Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ale wiadomo jak to jest z nami.. Każdej szansy się czepiamy... Więc i tej - też... Quote
Sonia z B Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pieniądze wpłacone za dwa miesiące (tak profilaktycznie). Quote
Ola la Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Tirano dzięki wielkie! Jesteś wielka:loveu: Dzieki maciaszku za maila do dogofanki;) Cioteczki amidkowe ja przed sekunka napisałam maila do dogofanki . Jestem poza domem i dopiero teraz mogłam. no ale tak jak mówi maciaszek spodziewajmy sie wieści od dogofanki dopiero jutro ;) Ale wiadomo jak to jest z nami.. Każdej szansy się czepiamy... Więc i tej - też... jakie rymy Jasza no no:cool3: ale pdpisuje sie pod tym. Amidzu trzymaj sie! Quote
Kisiaraf Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ile mniej więcej ma lat Amida? Ogłosiła bym ją w Ofercie ale niewiem.... Quote
Ola la Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Kisiaraf']Ile mniej więcej ma lat Amida? Ogłosiła bym ją w Ofercie ale niewiem.... Super gdybys ja wcisnela do Oferty;) ma cos kolo 4 lat ;) Jaszo tia tia niechcący:eviltong:ty wytrawny raper jestes:lol: Quote
Ola la Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Jasza']A Dogofanka odezwała się?[/QUOTE] Jeszcze nie. Quote
Kisiaraf Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Amidka "poszła" do Oferty znalazłam wiek na wątku :) Quote
Ola la Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ciotki dogofanka mi odpisala.Owszem jest szansa ,ze wezmie AMide ale wiadomo AMid anie moglaby sie u u niej zasiedziec....macie jakis pomysl? Moze zaklepac by jej miejsce na akcji w Silesiii??? Quote
maciaszek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wpłynęło 100 zł od Tirany. Dziękujemy :multi: :loveu:. Olu, mogłabyś wpisać tą wpłatę do pierwszego postu, w rozliczenia? Quote
Jasza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jeżeli Dogofanka zabrałaby Amidę na DT, to dzięki Tiranie mamy na szczepienie, smycz i obrożę, na Allegro wyróżnione też. Potem trzeba byłoby zrobić jej super fotki. Na akcję w Silesii, jeśli tylko jest taka możliwość, fajnie byłoby Amidkę zabrać. Ala zagwarantować Dogofance, że Amida będzie u niej króciutko - raczej nie możemy... Ja mogę obiecać pomoc w ogłoszeniach. Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Ola la']Ciotki dogofanka mi odpisala.Owszem jest szansa ,ze wezmie AMide ale wiadomo AMid anie moglaby sie u u niej zasiedziec....macie jakis pomysl? Moze zaklepac by jej miejsce na akcji w Silesiii???[/QUOTE] Ale jak zaklepać jej to miejsce?? wszak to nie my decydujemy jakie psy przyjadą ze schronu na akcję. Quote
maciaszek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Na akcji w Silesii (będąc już u dogofanki) Amida mogłaby pojawić się jeno w części dla psów z domów tymczasowych, a czy to się uda zależy od tego ile będzie do zaprezentowania psiaków fundacyjnych. Czyli Silesia to nic pewnego. Trzeba też mieć jakiś plan awaryjny na wypadek długiego pobytu Amidy u dogofanki. Gdzie ją zabrać, gdy dogofanka "będzie miała dość"? To musi być wiadome już teraz. Bo potem możemy zostać na lodzie... Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zadzwonilam do Ola la w sprawie DT dla Amidki u Tirany... Pręguś ma chorą łapkę...musi zostać w hotelu..:-( Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Amida moglaby jechać do Tirany w sobotę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potrzebny transport!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAMY TRANSPORTU DO KÓRNIKA POD POZNANIEM LUB DO POZNANIA!!!!!! Quote
Ola la Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Szukamy szukamy!i ludziska o transport pytamy! moze uda mi sie wysepi auto od dziadka ale musialby ktos ze mna jechac na zmiane ;) Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzeba by zmienić tytuł wątku!! Że szukamy transportu, albo drugiego szofera!!! Quote
Jasza Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Co Ty na to Ola la? Może napisać na wątku katowickim? Ktoś może ma jeszcze prawo jazdy i wolną sobotę? Quote
MartynaP Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jasza wysłałam PW-niemoge watku doczytac bo mnie wywala a chce dokładniej wiedziec o co chodzi z tym szoferem-kiedy o której wyjazd i kiedy mniej wiecej powrót ;) Quote
maciaszek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jak na złość w sobotę pracuję. I to od 14.00. Na dodatek TZ wyjechał i nie miałby kto z białasem wyjść. W innym przypadku mogłabym pojechać... Szkoda. Trzymam kciuki za to, żeby się ktoś znalazł! Quote
Recommended Posts