Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
Makota świetny koń również, masz taka lekkość ręki :) ile czasu zajęły Ci obyda rysunki

Dziękuję :)

Wilk zajął mi całkiem sporo, zaczęłam go w wakacje i rysowałam go niemal cały dzień z tego co pamiętam, a teraz siadłam i go tylko dokończyłam w jakąś godzinkę...

...natomiast jeśli o konia chodzi, to szkic zajął mi około 10 minut, narysowałam go kiedyś na uczelni czekając na egzamin :lol:
A kolorowanie go w PS to jakaś godzina około...

Posted

Nie da się może ominąć prasowania pomalowanej koszulki przed każdym praniem? :D

I czym różnią się farby do tkanin od takich zwykłych? Lepiej farba się nakłada, lepiej się trzyma..?

Posted

Soko napisał(a):
Nie da się może ominąć prasowania pomalowanej koszulki przed każdym praniem? :D

I czym różnią się farby do tkanin od takich zwykłych? Lepiej farba się nakłada, lepiej się trzyma..?

1) Da się ominąć, ja po prostu dla lepszego utrwalenia zawsze prasuję ;-)
2) Tego nie wiem bo używam tylko farb do tkanin ;-)

Posted

Ja już chyba wolę ciągle od nowa poprawiać niż prasować za każdym razem, za dużo rozkładania, a pędzle, farby zawsze pod ręką, na podłodze, w każdym miejscu w sumie.. :D

Posted

Soko napisał(a):
Ja już chyba wolę ciągle od nowa poprawiać niż prasować za każdym razem, za dużo rozkładania, a pędzle, farby zawsze pod ręką, na podłodze, w każdym miejscu w sumie.. :D

Ale bluzkę i tak i tak trzeba prasować przed założeniem chyba, że to jakaś super nie gniecąca się :evil_lol:

Posted

Zależy od materiału :P mam kilka takich co są ekstra niegniecące :D
Ale jednak co innego prasować przed założeniem, niż przed założeniem i przed praniem ;)

Posted

Soko napisał(a):
Zależy od materiału :P mam kilka takich co są ekstra niegniecące :D
Ale jednak co innego prasować przed założeniem, niż przed założeniem i przed praniem ;)

Ja prasuję po wyschnieciu farby a potem po praniu zawsze prasuję jak i resztę ciuchów ale tak jak pisałam przez szmatkę .

Posted

understandme napisał(a):
Wow ale super!

Mi sie marzy Cesara w takiej wersji zobaczyc ;)

Betty brawo!

dzieki :) tylko to dopiero początek rysunku :D nie wiem co wyjdzie na koniec :)

a omge sprobowac później Cesarka :) ale mam jeszcze zaległy rysunek dla pina :D wiec bedziesz za nia :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
dzieki :) tylko to dopiero początek rysunku :D nie wiem co wyjdzie na koniec :)

a omge sprobowac później Cesarka :) ale mam jeszcze zaległy rysunek dla pina :D wiec bedziesz za nia :)

Naprawdę?? Dziekuje cierpliwie czekam :loveu: Dzięki dzięki dzięki :loveu:!

Posted (edited)

makot'a;18889507 napisał(a):
Widzę betty, że tablet poszedł w ruch, fajnie :)
Czekam na więcej :razz:

tak, tak pozazdrościłam że tObie tak pięknie wyszło :P i dostałam motywacji :)

[quote name='understandme']Naprawdę?? Dziekuje cierpliwie czekam :loveu: Dzięki dzięki dzięki :loveu:!

nie ma sprawy, poza tym chce cwiczyc na komputerze rysunki :)

Edited by betty_labrador
Posted

[quote name='MaDi']Wpadłam dopytać jak idzie tworzenie prac dla zwierzaków w potrzebie?;)
Zebrane środki zostaną przekazane m.in na 22 letnią kobyłkę uratowaną w tym tygodniu. Naszych podopiecznych można zobaczyć m.in. na FB http://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ

oj wybacz.. ja mam juz gotowa prace. jest to rottwailer :) wstawialam w tym wątku wyżej.

powtarzam. (tlo jest wybielane na kompie- bo skan troche beznadziejny- w rzeczywistosci nie ma szarego obramowania w okol napisow).

tylko teraz co i jak :)

Posted

pina_collie napisał(a):
ja też ostatnio ćwiczyłam na tablecie i mogę również coś wykombinować:)

Serio? To ja by Ci sie chcialo to mozesz :loveu:

Posted

MaDi napisał(a):
Wow rottwailer piękny:)
Jest szansa na wysłanie go pocztą tak aby nie został uszkodzony?
Weroniko czy Ty też możesz wysłać prace?

dzieki :) pewnie, moge go wysłać :D może i skan lepszy uda sie Tobie zrobić :D adresik prosze :)

Posted

po zmniejszeniu zdjęcia wyszły dziwne paski (jakby sztruks był ;) ) ale generalnie tak wygląda moje artystyczne zmagania czyli notatnik ręcznie robiony :)

a tak tył :

i przód dogowego notatnika :)