vege* Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='westie_justa']Ładny szkic i oczka:D A ja kupiłam sobie małe płótno i akryle, mam zamiar namalować portret mojej piesy:D A mam pytanie tło zrobić jednolite czy lepiej z wzorkami?? zależy, najpierw namaluj sobie Dotkę i zobacz czy ci jednak czegoś tam brakuje, czy jednak nie :-) Bolsbokser ciekawie się zapowiada :loveu: ps. ja męczę Merilyn Monroe na bluzce, ale pewnie dziś, a nawet niedlugo już ją skończę :-) chcecie potem zdj?:oops: Quote
Yuveza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kurcze, chyba trudno namalować tak na bluzcę, jeszcze Ty pewnie zrobisz to profesjonalnie:D Oczywiście że chcemy zdjęcie:multi: Quote
vege* Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='westie_justa']jeszcze Ty pewnie zrobisz to profesjonalnie:D [/QUOTE] no bez przesady :oops: Quote
paulinnagd Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Bolsbokser śliczny ten bokserek. A ja po raz pierwszy zaczęłam rysowac wilki :) Quote
Pinesk@ Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Bolsbokser bardzo ładny początek, czekam na więcej :) paulinnagd czym rysujesz? Ołówkiem, tuszem? Podoba mi się bardzo. Ja mam obecnie zastój w rysowaniu. Ostatniego rysunku jak zwykle nie skończyłam, ot mój zapał.. ;) Quote
Bolsbokser Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='westie_justa']Ładny szkic i oczka:D Jeśli mówisz o moim szkicu, to oczy akurat nie są zrobione :eviltong: [quote name='vege*']Bolsbokser ciekawie się zapowiada :loveu: [quote name='Pinesk@']Bolsbokser bardzo ładny początek, czekam na więcej :) Więcej na pewno będzie, niedługo. Mam bardzo kiepskie zdjęcie, z którego rysuję. Układ sierści i szczegóły biorę z zupełnie innych zdjęć. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Szczerze powiem, że nie wygląda to tak, jakbym tego chciała, ale dużo lepiej niż się tego spodziewałam :cool3: Quote
Yuveza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Uff dzisiaj zrobiłam sobie szkc na kalce kreślarskiej portretu Dotki teraz tylko musze zrobić delikatny szkoc na płótnie i..... Farby! Quote
JIM Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 paulinnagd <3 sama smietanka, ale rooneya mozna by pominac :P TORRES <3 Quote
Yuveza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To mój pierwszy portret na płótnie, mojej Dotki:D tak wyszedł:/ Quote
Yuveza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 bo to przecież westik:D natapirowany łepek:D ale dzięki;) Quote
Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='westie_justa']bo to przecież westik:D natapirowany łepek:D ale dzięki;)[/QUOTE] mi się podoba,tylko sierść na szyi bym poprawiła :) Quote
Bolsbokser Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A ja sobie męczę bokserka :) I nawet trochę go to przypomina :) Quote
paulinnagd Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bolsbokser no no świetnie ci wychodzi :) a na jakim formacie go rysujesz ?? Wilki już skończone ale nie jestem z nich zadowolona :( Quote
Yuveza Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ładne wilki:D mi się podobają, a czym tło zamalowałas Quote
Bolsbokser Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='paulinnagd']Bolsbokser no no świetnie ci wychodzi :) a na jakim formacie go rysujesz ?? Wilki już skończone ale nie jestem z nich zadowolona :( http://img231.imageshack.us/img231/6990/img0261d.jpg Rysuję w formacie A4. Całkiem fajnie Ci te wilki wyszły. troszeczkę nienaturalnie wygląda obrys kufy na tle tego fajnego jednolitego, czarnego tła ;) Quote
McDzik Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Tylko aparat fleszem trzasnął i kolory zabrał całokowicie, szczególnie w lewym dolnym rogu jakby tam nic nie było poza bielą, a to nie prawda.... Quote
Recommended Posts