Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jarolina']Rodzice - mi najbardziej podobał się oryginał:loveu:, szkoda, że musiałaś go przerabiać :roll:[/QUOTE]

Mi również podobała się najbardziej pierwsza wersja :(
Te kolejne też ładne, ale chyba osoba, która zamawiała, ma kiepski gust.

Posted

[quote name='Jarolina']Rodzice - mi najbardziej podobał się oryginał:loveu:, szkoda, że musiałaś go przerabiać :roll:[/QUOTE]

to pechowy obraz - kolezanka która go zamawiała długo wybrzydzała a na koniec kiedy już obraz został odebrany notabene przez jej męża który do tej pory o niczym nie wiedział - małżeństwo się pokłóciło i nie rozmawiaja ze sobą już kilka dni . Mój obraz miał zawisnąc na scianie na której do tej pory wisi reprodukcja kupiona przez teściową kolezanki :diabloti:

Posted

[quote name='Delvardian']
wesie_justa - <3 jak ty to robisz ? Na tablecie, czy rysujesz na kartce, skanujesz i obrabiasz ?[/QUOTE]
Tak, na tablecie, jeśli tylko się da na nim cokolwiek zrobić :lol: zdarzyło mi się wykonać kilka rysunków tym drugim sposobem, kiedy tablet a dokladnie piórko odmówiło współpracy.

Posted

rodzice, według mnie też pierwsza wersja była najlepsza...
A jeśli mogę dać jakąś radę - nie wiem, czy taki był zamiar, ale tak mi się wydaje... że te "białe" mazy to miały być "prześwietlenia"? Smugi świetlne?
Nieważne w sumie - tak czy inaczej, efekt byłby lepszy, gdybyś nie rozjaśniała tła używając bieli, tylko jakiegoś koloru w odcieniach tła, tylko kilka tonów jaśniejszego. Biały niestety moim zdaniem nie wygląda dobrze.

Posted

o rany - absolutnie genialne
Wykluczona a b s o 1 u t n i e jest wszelka krytyka ze strony klienta. Portret może się klientowi nie podobać, ale firma nie może dopuścić do najskromniejszych nawet uwag, bez swego specjalnego upoważnienia. Gdyby firma pozwoliła sobie na ten luksus: wysłuchiwania zdań klientów, musiałaby już dawno zwariować. N a t e n p a r a g r a f k ł a d z i e m y s p e c j a l n y n a c i s k, b o n a j t r u d n i e j j e s t w s t r z y m a ć k l i e n t a o d z u p e ł n i e z b y t e c z n y c h w y p o w i e d z e ń s i ę.

Posted

a ja zrobiłam pierwszy rysunek samochodu :) ale coś mi szyby nie wychodzą :shake:

a to drugi rysunek myślę, że widać poprawę :) tylko jeszcze nie skończony
przepraszam za słabą jakość :( potem wstawię jak skończę i jak będzie światło dzienne :)

Posted

Delvardian napisał(a):
Biedna ty:PP Ja ostatnio mam jej za dużo, a czasu mało...

Maziałam farbami akrylowymi na płótnie:))

Fajnie wyszło.
No biedna, bo mam zaległości, a tu wena znikła :(

Posted

witam baardzo zimowo :)
Wstawiam jeszcze raz tygryska-tym razem do oceny.
Podrasowałam jeszcze mocniej futro i cienie. Zastanawiam się nad tłem-czy zostawić tak jak jest?

Posted

A ja mam coś takiego (przepraszam za jakość, nie mam skanera)

Muszę trochę tło rozjaśnić, domalować oko i wycieniować skrzydła....tak to dobrze się prezentuje? :3
Malowane akrylami.

Posted

A ja dziś spontanicznie złapałam za pędzel.

Mam też "dalszą część", ale uważam, że to zepsułam, więc muszę się z tym przespac i dopiero postanowić, czy chcę się tym "chwalić" światu :diabloti: