 ja mam namiary na znajomego od Lucyfrecji i zaraz wysyłam Twój nr konta:lol:

Cohen jest przecudny:loveu::loveu: zupełnie inny psiak niż na zdjęciach z tego pseudoschronu; i znajdziemy mu domek na jaki zasługuje każdy pies - taki, w którym się liczy SERCE a nie krzywa łapka:shake:

Posted

JA jutro zrobię dokładne rozliczenie kto ile wpłacił..i juz nie dociekam więcej- tylko pamiętamy, ze u Wiosenki Cohen ma jeszcze 54 zł na plusie- tak???tw takim razie Wiosenka sobie odliczy od kosztów hoteliku za kilam dni- tak??I mam jeszcze bardzo ważne pytanie- czy Cihen zostaje u wiosenki, czy jedzie do tego hoteliku, gdzie mial byc przewożony Skrates???Gdyby to zależalo ode mnie to wolalabym juz zostawic Cohena u Martusi- bo nie jestem zwolenniczka czestego zmieniania miejsca, zwlaszcza psom po takich przejsciach..ale to oczywiscie moje zdanie...myśle, ze do tego drugiego hoteliku- jesli jest miejsce- zaraz znajdziemy kolejna bidulę....akurat o to to chyba nie musimy sie martwic, byleby kasa była, to psiak sie znajdzie natychmaist...:roll:
    Deklaracji mamy juz troche...ale gdyby u Wiosenki, to jeszcze trochę bak..na początek bedzie- bo wiem ze mamy mały zapas..ale musimy miec pewne pieniążki- prawda???:loveu::loveu:
    s..przepraszam, ze ja tak ciągle o kasie tu gadam- jest wiele bardziej radosnych spraw tu na watku- ale ja to taka 'przyziemna' jesem z racji powierzonej mi misji:loveu::loveu:

CIAPUTKA..MINĄŁ TYDZIEŃ..TĘSKNIĘ BARDZO...22.08.2009...

• Posted

noo w tej sytuacji tez mysle, że lepiej bedzie zostawic Cohena u Wiosny jest sporo deklaracji na poczatek i wplat jednorazowych...jest zdrowy wiec nie trzeba poki co sie martwic dodatkowymi kosztami....brakuje 150zł deklaracji miesiecznych ale na wrzesien kase mamy, wiec moze akurat zajdzie szybko domek;);)....aha z dodatkowych to trzeba liczyc kastracje +szczepienia ok 200zł, ale to z koleji mozna z bazarkow wziasc

aha maly off do tego drugiego hoteliku juz mam kolejna biede psiaka z mojego podpisu Floyda - ktory moze oslepnac...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo w tej sytuacji tez mysle, że lepiej bedzie zostawic Cohena u Wiosny jest sporo deklaracji na poczatek i wplat jednorazowych...jest zdrowy wiec nie trzeba poki co sie martwic dodatkowymi kosztami....brakuje 160zł deklaracji miesiecznych ale na wrzesien kase mamy, wiec moze akurat zajdzie szybko domek;);)....aha z dodatkowych to trzeba liczyc kastracje +szczepienia ok 200zł

aha maly off do tego drugiego hoteliku juz mam kolejna biede psiaka z mojego podpisu Floyda - ktory moze oslepnac...
    Dodatkowe będą na 100% bo w piatek chyba czy w czwartek robilam rozliczenie i bylo juz o ile dobrze pamietam 510 zł na koncie Cohena- a z tego prawwie same jednorazowe wplaty i kilka deklaracji od Sokratesa. TAk jak pisalam- coronaaj pisala ze doplaci stowke, "Anonimowa Pani" jakaś kwotę(pytala ile potrzeba- ale ja nie mialam pojecia)..tak wiec o wrzesien sie nie martwimy- ale nie mozemy zrobic "ufff"i spac spokojnie, dopoki nie bedzie zadeklarowanje calej kwoty:lol::lol:
    Ciekawe jak tam nasz dzielny chłopak...niech ten tydzien minie jak najszybciej:lol::lol::lol:

• Posted

[quote name='anett']Gonia możesz podać mi SWIFT do przelewów zagranicznych?? miałam wstępne deklaracje na n-kO Matko..Anetko...moj SWIFT zna jedna osoba z dogo ale etraz nie ma Jej jeszcze..(nie ta pora u NIej:lol::lol:) nie chce juz teraz dzwonić, wiec napiszę Jej PW i jutro będziesz miała ten kod- ok???:roll:

• Posted

dOBRA...no to czas na rozliczenia Bogacza..(nie mialam jeszcze takiego bogatego psiaka w swoim rejestrze:lol::lol:)..wiem wiem- to oczywiscie nie ma sie co cieszyć- bo zwykle pieniążków brakuje- zwłaszcza, ze nie mamy poki- co deklaracji stałych na tyle ile potrzeba- wiec kupka będzie niestety malała w zastraszajacym tempie..no wiec tak- z tego, co sie zorientowlam, wszystkie osoby ktore wplaciły na Sokretesa- zadeklarowaly, ze chca te pieniązkioddac dla Cohena- wiec od Sokratesa- Słodziak otrzymał bagatelka- 510 zł:loveu::loveu::loveu:Oto osoby- ktore wpłaciły na Sokratesa:
    Jolanta08- 20 zł
    Ewu- 50 zł
    Ika&Sonia- 100zł
    Monday- 30 zl
    Lidan- 20 zł
    Baldek2 i Lucyna1- 60 zł
    Ketunia- 30 zł
    Coronaaj- 180 zł
    Ihabe- 20 zł

RAZEM OTRZYMANYCH WPLAT MAMY 510 ZŁ
    Teraz wpłaty ktore do dzi s wpłyneły już bezpośrednio dlaŁapeczka- Cohena:
    Gonia13- 30 zł
    Ika&Sonia- 100zł
    Bico- 50 zł
    ania i kajber- 20 zł
    Negri- 30 zł
    ICK(bazarek)- 44 zł
    Ketunia- 100zł
    Anett- 100zł

Razem wpływów na Cohena do dnia 31.08 mamy 444 zł, co daje nam (z wpływami z konta Sokratesa) 954 zł!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
    BArdzo bardzo dzi ekujemy wszystkim cioteczkom i wujaszkom za ogromne serce i błyskawiczna reakcję na cierpienie Cohena...JA juz nie chcę tu "słodzic"..ale naparwde jestem pełna podziwu dla Waszej Miłości- przez "WIELKIE M"....
    Kolejne wpłaty bede rozliczała mam nadzieje na bieżąco(o ile dogo mi nie si adzie jak ostatnimi czasy czesto sie zdarza:mad::mad:)

CIAPUŚ..MOJE KOCHANIE...TO JUŻ 10 DNI BEZ CIEBIE:-(:-(

Posted

[quote name='anett']jasne Gośka:lol::lol: dziękuję:lol:

edit. już sobie znalazłam:lol:
    Anett..mam rozumiec, że już masz mój SWIFT???gdyby cos- to ja też już mam:p

CIAPUŚ..MOJE KOCHANIE...TO JUŻ 10 DNI BEZ CIEBIE:-(