makot'a Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Russelka - bardzo ładny ten charcik, ma trochę niedociągnięć anatomicznych, ale ja bym się w poprawianie tego na Twoim miejscu już nie bawiła. Ania&Luna - Proporcjonalna twarz, a to się chwali. Tylko cień pod żuchwą jest bardzo ostry. A czym rysowałaś do tej pory? emdziolek - rysujesz to węglem, grafitem sypkim, czy tak ołówek rozcierasz? :razz: A widzę, że się na wątku "ludzko" zrobiło, więc i ja się niedługo jakimiś człowiekami dorzucę....a można wrzucać akty, czy tu cenzura obowiązuje? :razz::diabloti: A na dziś coś totalnie nie na temat ode mnie: Taki bazgroł z ostatnich zajęć, zdjęcie telefonem na szybko robione, stąd ta kiepska jakość. Tematem było zinterpretowanie zadanej rzeźby i przekształcenie jej za pomocą stopniowych deformacji do formy mogącej być architekturą (liczyło się również ujęcie monumentalizmu). Brystol 50x70cm, cienkopis 0.1mm Quote
emdziolek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja rysuje węglem w "kredce" i ołówkami, czesto mieszam jedno i drugie np willow była rysowana i jednym i drugim ;-) Quote
Asia&Kleo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Do tej pory rysowałam pastelami lub zwykłymi kredkami. Ołówek to dla mnie czarna magia:P Cień pod żuchwą tak wyszedł ostro na zdjęciu, które robiłam telefonem. Jak skończę to zrobię aparatem emdziolek, Willow narysowałaś cudownie!! Quote
Aga3006 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 makota, super! Poproszę więcej takich rysunków z zajęć. Quote
Agniecha93 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Makota, coś pięknego! Studiujesz architekturę? Quote
makot'a Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Aga3006 napisał(a):makota, super! Poproszę więcej takich rysunków z zajęć. Dzięki, cieszę się że się podoba :) Postaram się wrzucić coś jeszcze z takich dziwactw ;) Agniecha93 napisał(a):Makota, coś pięknego! Studiujesz architekturę? Dziękuję :lol: Tak, studiuję architekturę. Quote
Ela L&L Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 emdziolek piękne rysunki, takie realistyczne... Asia&Luna ten portret wygląda jak posąg, podoba mi się Quote
Yuveza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Śliczny!!!!:-o czym to Rysowałaś, jeszcze na zielonej kartce, super!!! Quote
betty_labrador Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 westie_justa napisał(a):Śliczny!!!!:-o czym to Rysowałaś, jeszcze na zielonej kartce, super!!! dziękuje :) pastelami suchymi tylko :) Quote
Guest papillonek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pastelami ogólnie się łatwiej maluje przynajmniej mi ,bo nie zlewają się jak.akwarele ;) Jednak nie ma to jak ołówek i węgiel,kolorowym też jest fajny efekt :) Quote
paulinnagd Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witam wszystkich :) To może ja tez pokażę swoje prace ;] na początek pieski Quote
Qeeriefire Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 pulinnagd Twoje prace są piękne :) . Fajnie sierść podkreślona ,Czym je rysowałaś/eś ? Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przepraszam za offa ale pragnę zaprosić na bazarek z bardzo fajnymi rzeczami ( między innymi: biżuteria, akcesoria dla zwierząt, portfele, zegarek nowy i wiele wiele innych). http://www.dogomania.pl/threads/205962-Biżu-rzeczy-dla-zwierząt-portfele-zegarek-i-inne.Na-Romę-i-Sokoła.-Do-25.04-22-00?p=16685446#post16685446 Quote
paulinnagd Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ciesze się że pracę się podobają :) Rysowałam ołówkiem B8 Wysyłam kilka innych prac :) obecnie mam fazę na dzikie koty ;] Quote
Morelkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 paulinagd-genialne rysunki. Niesamowicie podkreślasz oczy, przepięknie!:loveu: Studiujesz malarstwo czy amatorsko[o ile twój poziom można tak nazwać ;) ] Betty-piesio cudny, tym bardziej podoba mi się, że jest zrobiony pastelami :) Tylko,nie chciałabym udawać znawce,coś mi nie pasuje prawa przednia łapka. Przepraszam, nie chcę się wymądrzać, sama ledwo naszkicuje cokolwiek, poprostu mówię co mi nie pasi.:oops: Quote
paulinnagd Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Morelkaa jestem amatorką nigdy się nie uczyłam rysowac i chyba tak pozostanie ;] jest to tylko moje hobby Kolejne kociaki Quote
NightQueen Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 paulinnagd świetne te twoje kociaki :loveu: czym rysujesz? ołówek i grafit? moje stare bazgroły szakal ;) Quote
paulinnagd Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 rysuję ołówkami i czasami dodaję węgiel ;] Quote
Karcia:) Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Czesc, całkiem niedawno zaczęłam się interesowac rysowaniem i potrzebuję parę rad. To moje rysunki https://picasaweb.google.com/androlka/RysunkiKarci#5594779584244075714 Quote
Recommended Posts