Mani2000 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Betty-Dałabyś radę mojego narysować? Chcę zobaczyć jaki będzie efekt;)Oczywiście nie mówię na już,nie musisz się śpieszyć:) Quote
betty_labrador Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Manii zastanowie sie ;) jednak pani dzis odbiera rysunki ;) poprawiłam kitke tzn zmazałam -tak chciala właścicielka. a tla nie kazała przyciemniac. dlatego odstapiłam od tego pomysłu. Quote
makot'a Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 betty yorczki fajne, chociaż faktycznie mogłaś je troszke przyciemnić jeszcze. No ale jak nie starczyło czasu, to mówi się trudno ;) Swoją drogą - rozumiem, że te portreciki to na jakim formacie? Dużo masz zamówień na takie portrety? :) Przepraszam, że pytam tak w ogóle, ale ja tak z ciekawości :oops: Quote
vege* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 pina_collie napisał(a):vege* .... przez ciebie umre!! cudo! dzięki :oops: Quote
rodzice Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dziewczyna podobna do Emily - super , ja teraz coś w tym stylu będę malowała na koszulkach Quote
vege* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 rodzice napisał(a):Dziewczyna podobna do Emily - super , to do mnie? :lol: jeśli tak to już mówię, że to Amy Winehouse :-) Quote
vege* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 rodzice napisał(a)::) no o niej myślalam hi hi :-) teraz się zabieram za shih tzu :-) Quote
rodzice Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a ja mam kilka pomysłów na koszulki tylko muszę poszperać w szafie czy coś jeszcze mam do zamalowania . Na jednym z bazarków licyuje tez bialą kiecke - oj bedzie sie na niej dzialo jak ja wygram :) Quote
vege* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 rodzice napisał(a):a ja mam kilka pomysłów na koszulki tylko muszę poszperać w szafie czy coś jeszcze mam do zamalowania . Na jednym z bazarków licyuje tez bialą kiecke - oj bedzie sie na niej dzialo jak ja wygram :) rozumiem cię dokładnie, też zawsze mam milion pomysłów, ale, albo brak czasu, albo już chęci :lol: kiedyś zaczęłam malować na koszulce Johnny'ego Bravo i chyba właśnie teraz go skończę :-) Quote
rodzice Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 mnie sie podoba - zaznaczylabym troche bardziej drugi kieł Quote
betty_labrador Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dla mnie tez fajny tylko oko troche jeszcze bez życia ;) Quote
Aga3006 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Orientuje się ktoś czym to jest malowane? Bo chyba nie zwykłymi mazakami? Co prawda mazakami to ja nawet w przedszkolu niewiele malowałam i od tamtego czasu nie trzymałam żadnego w ręku, ale z tego co pamiętam to takie płynne przejścia między kolorami można było uzyskać tylko mając dużo pośrednich kolorów, a ten gość maluje tylko jednym. [video=youtube;i265Jqplolc]http://www.youtube.com/watch?v=i265Jqplolc&feature=related[/video] Quote
Recommended Posts