makot'a Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 selegne napisał(a):Rusałka świetna! :) Szkoda, ze te w Radomiu jeszcze sobie pośpią, bo dzisiaj spadł śnieg :( pina_collie napisał(a):makot'a ,bardzo mi się podoba taka dynamika na rysunkach a Ty masz to ;). wilki fajna technika cieniu, a rusałka bardzo określa wiosnę ,która dopiero podobno nadejdzie :D. Dzięki, miło mi ;) betty_labrador napisał(a):haha , makota świetne wilki! :D to na kartce tradycyjnie ołówkiem? czy tablet? Ołówek na kartce :eviltong: understandme napisał(a):Wilki super! :):klacz: vege* napisał(a):Proponuję, żeby makot'a nie wchodziła w ogóle na ten wątek ze swoimi pracami, ponieważ każdego doprowadza do zazdrości :evil_lol: makot'a twoje prace są fenomenalne :loveu: :lol: Quote
makot'a Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Oj, aż tyle postów wcięło, czy mi się wydaje...? Quote
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nie wydaje sie, tak jest..wszędzie :/ :shake: Quote
puchu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 po tym jak padł sprzęt, nie udało się odzyskać postów z całego forum z ostatniego tygodnia/10 dni Quote
Mani2000 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Qurcze! To jeszcze raz: Mam narysowanego konia,mojego autorstwa oczywiście,chcecie zobaczyć? Quote
betty_labrador Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 moja radosna tworczość :D na szybko Dora Ola z Tosca :D Quote
anetta Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 To ja też mam coś podobnego :lol: Gdy trenowałam agi w weekendy, narysowałam sobie na planie lekcji coś takiego :lol: Znalazłam ten plan lekcji przy okazji sprzątania pokoju do remontu. Zalegał tam ładnych kilka lat hahaha Moja pierwsza praca z tabletem hahhahahahaa. Przypominam że jestem beztalencie nierysujące :eviltong: Pożyczyłam tablet żeby zobaczyć co można z tym robić. :megagrin: Quote
choba Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Witam wszystkich :) Jestem nowa na tym wątku, ale naprawdę was podziwiam. Wasze rysunki są po prostu cudowne. Patrząc na nie, sama się trochę zainspirowałam i zmusiłam do działania. Wczoraj udało mi się nabazgrać takiego psiaka. Od razu zastrzegam, że jest to mój pierwszy "futrzak". Do tej pory bawiłam się tylko w rysowanie konturów, bez sierści. Co o nim myślicie? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Quote
mrowa23 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 moje grafiki na misce psiej i sloiku na ciacha psie :) Quote
Yuveza Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 swietne, gdzie robiisz te 'nadruki' na rzeczy?:) Quote
mrowa23 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nawiązałam stałą współpracę z drukarnią, która robi mi zarówno ceramikę jak i T-shirty i inne np. ostatnio japonki ;) Quote
mrowa23 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 dzięki bardzo :) żałuje, że aparat mi się spsuł, bo micha bardzo mi się podoba (ale skromnie to zabrzmiało ;) ) a na zdjęciu tak "se" to wyszło... i tutaj jeszcze sama micha z lewej : jak i z prawej : i słoik też sam : najbardziej to mi się podoba fakt, że można myć w zmywarce a i tak nic złego się nie stanie ;) czyli micha i słoik z opcją "dla leniuchów" Quote
Karro Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Koma ale piękne :loveu: A miska i pojemnik na ciasteczka bardzo sympatyczne :) Quote
vege* Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Koma przepiękne:loveu: twoje rysunki są genialne, najlepsze, każdy szczegół tak pięknie zaznaczony, bajka po prostu :loveu: Jak długo rysujesz tak szczegółowy rysunek? Quote
Aga3006 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Koma super:) mrowa miska i pojemnik pierwsza klasa. Quote
rodzice Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Koma jak się dziubie takie włoski ? To pojedyncze kreseczki ? Matko skąd cierpliwośc ? Quote
Recommended Posts