Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam pytanie do wpłacajacych czy pozostałość po Cohenku dokladnie Gonia napisze ile /cos koło 100zł/ zostało mozna przznaczyc na Chojraka?? drugiego psa wyrwanego z tej mordowni w Olkuszu.....

Chojrak został wyciagniety na miejce Cohenka juz jakis czas temu, ale nie mamy deklaracji bo byl nadprogramowo...czy Ktos z deklarujacych na Cohenka zgodzi sie przekazac swoja deklaracje miesieczna na Chojraka????/
BARDZO PROSIMY bo brakuje 320zł deklaracji
http://www.dogomania.pl/threads/146047-FS-Wystraszony-Chojrak-z-Olkusza-prosi-o-jakiekolwiek-wsparcie?p=13558210#post13558210

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Cohen przed chwilka pojechal do swojego nowego domku...młodzi ludzie Cohen bardzo im sie spodobal wywalil sie na brzuch i dawał swoja krzywa łapke:evil_lol:
SUPER!!!!! doczekal sie w koncu biedak swojego własnego domku:loveu::loveu:

Sekundowałam Cohenowi stale trzymając kciuki!!!

Bardzo się cieszę...powodzenia chłopiku...szczęścia już na całe życie!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Pieniazki 450 zł plus 40 zł na Chojraka wyslane do Wiosenki zgodnie z umowa, mam nadzieje ze juz dzis sa na koncie....
DZiś wpłyneło również 50 zł od cioteczki ewub dla Cohenka, co znaczyloby ze Slodziak ma obecnie w skarpecie 80 zł na plusie:loveu::loveu:
BArdzo dziekujemy za wplatę...:lol:

UUUUUuffff...nie moglam znaleźć watku..i nawet nie wiedzialam, ze COhenek w domku- gdyby nie Gosiak dlugo bym nie wiedziala:( Jesli chodzi o finanse- tak jak w cytacie powyżej-Miałam taka kwote zapisana w swoim zeszycie...Gosiak cos pisala o wplacie Pawla....wydaje mi sie ze nic nie doszlo ale prosze w takim razie Pawla- jesli wyslala, nich napisze keidy(wtedy bedzie mi łatwiej odszukac w gąszczu wpłat- zbieram na kilka psow, mogla sie zawieruszyć:/)..poki co zgodnie z "zarzadzeniem" wyslalam na konto WIosenki pozostale 80 zł i ciezę sie razem z wami z sukcesu Cohenka:):)SWięta spedzi chlopak z kochanym czlowiekiem..ale fajowsko:D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

mam wieści o Cohenku:D:D:
[FONT=MS Shell Dlg 2]Cohen ma sie super, jest przemily i kochany, Marta mowila ze sie przytula jak dziecko[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]taki jest wiecznie milosci spragniony, nie odchodzi od nich na krok
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]troche kradnie ze stolu, ale nie jakos strasznie czesto wiec nie problem
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]i na spacerach goni sarny ;)[/FONT]
s[FONT=MS Shell Dlg 2]a bardzo zadowoleni i mowia ze jest najukochanszym psem na swiecie[/FONT]