gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Goniu poczekajmy moze az wszyscy wplaca deklaracje i wtedy moze przelejemy calość co?? kurcze dobrze, ze Cohen ma nadwyżke na ten miesiac przynajmniej jest z czego brac brakujaca kwote:roll::roll:[/QUOTE] Ja nijak się nie moge polapac a tych finansach Cohenka:oops::oops:Jak to ma nadwyżkę?????To kiedy mamy płatność za hotelik dla Niego..tzn do kiedy ma zaplacone??? Quote
anett Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Gonia Cohen ma opłacony październik; teraz zbieramy deklaracje za listopad i tylko jak wpłynie reszta trzeba przelać Wiośnie. A nadwyżki to Cohen jeszcze trochę miał z wpłat jednorazowych bo też nie ma pełnych miesięcznych deklaracji:shake: Allegro super - i mam nadzieję, że w końcu przyniesie dobry domek dla Cohenka:lol::lol: Quote
gonia66 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='anett']Gonia Cohen ma opłacony październik; teraz zbieramy deklaracje za listopad i tylko jak wpłynie reszta trzeba przelać Wiośnie. A nadwyżki to Cohen jeszcze trochę miał z wpłat jednorazowych bo też nie ma pełnych miesięcznych deklaracji:shake: Allegro super - i mam nadzieję, że w końcu przyniesie dobry domek dla Cohenka:lol::lol:[/QUOTE] No OK ja czekam w takim arzie i jakby co- dawajcie sygnal- wplacam kaske:loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Gonia - bo my tutaj to księgowość kreatywną wprowadzamy :evil_lol: niby kasy nie ma a jest nadwyżka, niby jeden pies a dwa :cool3: Czary normalnie, czary. Ale najważniejsze, żeby dom się wreszcie zgłosił po Cohenka. Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 dziewczyny zapraszam na zakupy:razz::razz: na kolege Cohenka - Chojraka http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kurtka-dla-psa-roznosci-na-wystarszonego-chojraka-z-olkusza-do-17-11-godz-23-a-172967/ Quote
anett Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Miałam zapytanie jeszcze o Amisa, podesłałam pani Cohena Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 anett napisał(a):Miałam zapytanie jeszcze o Amisa, podesłałam pani Cohena super..dzieki:multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Cohenek sie przypomina Goniu dotarły kolejne deklaracje moze?? Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nie nie....ostatnie wplaty przypomne: 28.10- Randa- 50 zł 2.11- Ra_dunia- 20 zł 4.11 LuGosiak- 10 zł Na koncie Cohenka mam zebrane obecnie 340 zł:loveu::loveu: Bardzo dziekujemy wszystkim oami etajacym i prosimy o kolejne wpolaty..ale tu cos malo sosb ogolnie zaglada zauwazylam ostatnio...:razz::razz: Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='gonia66']Nie nie.... Bardzo dziekujemy wszystkim oami etajacym i prosimy o kolejne wpolaty..ale tu cos malo sosb ogolnie zaglada zauwazylam ostatnio...:razz::razz: no niestety:shake::shake: czyli powysylam jutro pw z prosba o wplacanie miesiecznych deklaracji czyli brakuje jeszcze wplat od: znajomy od Lucyfrecja (Paweł P.) 30zł Renata z Olkusza 20zł Baldek2 100zł Negri_2008 30zł Ewu 50zł Jolanta08 - 10zł Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wiesz co???Patrze na swoj zeszycik i widze ze Jolanta08 wplacala ostatnio 9.10-20 zł, baldek2-8.10, ewub- 19.10 i mam dwie wplaty chyba wyjasniane ale nie pamietam kto to- PawełP- 30 zł(wplacil 19.10) oraz SlawomirD- 25 zł (wpłacił 12.10). Ale tez Jolanta 08 dwa razy wplacala w paździeniku (jeszcze 5.10- 10 zł)Wiec moze trzeba zaczekac chwilkę na wplaty, bo niektorzy maja ustawione zlecenie stale i wysylalja zawsze o tej samej porze....zeby nikomu nie bylo przykro:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 gonia66 napisał(a):Wiesz co???Patrze na swoj zeszycik i widze ze Jolanta08 wplacala ostatnio 9.10-20 zł, baldek2-8.10, ewub- 19.10 i mam dwie wplaty chyba wyjasniane ale nie pamietam kto to- PawełP- 30 zł(wplacil 19.10) oraz SlawomirD- 25 zł (wpłacił 12.10). Ale tez Jolanta 08 dwa razy wplacala w paździeniku (jeszcze 5.10- 10 zł)Wiec moze trzeba zaczekac chwilkę na wplaty, bo niektorzy maja ustawione zlecenie stale i wysylalja zawsze o tej samej porze....zeby nikomu nie bylo przykro:loveu::loveu: pawelP ma stała deklaracje, a sławomir D to pewnie tez stala deklaracja - renata z olkusza:) musze dopytac Jolanty bo ona deklarowala na Cohena 10zl i kiedys pisala o wplacie jednorazowej dla Chojraka i moze to bedzie w takim razie te 20zł...tylko niewiem czemu tego nie ma na pierwszej stronie ...chyba nie wylapalam jak pisalas wczesniej Goniu ja wiem, ze sa stałe zlecenia przelewow ale za hotelik placi sie na poczatku miesiaca u Wiosny:oops: no nic poczejamy w takim razie moze do 15 - mam nadzieje, ze wtedy dojdzie reszta Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Na pewno dojdzie :) Większość osób ustawia zlecenia na "po wypłacie" ;) A ty Cohen idź już do domu... żebyśmy nie musieli w ogóle na ciebie płacić :mad: Quote
Jolanta08 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wiem,że nie wpłaciłam za listopad ale są problemy z logowaniem do banku i jak tylko awaria zostanie usunięta to przelew pójdzie. Duże głaski dla Cohena bo to naprawdę uroczy psiak :loveu: Quote
Negri_2008 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja wysłałam pieniąchy ale robiłam przelew w weekend, więc pewnie dopiero wyszedł z banku. Goniu - wraz z wpłatą dla Cohena jest wplata dla Spajkusia, który jest u Mori. Czy mogłabyś mi przesłać link do wątku Spajkusia bo go zapodziałam? :oops: Cohenowi chyba trzeba zrobić allegro,bo jeżeli dobrze zapamiętałam Wiosenka ostatnio nie odnawiała - i jeżeli tak jest to ja je zrobię ;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Negri Cohen ma wznowione allegro wyróżnione DUŻY, KOCHANY I ŁAGODNY COHEN WYRWANY Z MORDOWNI (806805219) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jolanta08 napisał(a):Wiem,że nie wpłaciłam za listopad ale są problemy z logowaniem do banku i jak tylko awaria zostanie usunięta to przelew pójdzie. Duże głaski dla Cohena bo to naprawdę uroczy psiak :loveu: Jolu a czy w takim razie dobrze rozumiem, ze Twoja wpłata pazdziernikowa druga - 20zł to mialo być dla Chojraka??;) Quote
Jolanta08 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak, dla Chojraka i jak bedę wysyłać przelew dla Cohena to też wpłacę grosik dla Chojraka Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jolanta08 napisał(a):Tak, dla Chojraka i jak bedę wysyłać przelew dla Cohena to też wpłacę grosik dla Chojraka ale super:multi: dziekuje Ci bardzo bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Negri_2008']Ja wysłałam pieniąchy ale robiłam przelew w weekend, więc pewnie dopiero wyszedł z banku. Goniu - wraz z wpłatą dla Cohena jest wplata dla Spajkusia, który jest u Mori. Czy mogłabyś mi przesłać link do wątku Spajkusia bo go zapodziałam? :oops: Cohenowi chyba trzeba zrobić allegro,bo jeżeli dobrze zapamiętałam Wiosenka ostatnio nie odnawiała - i jeżeli tak jest to ja je zrobię ;) Negri..tu jest wątek Spajkusia..http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-kudlata-kuleczka-11-letni-spajki-bez-oczka-w-hotelu-u-morii-szukamy-ds-136015/index39.html A ja juz sprawdzam konto- jesli beda wplaty, zaraz je tu odnotuję:roll: Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Niesteyn na chwile obecna nie wplynęła żadna kwota do skarpety Cohenka...może poźniej albo pewnikiem jutro- jak sie cos pojawi- napisze od razu....ale jestem spokojna- bo tu są deklaracje osob wiarygodnych...:loveu::loveu::loveu: Quote
Jolanta08 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przelałam moją miesięczną deklarację dla Cohena i 20,00 zł dla Chojraka.Powinny być jutro na koncie. Quote
baldek2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przelalam swoja deklaracje na Cohenka ale pewnie pojdzie dluzej bo wplacam na poczcie.A cohenek jest bardzo kochany ,byl dzisiaj z Elza na spacerku i brdzo mu sie podobalo.Po spacerku wskoczyl do buksu Elzy na mizianko. Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jolanta08 napisał(a):Przelałam moją miesięczną deklarację dla Cohena i 20,00 zł dla Chojraka.Powinny być jutro na koncie. super:multi: bardzo dziekujemy:loveu::loveu: czyli w takim razie u Goni dla Chojraka bedzie 40zł...super /reszta na moim koncie - Chojrakowi brakuje 360zł miesiecznych deklaracji/ Bogusiu dzieki za spacerki Cohenkowe:loveu:...moze za niedlugo znajdzie ten wymarzony domek i w koncu swojego człowieka Quote
Recommended Posts