gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzis doszly wplaty od Ewu-(50 zł) i od Pawla P-(30 zł), wiec na koncie Cohenka mamy obecnie 235 zł. Dziękujemy za wpłaty:loveu: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wpłata od Renata D lub Sławomir D - 25 zł - w październiku powinna być Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):wpłata od Renata D lub Sławomir D - 25 zł - w październiku powinna być Wiadomo mniejwiecej ktorego października????ZAraz sprawdze raz jeszcze....:roll: Quote
malawaszka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 powinno być mniej więcej podobnie jak we wrześniu Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 malawaszka napisał(a):wpłata od Renata D lub Sławomir D - 25 zł - w październiku powinna być JEst... sprawdzialm dokladnie- 25 zł w dn 12.10...jest wplata Slawomir D dla Lapeczka:oops::oops::oops::oops:- dlatego chyba mi umknęła:cool3: ..bardzo przepraszam:oops: i prosze pilnowac faktycznie, bo zbieram na kilka psow i moze się czasem zagubic w "tłumie" jakas kwota- a tego bym nie chciala..dziekuje za upomnienie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gonia66 napisał(a):Dzis doszly wplaty od Ewu-(50 zł) i od Pawla P-(30 zł), wiec na koncie Cohenka mamy obecnie 235 zł. Dziękujemy za wpłaty:loveu: Tak więc na koncie Cohenka mamy nie 235 zł a cale 260 zł:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gonia66 napisał(a):Tak więc na koncie Cohenka mamy nie 235 zł a cale 260 zł:multi::multi::multi::loveu::loveu: no to super:multi::multi: czyli wszyscy juz wplacili stale deklaracje za październik:multi::multi: Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Zapraszamy na bazarek dla Chojraka - Chojrak bez deklaracji a potrzebuje 434zł za październik !!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dzieciecy-na-chojraka-z-olkusza-zabawki-ubranka-dla-dziewczynki-do-23-10-a-148783/ Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A co słychać u Cohena? Czy ktoś mógłby wpisać rozliczenia w pierwszy post? Dobrze byłoby też zebrać tam wszystkie ogłoszenia jakie ma Cohen... (ja się już zaczęłam gubić a widzę, że i Goni jest trudno prowadzić księgowość jak pierwszy post nie jest aktualny...) Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 poproście moda o przekazanie wątku komuś innemu bo missieek nie ma czasu robić takich rzeczy - ma pod opieką 30 psów, jeszcze więcej kotów, chore szczeniaki - nie ma szans na prowadzenie rozliczeń i zbieranie ogłoszeń :shake: mozna usunać posty z początku aż do postu którejs z Was - tam na początku i tak są tylko podnoszenia Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wiem - tylko pytanie, kto poprowadzi wątek :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Wiosna i w sumie to u Cohenka wszystko po staremu niestety żadnego telefonu w Jego sprawie ani z ogloszeń, ani z allegro...to bardzo fajny, przyjacielski psiak najbardziej to nadaje sie do domku z ogrodem na zewnątrz - był troche u Wiosny w domu po kastracji - czystość zachowuje, ale podobno zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany troszke....mi tez On pasuje na dwór jest wielki i ma grube futro - tylko gdzie ten domek:roll::roll: Quote
Maupa4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witam. [quote name='malawaszka']poproście moda o przekazanie wątku komuś innemu bo missieek nie ma czasu robić takich rzeczy - ma pod opieką 30 psów, jeszcze więcej kotów, chore szczeniaki - nie ma szans na prowadzenie rozliczeń i zbieranie ogłoszeń :shake: mozna usunać posty z początku aż do postu którejs z Was - tam na początku i tak są tylko podnoszenia Czy jest już ktos chętny na prowadzenie wątku ? Właśnie chciałam pisac, że zgodnie z Regulaminem proszę o rozliczenie wątku. Pozdrawiam. Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Lu_Gosiak poprowadzisz ten wątek? bo zerknęłam na początku i po poście missieek są moje, Ady-jeje, kogoś jeszcze kto tu nie zagląda - ja nie mam czasu bo prowadzę masę innych wątków i nie jestem tu na bieżąco, a Lu_Gosiak jest jako pierwsza z Was tam na początku Quote
Maupa4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Malawaszka - wątek może poprowadzic ktokolwiek chętny. Jak będę wiedziała kto jest chętny zamienię tylko w pierwszym poście misieek na tego uzytkownika. Spokojnie. ;) Quote
malawaszka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ooo nie wiedziałam, że jużtak można bo kiedyś czytałam jak jakiś moderator pisał, że to można zrobić tylko usuwając początkowe posty - chyba, że źle zrozumiałam :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 moge poprowadzić watek żaden probem;) Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No to teraz czeka Cię rozliczonko :evil_lol: Troszkę tych stron jest... ale super, że wszystko będzie można od razu śledzić w pierwszym poście :D Quote
Maupa4 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='malawaszka']ooo nie wiedziałam, że jużtak można bo kiedyś czytałam jak jakiś moderator pisał, że to można zrobić tylko usuwając początkowe posty - chyba, że źle zrozumiałam :lol: Tak robi/robiło się przy "przeskakujących" postach w nowo zakładanych wątkach. Najszybciej i najprościej usunąc "hopki" i założyciel znowu jest na pierwszym miejscu czyli jego post, który i tak był pierwszy znowu jest ten pierwszy. A przy "zmianie prowadzącego" jest troche "zabawy" bo trzeba znaleźc post do podmiany i ... [quote name='Lu_Gosiak']moge poprowadzić watek żaden probem;) ... i zrobione. To teraz poprosiłabym, żeby w ciągu najbliższego tygodnia czyli do 28 października do godziny 24.00 uzupełnic pierwszy post o rozliczenia. ;) Pozdrawiam. edit: Oczyściłam jeszcze wątek z "hopek" ale w sumie niewiele postów było do usunięcia. W sumie 26 postów: 1 zdublowany post 2 spamy 23 "hopki". Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Maupa4'] To teraz poprosiłabym, żeby w ciągu najbliższego tygodnia czyli do 28 października do godziny 24.00 uzupełnic pierwszy post o rozliczenia. ;) o niee mam nadzieje, ze zdaże sie wyrobic;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ra_dunia napisał(a):No to teraz czeka Cię rozliczonko :evil_lol: Troszkę tych stron jest... ale super, że wszystko będzie można od razu śledzić w pierwszym poście :D udalo sie rozliczenie chyba wszytsko jest:multi::multi: podsumowujac brakuje 70zł a co drugi miesiac 85zł miesiecznych deklaracji:roll: Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Właśnie widziałam :) Super, że udało Ci się wszystko zebrać! Przynajmniej wiemy na czym "stoimy". WSPARCIE FINANSOWE BARDZO POTRZEBNE!!! :modla: Quote
Recommended Posts