Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domiśka napisał(a):
Jej rodzice zazdroszcze talentu :)
A to mój ostatni rysuneczek :

I jak wam się podoba? Co poprawić ?

Fajny malec. :) Poprawiłabym tylko uszko z naszej lewej, bo na dole jest zbyt szerokie w stosunku do góry i potem możesz się spokojnie brać za cieniowanie. :)

Posted (edited)

głównie papier ozdobny do pakowania prezentów . Oczywiscie wszystko jest kilkakrotnie lakierowane na koniec .
W tej chwili kończę malować 2 koszulki . Wreszcie sie zabrałam :cool3:

Edited by rodzice
Posted

[quote name='zuzolina']ćwiczenie czyni mistrza więc mi do mistrza baaaardzo daleko;] a zwierzątko przeze mnie namalowane to jeż:)

Weź..ja zawsze marzyłam, jak widziałam tego typu malunki-żeby właśnie w tym stylu malować ale nie potrafie ;) a jeżyk-bo myślałam że kolców ni ma :D a tu zdjecie tenreka zwyczajnego (tenrec ecaudatus) http://2.bp.blogspot.com/-Sim-d4t80F0/UBP2TmqXL7I/AAAAAAAACgY/XuDRKb8nXTo/s1600/TaillessTenrec.jpg

Posted

a to jest bardzo prosta metoda. Kilka plam z farby, kresek atramentem i rysunek gotowy:) Uwielbiam ją :lol: a jeśli chodzi o tenreka to juz tez sobie sprawdziłam. Szczerze powiem ,że pierwszy raz widzę takie zwierzątko, ale faktycznie do jeża podobne. Tak się teraz trochę obawiam czy ten mój jeż w ogóle jak jeż wygląda....nie chciałam mu robić stricte wszystkich kolcy by było minimalistycznie...trzeba będzie przeprowadzić sondę "Jakie zwierzę widzisz na rysunku":P

Posted

dało mi do myślenia że jeż nie jest tak łatwo rozpoznawalny i go trochę poprawiłam:

oraz przy okazji namalowałam kolejnego jeża, żeby pierwszemu nie było smutno:P