Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
...z serii: przywieźcie ją tutaj i tutaj, o tej i o tej godzinie....

Jaszo kochana to było coś w stylu:

"gdzie pies przebywa? aha, do widzenia"

... nawet nie miałam szansy powiedzieć o transporcie, o niczym, bo osoba jak z automatu się rozłączyła :roll: jakby dzwoniła z zapytaniem czy można kilo cukru kupić...

Posted

Narazie dzwonią i piszą same debile :placz::placz::placz:

Jedna babka pisze mi smsa, że chce psa yorkowatego, skąś pewnie dorwała jeszcze ogłoszenie Marinki w necie... jak jej pisze, że nie ma już jej to czy są inne małe rasowe... napisałam jej, że rasowe można kupić w hodowli, a w schronisku są wierne i oddane kundelki :angryy::angryy::angryy:

Drugi, facet.... pyta się jakie mam psy. To mu mówię, że jestem wolontariuszem w schronisku i w schronisku jest 200 psów. To czy jest jakiś yorkowaty dla córki... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: powiedziałam mu, że po pierwsze nie dla córki, bo psy to nie maskotki, a po drugie w schronisku są kundelki...

Yorki - rasa znienawidzona przeze mnie :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Ja bym bardzo chciala Amidce znaleźć dom, chociaż DT, można wtedy dowiedzieć sie o niej czegos więcej, sunia odżyje troszkę..Tyle czasu w schronisku...:shake:
Przydały by się też piękne zdjęcia...