Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow ale sie tu super prac nazbierało :)

Makota, vege, justa, bolsbokser po prostu super :)

Justa mi Twoje wilki przypominaja o fajnej kiedys bajce rysunkowej Zwierzęta ze stumilowego lasu :D to był hit. Wilcza rodzina mnie tam fascynowala :D

Bolsbokser ale super :loveu: zachwycam sie :D

Vege Twoj rysunek jest lepszy od tego zdjecia :D jakbym miala wybierac to zdecydowanie Twoją prace :) Tylko ludzi tak malujesz czy zwierzeta tez?

Posted

betty_labrador napisał(a):

Vege Twoj rysunek jest lepszy od tego zdjecia :D jakbym miala wybierac to zdecydowanie Twoją prace :) Tylko ludzi tak malujesz czy zwierzeta tez?

Dziękuję bardzo :) zwierzęta też czasami maluję, trudność mam tylko ze zwierzętami o czarnym umaszczeniu :lol:

Bolsbokser nie mogę się doczekać efektu końcowego :)

Posted

rodzice napisał(a):
tak dokładnie do ciebie - super ci to wyszło . Taka technika i super podobieństwo .

Dziękuję raz jeszcze :) powyższe zdjęcie się tylko trochę rozmazało, ale już nie będę wstawiała kolejnych, chyba, że ktoś chce nierozmazane :oops:

Posted

vege* napisał(a):
Dziękuję bardzo :) zwierzęta też czasami maluję, trudność mam tylko ze zwierzętami o czarnym umaszczeniu :lol:

Bolsbokser nie mogę się doczekać efektu końcowego :)

to pewnie bedzie odwrotnosc jasnego :lol: :D :cool3:

Posted

betty_labrador napisał(a):
to pewnie bedzie odwrotnosc jasnego :lol: :D :cool3:

Chodzi raczej o to, że jak koleżanka mnie poprosiła o namalowanie niufka to mam lekki problem i muszę pokombinować :lol:

Posted

Super te rysunki poprostu szczena opada :crazyeye:
A ja mam do was proźbę mielibyście pomysł na projekt okładki do książki z wierszami pt. ,,Dlaczego romantykom żyje się trudniej ?" Muszę coś wymyśleć na wtorek a nie mam weny :-( wiec jakby wam coś wpadlo do glowy to byla bym wdzięczna ;)

Posted

ja bym namalowała drobnego chlopaczka w duzych okularach trzymajacego bukiet kwiatów a na jednym z nich ogromnego robala czy gasienicę która z radoscia pałaszuje owego kwiatka

Posted

Dominisiu, ja to bym widziała tak, że chłopak siedzi na pomoście, widocznie smutny, ze spuszczoną głową. Trzyma w ręce kwiatek, z którego sypią się do wody płatki. Wszystko w delikatnych, raczej pastelowych kolorach, kwiatek krwisto czerwony. :)

Ale wy jesteście utalentowani. :)
Vege, kocham Twój styl.
Bolsbokser, przepiękny, oczy i łańcuch są najlepsze :)

Posted

Dziękuje wam bardzo za pomysły przydadzą się :)
A ja dzisiaj złapałam farby plakatowe mojej młodszej siostry ale malowałam jak akwarelami później pokaże efekty .

Posted

Weronika6 napisał(a):

Ale wy jesteście utalentowani. :)
Vege, kocham Twój styl.
Bolsbokser, przepiękny, oczy i łańcuch są najlepsze :)

ojejku dziękuję, bardzo mi miło :oops: :loveu:

Posted

rodzice napisał(a):
nie kochana to naklejone , malowane sa tła . To taka miła , prosta metoda na zrobienie czegoś ładnego .

aa rozumiem :) ale naprawde miłe dla oka :) :) to na zamówienie robiłaś? czy na prezencik? :)