Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domiśka']Weronika6 szczerze to ja dwa lata rysuje i nie rysuje lepiej tylko caly czas tak samo :(

Dominisiu, a z tego co ja kojarzę z Twoich prac poprawę widać. :) Każdy rozwija się w innym tempie. :)
Sama np. nie jestem do końca zadowolona z tego jak rysuję sierść, ale bardzo mi pomógł tutotial o rysowaniu włosów ludzkich, o ten ---->http://www.elfik777.pl/krok-po-kroku/wpis/jak-rysowa-wosy-12
Czasami takie tutoriale, trochę teorii pomaga w późniejszym rysowaniu. :) I co jeszcze, z początku bałam się rysować odważniej, dosłownie bałam się, że zmarnuję kartkę, ołówki albo inne kredki i rysowanie bardzo mnie spinało.

I porównaj swój pierwszy rysunek z ostatnim, możesz nawet nam je pokazać, na pewno jeżeli Ty nie widzisz poprawy, to inni zauważą. :)

Posted

Lider, chyba? Ja tu widzę sporą poprawę. :) Głowa jest bardziej trójwymiarowa, widać bryłę, sierść rysujesz dużo lepiej. I spójrz jaka jest różnica w oczach, i szczególnie w NOSACH! Bardzo podobają mi się uszka. I mordka jest ładniejsza. :]

Posted

[quote name='Weronika6']Lider, chyba? Ja tu widzę sporą poprawę. :) Głowa jest bardziej trójwymiarowa, widać bryłę, sierść rysujesz dużo lepiej. I spójrz jaka jest różnica w oczach, i szczególnie w NOSACH! Bardzo podobają mi się uszka. I mordka jest ładniejsza. :]

Dzięki :) Szczerze to nadal nie mogę uwierzyć, że kiedyś tak rysowałam :P

Posted

[quote name='Vectra']a co ma symbolizować ten lis w siatce z jęzorem na wierzchu ? bo żaden pomysł nie przychodzi do głowy ... cóż to ma znaczyć :cool3:[/QUOTE]

haha. To myslalam ze widac o co chodzi :P ale chyba nie mam głowy do takich rzeczy ;)

Chodzi o to, że biorąc kolejna foliówkę w sklepie, tzw jednorazówkę- zapychamy świat tymi torebkami, ktore sie szybko nie rozłożą, a szkodzą- często zwierzęta i lądowe i morskie sie w nie zaplątują, i często kończą życie -w meczarniach. :]

Posted

[quote name='betty_labrador']haha. To myslalam ze widac o co chodzi :P ale chyba nie mam głowy do takich rzeczy ;)

Chodzi o to, że biorąc kolejna foliówkę w sklepie, tzw jednorazówkę- zapychamy świat tymi torebkami, ktore sie szybko nie rozłożą, a szkodzą- często zwierzęta i lądowe i morskie sie w nie zaplątują, i często kończą życie -w meczarniach. :][/QUOTE]
Nigdy bym na to nie wpadła .... raczej dużo reklamówek , różnych całych i pozgniatanych i może z resztkami zakupów i między tym lis i jakiś sklep , to jakoś by to ogarnął.

Posted

Ja zrozumiałam o co chodzi, ale ja podobno doszukuje się we wszystkim jakiejś teorii :evil_lol: ale plakat mógłby być bardziej wymowny, bo jak widać nie do wszystkich przemawia.

Ja bym to widziała tak: :diabloti:
Podzielić kartkę na dwie części, na jednej zrobić świat idealny, biegające zwierzątka, eko torby itd., na drugiej części martwe- zaplątane w reklamówki zwierzęta, pełno śmieci itd. A na dole dodać tekst w stylu "Jednorazówkę produkuje się sekundę, używa średnio przez 25 minut, a rozkłada się nawet 400 lat" czy "segreguj - nie skazuj nas na zagładę" itp.
taka moja wizja :evil_lol:

Posted

No to ja praaawie zrozumiałam :D tylko, że myślałam,że chodzi o to żeby nie śmiecić, a nie o używanie foliówek..

a ja dziś sie nudziłam, zabrałam siostrze farby plakatowe, których używa w szkole i tak sobie mazałam...

Posted

NightQueen napisał(a):
Ja zrozumiałam o co chodzi, ale ja podobno doszukuje się we wszystkim jakiejś teorii :evil_lol: ale plakat mógłby być bardziej wymowny, bo jak widać nie do wszystkich przemawia.

Ja bym to widziała tak: :diabloti:
Podzielić kartkę na dwie części, na jednej zrobić świat idealny, biegające zwierzątka, eko torby itd., na drugiej części martwe- zaplątane w reklamówki zwierzęta, pełno śmieci itd. A na dole dodać tekst w stylu "Jednorazówkę produkuje się sekundę, używa średnio przez 25 minut, a rozkłada się nawet 400 lat" czy "segreguj - nie skazuj nas na zagładę" itp.
taka moja wizja :evil_lol:

no Pati nasze umysły sie jednoczą :evil_lol: :D

dzieki za poddanie czegos nowego. Musze sie nastawic na kolejne rysowanki :D moze sie uda tym razem :)

sucha napisał(a):
No to ja praaawie zrozumiałam :D tylko, że myślałam,że chodzi o to żeby nie śmiecić, a nie o używanie foliówek..

a ja dziś sie nudziłam, zabrałam siostrze farby plakatowe, których używa w szkole i tak sobie mazałam...

O no prawie tez cos znaczy :D

fajny ten orzeł! :loveu:

Posted (edited)

koszulka praaawie skończona . Muszę tylko kilka części wsadzić do silnika , wypolerować chromy i może jakąś drogę rzucę pod koła i będzie git .

Edited by rodzice
Posted

[quote name='rodzice']koszulka praaawie skończona . Muszę tylko kilka części wsadzić do silnika , wypolerować chromy i może jakąś drogę rzucę pod koła i będzie git .

Ale ślicznee :loveu: