Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
wpłata od Renata D lub Sławomir D - 25 zł - w październiku powinna być

Wiadomo mniejwiecej ktorego października????ZAraz sprawdze raz jeszcze....:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
wpłata od Renata D lub Sławomir D - 25 zł - w październiku powinna być

JEst... sprawdzialm dokladnie- 25 zł w dn 12.10...jest wplata Slawomir D dla Lapeczka:oops::oops::oops::oops:- dlatego chyba mi umknęła:cool3: ..bardzo przepraszam:oops: i prosze pilnowac faktycznie, bo zbieram na kilka psow i moze się czasem zagubic w "tłumie" jakas kwota- a tego bym nie chciala..dziekuje za upomnienie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Dzis doszly wplaty od Ewu-(50 zł) i od Pawla P-(30 zł), wiec na koncie Cohenka mamy obecnie 235 zł. Dziękujemy za wpłaty:loveu:

Tak więc na koncie Cohenka mamy nie 235 zł a cale 260 zł:multi::multi::multi::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Tak więc na koncie Cohenka mamy nie 235 zł a cale 260 zł:multi::multi::multi::loveu::loveu:

no to super:multi::multi: czyli wszyscy juz wplacili stale deklaracje za październik:multi::multi:

Posted

A co słychać u Cohena?
Czy ktoś mógłby wpisać rozliczenia w pierwszy post?
Dobrze byłoby też zebrać tam wszystkie ogłoszenia jakie ma Cohen...
(ja się już zaczęłam gubić a widzę, że i Goni jest trudno prowadzić księgowość jak pierwszy post nie jest aktualny...)

Posted

poproście moda o przekazanie wątku komuś innemu bo missieek nie ma czasu robić takich rzeczy - ma pod opieką 30 psów, jeszcze więcej kotów, chore szczeniaki - nie ma szans na prowadzenie rozliczeń i zbieranie ogłoszeń :shake:

mozna usunać posty z początku aż do postu którejs z Was - tam na początku i tak są tylko podnoszenia

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Wiosna i w sumie to u Cohenka wszystko po staremu niestety żadnego telefonu w Jego sprawie ani z ogloszeń, ani z allegro...to bardzo fajny, przyjacielski psiak najbardziej to nadaje sie do domku z ogrodem na zewnątrz - był troche u Wiosny w domu po kastracji - czystość zachowuje, ale podobno zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany troszke....mi tez On pasuje na dwór jest wielki i ma grube futro - tylko gdzie ten domek:roll::roll:

Posted

Witam.

[quote name='malawaszka']poproście moda o przekazanie wątku komuś innemu bo missieek nie ma czasu robić takich rzeczy - ma pod opieką 30 psów, jeszcze więcej kotów, chore szczeniaki - nie ma szans na prowadzenie rozliczeń i zbieranie ogłoszeń :shake:

mozna usunać posty z początku aż do postu którejs z Was - tam na początku i tak są tylko podnoszenia

Czy jest już ktos chętny na prowadzenie wątku ?
Właśnie chciałam pisac, że zgodnie z Regulaminem proszę o rozliczenie wątku.

Pozdrawiam.

Posted

Lu_Gosiak poprowadzisz ten wątek? bo zerknęłam na początku i po poście missieek są moje, Ady-jeje, kogoś jeszcze kto tu nie zagląda - ja nie mam czasu bo prowadzę masę innych wątków i nie jestem tu na bieżąco, a Lu_Gosiak jest jako pierwsza z Was tam na początku

Posted

Malawaszka - wątek może poprowadzic ktokolwiek chętny. Jak będę wiedziała kto jest chętny zamienię tylko w pierwszym poście misieek na tego uzytkownika.

Spokojnie.
;)

Posted

[quote name='malawaszka']ooo nie wiedziałam, że jużtak można bo kiedyś czytałam jak jakiś moderator pisał, że to można zrobić tylko usuwając początkowe posty - chyba, że źle zrozumiałam :lol:

Tak robi/robiło się przy "przeskakujących" postach w nowo zakładanych wątkach. Najszybciej i najprościej usunąc "hopki" i założyciel znowu jest na pierwszym miejscu czyli jego post, który i tak był pierwszy znowu jest ten pierwszy.
A przy "zmianie prowadzącego" jest troche "zabawy" bo trzeba znaleźc post do podmiany i ...

[quote name='Lu_Gosiak']moge poprowadzić watek żaden probem;)

... i zrobione.

To teraz poprosiłabym, żeby w ciągu najbliższego tygodnia czyli do 28 października do godziny 24.00 uzupełnic pierwszy post o rozliczenia. ;)

Pozdrawiam.

edit:
Oczyściłam jeszcze wątek z "hopek" ale w sumie niewiele postów było do usunięcia.
W sumie 26 postów:
1 zdublowany post
2 spamy
23 "hopki".

Posted

[quote name='Maupa4']
To teraz poprosiłabym, żeby w ciągu najbliższego tygodnia czyli do 28 października do godziny 24.00 uzupełnic pierwszy post o rozliczenia. ;)

o niee mam nadzieje, ze zdaże sie wyrobic;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
No to teraz czeka Cię rozliczonko :evil_lol:
Troszkę tych stron jest... ale super, że wszystko będzie można od razu śledzić w pierwszym poście :D

udalo sie rozliczenie chyba wszytsko jest:multi::multi:
podsumowujac brakuje 70zł a co drugi miesiac 85zł miesiecznych deklaracji:roll: