Delvardian Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Uwielbiam ten moment kiedy widzę Wasze prace, myślę: Woooow, też coś narysuję! A potem wstyd to światu pokazywać XDD Bolsbokser - nie potrafię być obiektywna, ale jak dla mnie - miodzio. Szczególnie oczy. Quote
lider6666 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Delvardian']Uwielbiam ten moment kiedy widzę Wasze prace, myślę: Woooow, też coś narysuję! A potem wstyd to światu pokazywać XDD Bolsbokser - nie potrafię być obiektywna, ale jak dla mnie - miodzio. Szczególnie oczy.[/QUOTE] Zgadzam się :P [B]Delvardian- [/B]pokarz swoje prace :) napewno nie są takie złe :P Quote
lider6666 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Konik dla koleżanki.. tak szybko 1.5 godziny :P Na żywo wygląda o wiele lepiej bo strasznie słaba jakość-zdjęcie komórką ;/ Proszę o opinie i rady na przyszłość :p Quote
Bolsbokser Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='lider6666']Zgadzam się :P Delvardian- pokarz swoje prace :) napewno nie są takie złe :P No oczywiście, że ma fajne prace. Ja widziałam :eviltong: W temacie konia - bardzo fajnie wyszedł. Troszkę dziwnie mi grzywka wygląda i mam wrażenie, że uszy ciut małe. Ale ogólnie bardzo fajny. Popróbuj teraz z cieniowaniem większym. Większe kontrasty może ?! Quote
Cytrynaaaaa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 lider6666 ogółem koń śliczny, tylko moim zdaniem ma chyba troszkę zbyt okrągłe to.. nie wiem jak to się nazywa dokładnie (polik?) ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi i chyba zbyt chuda szyja, ale to tylko moje zdanie, a i tak podziwiam bo sama bym tak nie narysowała. Mam parę rysunków ale przy Waszych moje to bułka z masłem. :lol: Quote
NightQueen Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 je bazgroły blado wypadają na tle waszych :evil_lol: cienienie są winą aparatu, na żywo aż tak tragicznie to nie wygląda, lepiej wyszło by to gdybym użyła skanera ale nie chce mi się go montować Tło u mnie leży kompletnie ale dlatego właśnie rysuje go żeby poćwiczyć mam jeszcze borderka ale nieskończony tzn cała szyja jest do zrobienia Quote
Cytrynaaaaa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 NightQueen świetne rysunki, chciałabym tak umieć rysować. ;) Quote
Delvardian Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 lider6666 - "fajne" to one może są, ale ja za każdym razem mam niedosyt straszny i chcę LEPIEJ:P Co do konia to tak jak pisze Bolsbokser. Poza tym ja bym przysiadła trochę jeszcze przy grzywie - poobserwowała trochę jak tam się włosy układają i starała się to oddać. Ej, tak btw. Zauważyliście, że zawsze na tych pierwszych rysunkach koni ludzie ta grzywke na czole rysują w taką "łezkę" ?:PP Bolsbokser - <3 NightQueen - to Maddie ?:D Aaaa!!! Idę poskarżyć wlaścicielce:D! U mnie ostatnio kot - prawie skończyłam:)) Quote
NightQueen Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 z założenia miała być ale nie wyszła, nie skarż bo nie poprosiłam o zgodę wykorzystania zdjęcia :diabloti: Quote
Delvardian Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Co Ty mi tu kitujesz:D ? Jeśli nawet taki psi ignorant jak ja rozpoznał w tym Maddie to wyszła:D Hm... Ja też nie proszę i po uszach nie dostałam:D Patrycja zresztą rada na podobizny jej czworołapów:D Quote
Bolsbokser Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Magda, WOW :crazyeye: świetny ten Twój kot http://wd8.photoblog.pl/np4/201303/7E/145529827/kotalke.jpg Grzeszysz, że marudzisz, iż nie masz się czym chwalić :) PS. przepraszam, że tylko jeden rysunek podziwiam, ale zmęczona jestem a raniutko do pracy. Jutro oblukam resztę rysunków i popodziwiam je :) Quote
