Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga3006 napisał(a):
Betty, mastif cudo:loveu: ale czy kot nie powinien mieć większych łap?

Bolsbokser wielka różnica, wcześniejszy skan prezentował się pięknie a teraz to juz:loveu:

dzieki :)

wiekszych powiadasz? w sensie ze szerszych? Wydaje mi sie ok, ale porownam bardziej szczegółowo ze zdjeciem. Dzis twarz jego podokanczalam prawie całą, Jeszcze tło :)
I zabieram sie za kolejny rysunek - tym razm A3. :)

Aga a TY co teraz malujesz?

Posted

Betty, w sensie samych łap-palców, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć:oops:

Ja teraz nic nie rysuję, nawet w zeszytach ochoty rysować nie mam. Nauczyciele w szkole skutecznie zniechęcają do robienia czegokolwiek.

Takie coś zaczęłam jeszcze w wakacje. Na rysunku koń jest w całości, to tylko fragment. Klatka piersiowa (czy jak to tam się nazywa u konia) do poprawy, wiem.

Posted

koń fantastyczny , uwielbiam je !
A jak zwykle koszulkowo - torbowo

w tej chwili na tapecie mam koszulę - maluje na plecach . Generalnie nie mam juz wolnych bluzek :) chyba czas na zakupy . Codziennie bedę mogła lansować się na spacerkach w innej bluzce .

Posted

rodzice: Świetne! Zwykła farba akrylowa z plastycznego da radę? Trzeba to potem jakoś zabezpieczać?

Betty: pięknie:) ale dlaczego kotek nie ma wąsów po prawej? :evil_lol:

Posted

akrylowa do tkanin trzeba przeprasować , zwykłą do malowania obrazów zostawiasz do wyschnięcia i diabeł nie rusza . Ja prałam wielokrotnie i nic nie zlazło .Trzyma jak diabeł sołtysa .

Posted

Mam małe pytanko, ponieważ w mojej szkole chcą pomalować wejście do szkoły, poproszono mnie, żebym zrobiła kilka projektów, tematyka dosłownie dowolna, kolorystyka również, ale jak na razie nie wiem co by było ok i co by fajnie wyglądało na takim wejściu do szkoły? Graffiti nie wchodzi w grę jeśli chodzi o mnie bo tego za chiny nie pojmę jak to rysować, malować itp :lol: