Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwielbiam ten moment kiedy widzę Wasze prace, myślę: Woooow, też coś narysuję! A potem wstyd to światu pokazywać XDD
Bolsbokser - nie potrafię być obiektywna, ale jak dla mnie - miodzio. Szczególnie oczy.

Posted

[quote name='Delvardian']Uwielbiam ten moment kiedy widzę Wasze prace, myślę: Woooow, też coś narysuję! A potem wstyd to światu pokazywać XDD
Bolsbokser - nie potrafię być obiektywna, ale jak dla mnie - miodzio. Szczególnie oczy.[/QUOTE]

Zgadzam się :P
[B]Delvardian- [/B]pokarz swoje prace :) napewno nie są takie złe :P

Posted

Konik dla koleżanki.. tak szybko 1.5 godziny :P
Na żywo wygląda o wiele lepiej bo strasznie słaba jakość-zdjęcie komórką ;/
Proszę o opinie i rady na przyszłość :p

Posted

[quote name='lider6666']Zgadzam się :P
Delvardian- pokarz swoje prace :) napewno nie są takie złe :P

No oczywiście, że ma fajne prace. Ja widziałam :eviltong:

W temacie konia - bardzo fajnie wyszedł. Troszkę dziwnie mi grzywka wygląda i mam wrażenie, że uszy ciut małe. Ale ogólnie bardzo fajny.
Popróbuj teraz z cieniowaniem większym. Większe kontrasty może ?!

Posted

lider6666 ogółem koń śliczny, tylko moim zdaniem ma chyba troszkę zbyt okrągłe to.. nie wiem jak to się nazywa dokładnie (polik?) ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi i chyba zbyt chuda szyja, ale to tylko moje zdanie, a i tak podziwiam bo sama bym tak nie narysowała. Mam parę rysunków ale przy Waszych moje to bułka z masłem. :lol:

Posted

je bazgroły blado wypadają na tle waszych :evil_lol:

cienienie są winą aparatu, na żywo aż tak tragicznie to nie wygląda, lepiej wyszło by to gdybym użyła skanera ale nie chce mi się go montować

Tło u mnie leży kompletnie ale dlatego właśnie rysuje go żeby poćwiczyć

mam jeszcze borderka ale nieskończony tzn cała szyja jest do zrobienia

Posted

lider6666 - "fajne" to one może są, ale ja za każdym razem mam niedosyt straszny i chcę LEPIEJ:P Co do konia to tak jak pisze Bolsbokser. Poza tym ja bym przysiadła trochę jeszcze przy grzywie - poobserwowała trochę jak tam się włosy układają i starała się to oddać.
Ej, tak btw. Zauważyliście, że zawsze na tych pierwszych rysunkach koni ludzie ta grzywke na czole rysują w taką "łezkę" ?:PP
Bolsbokser - <3
NightQueen - to Maddie ?:D Aaaa!!! Idę poskarżyć wlaścicielce:D!

U mnie ostatnio kot - prawie skończyłam:))

Posted

Co Ty mi tu kitujesz:D ? Jeśli nawet taki psi ignorant jak ja rozpoznał w tym Maddie to wyszła:D
Hm... Ja też nie proszę i po uszach nie dostałam:D Patrycja zresztą rada na podobizny jej czworołapów:D

Posted

[quote name='Delvardian']Co Ty mi tu kitujesz:D ? Jeśli nawet taki psi ignorant jak ja rozpoznał w tym Maddie to wyszła:D
Hm... Ja też nie proszę i po uszach nie dostałam:D Patrycja zresztą rada na podobizny jej czworołapów:D[/QUOTE]

głowa jest w miarę - nie idealna, ae póżniej wyszlo byle jak, także wsio do poprawki jest bo wyszła kupa :eviltong:

kot świetny, zazdroszczę realizmu sierści bo sama nie potrafię tak :oops:

Posted

[quote name='Bolsbokser']NQ, fajny ten bobo http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/tgo_zps5fa9ea43.jpg
Tez muszę ludki zacząć rysować.

Tylko to, co rzuca mi się w oczy, to właśnie oczy :) są zbyt wyraziste w stosunku do reszty. Może zwiększ kontrasty na twarzy, to automatycznie uzyskasz 3D efekt.

wiesz co to bardziej kwestia zdjęcia niż faktycznie rysunku, bo mam teraz przed sobą rysunek i nie ma na nim tak dużego kontrastu jak na zdjęciu, oczy nie wyróżniają się aż tak bardzo, choć może faktycznie nieco są zbyt wyraziste

Posted

[quote name='NightQueen']wiesz co to bardziej kwestia zdjęcia niż faktycznie rysunku, bo mam teraz przed sobą rysunek i nie ma na nim tak dużego kontrastu jak na zdjęciu, oczy nie wyróżniają się aż tak bardzo, choć może faktycznie nieco są zbyt wyraziste[/QUOTE]

Aaaaaa... no może tak.

Posted

trzecia odsłona tego samego obrazu
grrrrrrrr nareszcie sie go ze sciany pozbyłam
fotka zrobiona na podłodze po nałozeniu werniksu

dla przypomnienia - wersja druga

i wersja pierwsza czyli oryginał :)

Posted

Rysowane przez jakieś 3-4 dni pomiędzy kolejnymi sprawdzianami i egzaminami... :roll:
zdjęcie słabej jakości-wnętrze pyska, nad językiem i przed krzywymi zębolami jest o ton ciemniej.
Zastanawiam się tylko jak iść w bok. Nie mam zielonego pojęcia..:shake:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Domiśka - super:D Mi tylko te poblakłe kolory trochę ciążą, ale rozumiem, że to wina skanera?:))
rodzice - wow:D Na malowaniu kompletnie się nie znam, chociaż mi najbardziej podoba się druga wersja:))
Morelkaa - a może by mu trochę futra dorobić ?
wesie_justa - <3 jak ty to robisz ? Na tablecie, czy rysujesz na kartce, skanujesz i obrabiasz ?