Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty yorczki fajne, chociaż faktycznie mogłaś je troszke przyciemnić jeszcze. No ale jak nie starczyło czasu, to mówi się trudno ;)
Swoją drogą - rozumiem, że te portreciki to na jakim formacie? Dużo masz zamówień na takie portrety? :)
Przepraszam, że pytam tak w ogóle, ale ja tak z ciekawości :oops:

Posted

a ja mam kilka pomysłów na koszulki tylko muszę poszperać w szafie czy coś jeszcze mam do zamalowania . Na jednym z bazarków licyuje tez bialą kiecke - oj bedzie sie na niej dzialo jak ja wygram :)

Posted

rodzice napisał(a):
a ja mam kilka pomysłów na koszulki tylko muszę poszperać w szafie czy coś jeszcze mam do zamalowania . Na jednym z bazarków licyuje tez bialą kiecke - oj bedzie sie na niej dzialo jak ja wygram :)

rozumiem cię dokładnie, też zawsze mam milion pomysłów, ale, albo brak czasu, albo już chęci :lol: kiedyś zaczęłam malować na koszulce Johnny'ego Bravo i chyba właśnie teraz go skończę :-)

Posted

Orientuje się ktoś czym to jest malowane? Bo chyba nie zwykłymi mazakami? Co prawda mazakami to ja nawet w przedszkolu niewiele malowałam i od tamtego czasu nie trzymałam żadnego w ręku, ale z tego co pamiętam to takie płynne przejścia między kolorami można było uzyskać tylko mając dużo pośrednich kolorów, a ten gość maluje tylko jednym.
[video=youtube;i265Jqplolc]http://www.youtube.com/watch?v=i265Jqplolc&feature=related[/video]