Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 mam pytanie do wpłacajacych czy pozostałość po Cohenku dokladnie Gonia napisze ile /cos koło 100zł/ zostało mozna przznaczyc na Chojraka?? drugiego psa wyrwanego z tej mordowni w Olkuszu..... Chojrak został wyciagniety na miejce Cohenka juz jakis czas temu, ale nie mamy deklaracji bo byl nadprogramowo...czy Ktos z deklarujacych na Cohenka zgodzi sie przekazac swoja deklaracje miesieczna na Chojraka????/ BARDZO PROSIMY bo brakuje 320zł deklaracji http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-Olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie?p=13558210#post13558210 Quote
zuzlikowa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Cohen przed chwilka pojechal do swojego nowego domku...młodzi ludzie Cohen bardzo im sie spodobal wywalil sie na brzuch i dawał swoja krzywa łapke:evil_lol: SUPER!!!!! doczekal sie w koncu biedak swojego własnego domku:loveu::loveu: Sekundowałam Cohenowi stale trzymając kciuki!!! Bardzo się cieszę...powodzenia chłopiku...szczęścia już na całe życie!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Super!!!!! Szczęścia chłopaku!!!!!! Quote
Ra_dunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Rewelacja! Ja od razu moją deklarację przenoszę automatycznie na Chojraka. Ale się cieszę, że Cohenowi się poszczęściło!!! Quote
Randa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Niestety nie mogę teraz przenieść deklaracji, bo muszę finansować Onkę w obrazku poniżej, a nikt za bardzo mi w tym nie pomaga. Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 gonia66 napisał(a):Pieniazki 450 zł plus 40 zł na Chojraka wyslane do Wiosenki zgodnie z umowa, mam nadzieje ze juz dzis sa na koncie.... DZiś wpłyneło również 50 zł od cioteczki ewub dla Cohenka, co znaczyloby ze Slodziak ma obecnie w skarpecie 80 zł na plusie:loveu::loveu: BArdzo dziekujemy za wplatę...:lol: UUUUUuffff...nie moglam znaleźć watku..i nawet nie wiedzialam, ze COhenek w domku- gdyby nie Gosiak dlugo bym nie wiedziala:( Jesli chodzi o finanse- tak jak w cytacie powyżej-Miałam taka kwote zapisana w swoim zeszycie...Gosiak cos pisala o wplacie Pawla....wydaje mi sie ze nic nie doszlo ale prosze w takim razie Pawla- jesli wyslala, nich napisze keidy(wtedy bedzie mi łatwiej odszukac w gąszczu wpłat- zbieram na kilka psow, mogla sie zawieruszyć:/)..poki co zgodnie z "zarzadzeniem" wyslalam na konto WIosenki pozostale 80 zł i ciezę sie razem z wami z sukcesu Cohenka:):)SWięta spedzi chlopak z kochanym czlowiekiem..ale fajowsko:D Quote
ewu Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Aaaale fajnie :) Moja deklaracje oczywiscie prosze przeniescie na Chojraka:) Cohenku badz szczesliwy!!! Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Wstyd mi :oops: ze dopiero dzis weszlam na watek zeby przeczytac tak wspaniala nowine :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 mam wieści o Cohenku:D:D: [FONT=MS Shell Dlg 2]Cohen ma sie super, jest przemily i kochany, Marta mowila ze sie przytula jak dziecko[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]taki jest wiecznie milosci spragniony, nie odchodzi od nich na krok [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]troche kradnie ze stolu, ale nie jakos strasznie czesto wiec nie problem [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]i na spacerach goni sarny ;)[/FONT] s[FONT=MS Shell Dlg 2]a bardzo zadowoleni i mowia ze jest najukochanszym psem na swiecie[/FONT] Quote
baldek2 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Gonic sarny to pewnie Go moja Elzunia nauczyla jeszcze u Wiosny bo Ona jest w tym dobra a Oni razem na spacery wychodzili.Lobuzy:diabloti: Quote
Jolanta08 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 To druga radosna wiadomość,że piesek w nowym domku jest kochany,najpierw Dżokuś a teraz Cohen :loveu:.Oby tylko takie wiadomości były na dogo... Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cohenku...szczęścia! Zaglądam i serce pasę dobrymi wieściami!!! Quote
Ra_dunia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 i tylko takich dobrych wiadomości oczekujemy :) Quote
Jolanta08 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']i tylko takich dobrych wiadomości oczekujemy :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:dużo szczęścia Cohenku dla ciebie i rodzinki Quote
Recommended Posts