Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pogotowie alkoholowe - myślę że coś takiego U NAS W POLSCE by się przyjęło w tempie błyskawicznym :) taxa w nagłym przypadku osuszenia zapasów to już przeżytek [/FONT]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pogotowie alkoholowe - myślę że coś takiego U NAS W POLSCE by się przyjęło w tempie błyskawicznym :smile: taxa w nagłym osuszeniu zapasów to już przeżytek [/FONT]
Jestem za :multi:. Trzeba by coś zrobić w tym temacie, bo ganianie/jeżdżenie do sklepu jest męczące :shake:.

A jeszcze coś o moim nie piciu. W sylwka mnie TZ wnerwił, bo się uchlali i mi ogólnie jakoś wszystko na nerwy działało. To poszłam do kuchni, wyjęłam butelkę z wódką z zamrażarki, pustą napełniłam wodą i podrzuciłam zamiast tej pełnej. Kumpel (pijany) widział co zrobiłam, ale później nie skojarzył faktów. Jak chłopaki wyjęli 'wódkę' powiedziałam że ja też piję. Zdziwili się, ale mi polali. No i wypiłam bez zapoi, oni zapijali i mówili że dziwna ta wódka :evil_lol:. Poprosiłam o kolejny kieliszek i również wypiłam, później jeszcze 2 pod rząd. Ale się zachwycali moją twardością, a ja miałam ubaw z ich głupoty. Jak się TZ dowiedział że pili wodę to focha miał 2 dni, do tej pory mi wypomina :evil_lol:

I jeszcze palenia nie pochwala :shake::shake:. Czuję się zdyskryminowana i idę na spacer :shake:

Posted

[quote name='*Monia*']Jestem za :multi:. Trzeba by coś zrobić w tym temacie, bo ganianie/jeżdżenie do sklepu jest męczące :shake:.

A jeszcze coś o moim nie piciu. W sylwka mnie TZ wnerwił, bo się uchlali i mi ogólnie jakoś wszystko na nerwy działało. To poszłam do kuchni, wyjęłam butelkę z wódką z zamrażarki, pustą napełniłam wodą i podrzuciłam zamiast tej pełnej. Kumpel (pijany) widział co zrobiłam, ale później nie skojarzył faktów. Jak chłopaki wyjęli 'wódkę' powiedziałam że ja też piję. Zdziwili się, ale mi polali. No i wypiłam bez zapoi, oni zapijali i mówili że dziwna ta wódka :evil_lol:. Poprosiłam o kolejny kieliszek i również wypiłam, później jeszcze 2 pod rząd. Ale się zachwycali moją twardością, a ja miałam ubaw z ich głupoty. Jak się TZ dowiedział że pili wodę to focha miał 2 dni, do tej pory mi wypomina :evil_lol:

I jeszcze palenia nie pochwala :shake::shake:. Czuję się zdyskryminowana i idę na spacer :shake:

:roflt::roflt::roflt:[FONT=Georgia]rozwaliłaś mnie kompletnie[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt:[FONT=Georgia]rozwaliłaś mnie kompletnie[/FONT]
Jestem zawsze milusia i grzeczniusia, do czasu aż mnie ktoś wqrwi ;).

Posted

Idę jak kulturalny człowiek spać o ludzkiej porze a Wy zadyme robicie na noc. I do tego już nie ma co czytać bo wszystkie ciekawe posty wykasowane z wątku zlotowego przez Moderatora, buuuu... Chyba że to gdzieś indziej dyskusja o wielkości psów się toczyła?

