Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
super:multi:
bardzo dziekujemy:loveu::loveu:
czyli w takim razie u Goni dla Chojraka bedzie 40zł...super /reszta na moim koncie - Chojrakowi brakuje 360zł miesiecznych deklaracji/

Bogusiu dzieki za spacerki Cohenkowe:loveu:...moze za niedlugo znajdzie ten wymarzony domek i w koncu swojego człowieka

Doszly pieniazki od cioteczki Negri- 30 zł- bardzo bardzo dziekujemy...:loveu:CZyli rozumiem, ze od kwoety ktora jest obecnie w skarpecie Cohenka (370 zł z ta wplata Negri), mam odjąc 20 zł (wplacone wczesniej przez Jolę08 dla Chojraka- tak???Czyli na dzis mam 350 zł Cohenka i 20 zł Chojraka..:loveu::loveu:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Doszly pieniazki od cioteczki Negri- 30 zł- bardzo bardzo dziekujemy...:loveu:CZyli rozumiem, ze od kwoety ktora jest obecnie w skarpecie Cohenka (370 zł z ta wplata Negri), mam odjąc 20 zł (wplacone wczesniej przez Jolę08 dla Chojraka- tak???Czyli na dzis mam 350 zł Cohenka i 20 zł Chojraka..:loveu::loveu:

tak Goniu i jeszcze teraz przyjda od Joalnty 20zł na Chojraka i 10zł deklaracji na Cohenka, ja podaje chetnym do wplat na Cohena moje konto;);)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
tak Goniu i jeszcze teraz przyjda od Joalnty 20zł na Chojraka i 10zł deklaracji na Cohenka, ja podaje chetnym do wplat na Cohena moje konto;);)

NO ok...dzis doszly wplaty od Baldek2- 100 zł i od Jolanty08- 10 zł dla Cohenka i 20 dla Chojraka...CZyli na dzis mamy 460 zł w skarpecie Cohenka i 40 zł w skarpecie Chojraka:lol::lol:BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEM,Y WSZYSTKIM DARCZYNCOM:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

noo właśnie Kto??:cool3::cool3:

zestawienie wpłat za listopad:
28.10- Randa- 50 zł
2.11- Ra_dunia- 20 zł
4.11 LuGosiak- 10 zł
10.11 Negri - 30zł
11.11 - baldek2 - 100zł
11.11 - Jolanta08 - 10zł

Posted

malawaszka napisał(a):
Znowu nie ma wpłaty Renaty z Olkusza - tak samo jak poprzednio - konto Sławomir D - pilnujcie tego proszę bo dziewczyna chce wiedzieć, że jej kasa idzie na to co potrzeba

a..NO NIE MA BO DOPIERO WCZORAJ WPŁYNEŁY P[IENIAZKI POD RENATY Z oL- 20 ZŁ..staram sie na bieżąco wpisywac wpłaty, a juz na pewno nic u mnie nie zginie, wiec jakby ktos zobaczyl brak jakiejs wplaty- to pisze do mnie i sprawdzam...zbieram na kilka psow i czasem zdarzy sie ze jakas wplata mi umknie, jak wplynie ich wiecej....ale nigdy nie przepadnie- o to mozecie byc spokojni:lol:

Posted

Goniu mam prosbe jest juz nazbierana opłata miesieczna za hotel /brakujace dwie wpłaty pewnie przyjda jak ostatnio kolo 17/ prosze przeslij na konto Wiosny 450zł za Cohenka i te 40zł od Jolanty08 na Chojraka;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Goniu mam prosbe jest juz nazbierana opłata miesieczna za hotel /brakujace dwie wpłaty pewnie przyjda jak ostatnio kolo 17/ prosze przeslij na konto Wiosny 450zł za Cohenka i te 40zł od Jolanty08 na Chojraka;)

OK prześle już jutro bo i tak dzis nie wyjdą pieniazki z banku...jutro przeleje i w poniedzialek będą na koncie zapewne:loveu:

Posted

Pieniazki 450 zł plus 40 zł na Chojraka wyslane do Wiosenki zgodnie z umowa, mam nadzieje ze juz dzis sa na koncie....
DZiś wpłyneło również 50 zł od cioteczki ewub dla Cohenka, co znaczyloby ze Slodziak ma obecnie w skarpecie 80 zł na plusie:loveu::loveu:
BArdzo dziekujemy za wplatę...:lol:

Posted

Cohenek ma dodatkowe spacerki z Bogusia, która jeździ do swojej Elzy:multi::multi: na pewno nie nadaje sie dla wątłej osoby bo ciągnie na smyczy.............to podobno wielki przytulak spragniony bardzo kontaktu z człowiekiem....a domku ni widu ni słychu:shake:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Koniecznie! W końcu ile Cohen może siedzieć u Wiosny...

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Cohen przed chwilka pojechal do swojego nowego domku...młodzi ludzie Cohen bardzo im sie spodobal wywalil sie na brzuch i dawał swoja krzywa łapke:evil_lol:
SUPER!!!!! doczekal sie w koncu biedak swojego własnego domku:loveu::loveu: