makot'a Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 betty_labrador napisał(a):Makota świetny koń również, masz taka lekkość ręki :) ile czasu zajęły Ci obyda rysunki Dziękuję :) Wilk zajął mi całkiem sporo, zaczęłam go w wakacje i rysowałam go niemal cały dzień z tego co pamiętam, a teraz siadłam i go tylko dokończyłam w jakąś godzinkę... ...natomiast jeśli o konia chodzi, to szkic zajął mi około 10 minut, narysowałam go kiedyś na uczelni czekając na egzamin :lol: A kolorowanie go w PS to jakaś godzina około... Quote
Soko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nie da się może ominąć prasowania pomalowanej koszulki przed każdym praniem? :D I czym różnią się farby do tkanin od takich zwykłych? Lepiej farba się nakłada, lepiej się trzyma..? Quote
vege* Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Soko napisał(a):Nie da się może ominąć prasowania pomalowanej koszulki przed każdym praniem? :D I czym różnią się farby do tkanin od takich zwykłych? Lepiej farba się nakłada, lepiej się trzyma..? 1) Da się ominąć, ja po prostu dla lepszego utrwalenia zawsze prasuję ;-) 2) Tego nie wiem bo używam tylko farb do tkanin ;-) Quote
Soko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja już chyba wolę ciągle od nowa poprawiać niż prasować za każdym razem, za dużo rozkładania, a pędzle, farby zawsze pod ręką, na podłodze, w każdym miejscu w sumie.. :D Quote
vege* Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Soko napisał(a):Ja już chyba wolę ciągle od nowa poprawiać niż prasować za każdym razem, za dużo rozkładania, a pędzle, farby zawsze pod ręką, na podłodze, w każdym miejscu w sumie.. :D Ale bluzkę i tak i tak trzeba prasować przed założeniem chyba, że to jakaś super nie gniecąca się :evil_lol: Quote
Soko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Zależy od materiału :P mam kilka takich co są ekstra niegniecące :D Ale jednak co innego prasować przed założeniem, niż przed założeniem i przed praniem ;) Quote
Unbelievable Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Kocie, chociaż chyba jeszcze muszę nad nim popracować Quote
betty_labrador Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Martyna, kot ogolnie fajny łapa fajnie dopracowana, ale pyszczek tak chyba sobie, raczej wymaga dopracowania :) Quote
rodzice Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Soko napisał(a):Zależy od materiału :P mam kilka takich co są ekstra niegniecące :D Ale jednak co innego prasować przed założeniem, niż przed założeniem i przed praniem ;) Ja prasuję po wyschnieciu farby a potem po praniu zawsze prasuję jak i resztę ciuchów ale tak jak pisałam przez szmatkę . Quote
Klaudia&Aza Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Unbelievable strasznie fajnie wyszedł ten kotek:) Podoba mi się. Quote
Karro Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Wow ale super! Mi sie marzy Cesara w takiej wersji zobaczyc ;) Betty brawo! Quote
betty_labrador Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 understandme napisał(a):Wow ale super! Mi sie marzy Cesara w takiej wersji zobaczyc ;) Betty brawo! dzieki :) tylko to dopiero początek rysunku :D nie wiem co wyjdzie na koniec :) a omge sprobowac później Cesarka :) ale mam jeszcze zaległy rysunek dla pina :D wiec bedziesz za nia :) Quote
makot'a Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Widzę betty, że tablet poszedł w ruch, fajnie :) Czekam na więcej :razz: Quote
Karro Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 betty_labrador napisał(a):dzieki :) tylko to dopiero początek rysunku :D nie wiem co wyjdzie na koniec :) a omge sprobowac później Cesarka :) ale mam jeszcze zaległy rysunek dla pina :D wiec bedziesz za nia :) Naprawdę?? Dziekuje cierpliwie czekam :loveu: Dzięki dzięki dzięki :loveu:! Quote
betty_labrador Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 (edited) makot'a;18889507 napisał(a):Widzę betty, że tablet poszedł w ruch, fajnie :) Czekam na więcej :razz: tak, tak pozazdrościłam że tObie tak pięknie wyszło :P i dostałam motywacji :) [quote name='understandme']Naprawdę?? Dziekuje cierpliwie czekam :loveu: Dzięki dzięki dzięki :loveu:! nie ma sprawy, poza tym chce cwiczyc na komputerze rysunki :) Edited March 24, 2012 by betty_labrador Quote
MaDi Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Wpadłam dopytać jak idzie tworzenie prac dla zwierzaków w potrzebie?;) Zebrane środki zostaną przekazane m.in na 22 letnią kobyłkę uratowaną w tym tygodniu. Naszych podopiecznych można zobaczyć m.in. na FB http://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ Quote
betty_labrador Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='MaDi']Wpadłam dopytać jak idzie tworzenie prac dla zwierzaków w potrzebie?;) Zebrane środki zostaną przekazane m.in na 22 letnią kobyłkę uratowaną w tym tygodniu. Naszych podopiecznych można zobaczyć m.in. na FB http://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ oj wybacz.. ja mam juz gotowa prace. jest to rottwailer :) wstawialam w tym wątku wyżej. powtarzam. (tlo jest wybielane na kompie- bo skan troche beznadziejny- w rzeczywistosci nie ma szarego obramowania w okol napisow). tylko teraz co i jak :) Quote
Weronika6 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 MaDi, ja swoje już Ci wysłałam na maila jakiś czas temu. :) Quote
pina_collie Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 understandme napisał(a):Wow ale super! Mi sie marzy Cesara w takiej wersji zobaczyc ;) Betty brawo! ja też ostatnio ćwiczyłam na tablecie i mogę również coś wykombinować:) Quote
Karro Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 pina_collie napisał(a):ja też ostatnio ćwiczyłam na tablecie i mogę również coś wykombinować:) Serio? To ja by Ci sie chcialo to mozesz :loveu: Quote
MaDi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wow rottwailer piękny:) Jest szansa na wysłanie go pocztą tak aby nie został uszkodzony? Weroniko czy Ty też możesz wysłać prace? Quote
betty_labrador Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 MaDi napisał(a):Wow rottwailer piękny:) Jest szansa na wysłanie go pocztą tak aby nie został uszkodzony? Weroniko czy Ty też możesz wysłać prace? dzieki :) pewnie, moge go wysłać :D może i skan lepszy uda sie Tobie zrobić :D adresik prosze :) Quote
mrowa23 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 po zmniejszeniu zdjęcia wyszły dziwne paski (jakby sztruks był ;) ) ale generalnie tak wygląda moje artystyczne zmagania czyli notatnik ręcznie robiony :) a tak tył : i przód dogowego notatnika :) Quote
Recommended Posts