A, ja z tych pijących ;)

Posted

A poranny spacerek był ??

ktoś tu pisał że po 30tce to choojnia ..... se wypraszam ...po 30 jak ktoś ma ,,jaja,, to sie potrafi zachować i dostosować do każdej grupy tylko trzeba potrafić :diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
A tyska ekipa miała jakieś wyobrażenie o zlocie jak o sekcie ,coś ala modły pod krzyżem.
Mieliśmy siedzieć i gadać o psach ,śpiewać piosenki o pieskach co przez kładke przechodziły itp.

tez mialam takie wyobrazenia o zlocie, jak jest tak swojsko to w nastepnym roku jade :evil_lol:

ja tu 1 raz ale juz od jakiegos czasu podczytuje sobie watek :D
ladne masz psiska :D takie to tylko miziac :D ale wiecej fotek poprosze :loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):

Tylko generalizować też nie można ,bo np. na zlocie w Sulistrowicach była gops z rodzicami.I szczerze mówiąc nigdy ich nie widziałem.Byli rodzice Atki i też nie wiem jak wyglądają.

nic nie straciles:lol:
jakby byli inni to bym im nie pzowolila jechac

zlot byl naparwde swietny niestety nie dla nas sa takie wypady jednak :roll:
mam nienormlanego psa i w tym roku nie chcialam nikomu psuc sacerow itd

ale zescie nagadali :crazyeye:

Posted

Witamy anusia&ajlu-(bardziej trudnego do napisanie nicka se wymyśleć nie mogłaś?hehe)zlot fajna sprawa jeśli ktoś ma na tyle jaj ,żeby nie siedzieć w kąciku.Zwykle nowe osoby 1dzień się czają ,a po drinkach/piwach kilku jest już lajtówka.Tylko zawsze jest pisane po 100kroć ,że to nie kolonia i jest dziennie 1wspólny spacer a tak robi się co chce.
Darianna-gdzie indziej :P
Ala-był o 5.... jutro jak mnie obudzi to wezme go ogłusze młotkiem i pójde spać.Najlepsze ,że wcale mu się siku jakos bardzo nie chciało ani srać.Ot tak 4h snu na dobe to dla niego za długo...wrr

Posted

olekg89 napisał(a):
Asiunia-rzuciłem rzuciłem na 3dni xD i znów jaram jak smok :P

Hahaha my z S. doszliśmy do wniosku że taniej nam wychodzi palenie niż nie palenie...Ilości żarcia które razem pochłanialiśmy w ramach niepalenia znacznie przekraczały nasz fundusz :P

Posted

[quote name='Alicja']A poranny spacerek był ??

ktoś tu pisał że po 30tce to choojnia ..... se wypraszam ...po 30 jak ktoś ma ,,jaja,, to sie potrafi zachować i dostosować do każdej grupy tylko trzeba potrafić :diabloti:

[SIZE="5"]AMEN

Dobryy ..własnie wstałysmy :diabloti::diabloti:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
tez mialam takie wyobrazenia o zlocie, jak jest tak swojsko to w nastepnym roku jade :evil_lol:

marnie widzę przyszłość twojego grzywka jeżeli ja z Gramem będę, on lubi na nie polować :diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
Wezme go sobie na rączki ,a ty weźmiesz na rączki Lucasa xD

Wyobraziłam to sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Miłego wtorku :loveu: :eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
ubebable musissz być ,bo ja musze pociuciać sobie mojego Gramisia.Wezme go sobie na rączki ,a ty weźmiesz na rączki Lucasa xD

Gram to chyba najpopularniejszy piesek nakolankowy :evil_lol: on jest lepszy w tym od Szyszki :evil_lol:

Lukasa to co najwyżej na kolanka:diabloti:

Posted

Zostawić Was na chwilę i tyle nagadacie, że człowiek potem musi pół godziny nadrabiać :shake: I oczywiście, jak zwykle mnie ominęła jakaś fajna pyskówka na dogo, bo już wyczyszczone :placz: A mój pies wygląda na zdjęciach jak bardzo włochaty wieprzek, powinnam się martwić? :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Wkleje pare fotek zeszłorocznych :P Autorstwa Asiuni (nie pytam czy moge ,bo wiem ,że moge xD)

boże jaki ja jestem sexowny.

Uwielbiam Cię za tą pewność siebie...:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...