NightQueen Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Delvardian']Co Ty mi tu kitujesz:D ? Jeśli nawet taki psi ignorant jak ja rozpoznał w tym Maddie to wyszła:D Hm... Ja też nie proszę i po uszach nie dostałam:D Patrycja zresztą rada na podobizny jej czworołapów:D[/QUOTE] głowa jest w miarę - nie idealna, ae póżniej wyszlo byle jak, także wsio do poprawki jest bo wyszła kupa :eviltong: kot świetny, zazdroszczę realizmu sierści bo sama nie potrafię tak :oops: Quote
Bolsbokser Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 NQ, fajny ten bobo http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/tgo_zps5fa9ea43.jpg Tez muszę ludki zacząć rysować. Tylko to, co rzuca mi się w oczy, to właśnie oczy :) są zbyt wyraziste w stosunku do reszty. Może zwiększ kontrasty na twarzy, to automatycznie uzyskasz 3D efekt. Quote
NightQueen Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Bolsbokser']NQ, fajny ten bobo http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/tgo_zps5fa9ea43.jpg Tez muszę ludki zacząć rysować. Tylko to, co rzuca mi się w oczy, to właśnie oczy :) są zbyt wyraziste w stosunku do reszty. Może zwiększ kontrasty na twarzy, to automatycznie uzyskasz 3D efekt. wiesz co to bardziej kwestia zdjęcia niż faktycznie rysunku, bo mam teraz przed sobą rysunek i nie ma na nim tak dużego kontrastu jak na zdjęciu, oczy nie wyróżniają się aż tak bardzo, choć może faktycznie nieco są zbyt wyraziste Quote
Bolsbokser Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='NightQueen']wiesz co to bardziej kwestia zdjęcia niż faktycznie rysunku, bo mam teraz przed sobą rysunek i nie ma na nim tak dużego kontrastu jak na zdjęciu, oczy nie wyróżniają się aż tak bardzo, choć może faktycznie nieco są zbyt wyraziste[/QUOTE] Aaaaaa... no może tak. Quote
Domiśka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 A mi sie ostatnio nie chcialo dlubac wiec takie na szybko, kolory duzo lepsze na zywo :) i jeszcze taki : Quote
Cytrynaaaaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Domiśka, bardzo proste i fajne rysunki. ;) Quote
rodzice Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 trzecia odsłona tego samego obrazu grrrrrrrr nareszcie sie go ze sciany pozbyłam fotka zrobiona na podłodze po nałozeniu werniksu dla przypomnienia - wersja druga i wersja pierwsza czyli oryginał :) Quote
Morelkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Rysowane przez jakieś 3-4 dni pomiędzy kolejnymi sprawdzianami i egzaminami... :roll: zdjęcie słabej jakości-wnętrze pyska, nad językiem i przed krzywymi zębolami jest o ton ciemniej. Zastanawiam się tylko jak iść w bok. Nie mam zielonego pojęcia..:shake: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ever Black Rose Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Macie przepiękne rysunki :* Mam pytanie: Kto podjąłby się narysowania psa rasy bearded collie? -wiem, wiem ,że jest to wyższa szkoła, no ,ale widząc wasze zdolności to pewnie pikuś =) Quote
Delvardian Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Domiśka - super:D Mi tylko te poblakłe kolory trochę ciążą, ale rozumiem, że to wina skanera?:)) rodzice - wow:D Na malowaniu kompletnie się nie znam, chociaż mi najbardziej podoba się druga wersja:)) Morelkaa - a może by mu trochę futra dorobić ? wesie_justa - <3 jak ty to robisz ? Na tablecie, czy rysujesz na kartce, skanujesz i obrabiasz ? Quote
LeCoyotte Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Aga3006']Udało mi się to wreszcie dokończyć :) http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2013/047/7/3/____by_stforek_potforek-d5v5nz2.jpgWspaniały rysunek :) Quote
Jarolina Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Rodzice - mi najbardziej podobał się oryginał:loveu:, szkoda, że musiałaś go przerabiać :roll: Quote
Recommended Posts