jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pogotowie alkoholowe - myślę że coś takiego U NAS W POLSCE by się przyjęło w tempie błyskawicznym :) taxa w nagłym przypadku osuszenia zapasów to już przeżytek [/FONT]
olekg89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 MONIA PALISZ??????????Nie ładnie ,nie pochwalam :P
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: pogotowie alkoholowe - myślę że coś takiego U NAS W POLSCE by się przyjęło w tempie błyskawicznym :smile: taxa w nagłym osuszeniu zapasów to już przeżytek [/FONT] Jestem za :multi:. Trzeba by coś zrobić w tym temacie, bo ganianie/jeżdżenie do sklepu jest męczące :shake:. A jeszcze coś o moim nie piciu. W sylwka mnie TZ wnerwił, bo się uchlali i mi ogólnie jakoś wszystko na nerwy działało. To poszłam do kuchni, wyjęłam butelkę z wódką z zamrażarki, pustą napełniłam wodą i podrzuciłam zamiast tej pełnej. Kumpel (pijany) widział co zrobiłam, ale później nie skojarzył faktów. Jak chłopaki wyjęli 'wódkę' powiedziałam że ja też piję. Zdziwili się, ale mi polali. No i wypiłam bez zapoi, oni zapijali i mówili że dziwna ta wódka :evil_lol:. Poprosiłam o kolejny kieliszek i również wypiłam, później jeszcze 2 pod rząd. Ale się zachwycali moją twardością, a ja miałam ubaw z ich głupoty. Jak się TZ dowiedział że pili wodę to focha miał 2 dni, do tej pory mi wypomina :evil_lol: I jeszcze palenia nie pochwala :shake::shake:. Czuję się zdyskryminowana i idę na spacer :shake:
jonQuilla Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='*Monia*']Jestem za :multi:. Trzeba by coś zrobić w tym temacie, bo ganianie/jeżdżenie do sklepu jest męczące :shake:. A jeszcze coś o moim nie piciu. W sylwka mnie TZ wnerwił, bo się uchlali i mi ogólnie jakoś wszystko na nerwy działało. To poszłam do kuchni, wyjęłam butelkę z wódką z zamrażarki, pustą napełniłam wodą i podrzuciłam zamiast tej pełnej. Kumpel (pijany) widział co zrobiłam, ale później nie skojarzył faktów. Jak chłopaki wyjęli 'wódkę' powiedziałam że ja też piję. Zdziwili się, ale mi polali. No i wypiłam bez zapoi, oni zapijali i mówili że dziwna ta wódka :evil_lol:. Poprosiłam o kolejny kieliszek i również wypiłam, później jeszcze 2 pod rząd. Ale się zachwycali moją twardością, a ja miałam ubaw z ich głupoty. Jak się TZ dowiedział że pili wodę to focha miał 2 dni, do tej pory mi wypomina :evil_lol: I jeszcze palenia nie pochwala :shake::shake:. Czuję się zdyskryminowana i idę na spacer :shake: :roflt::roflt::roflt:[FONT=Georgia]rozwaliłaś mnie kompletnie[/FONT]
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt:[FONT=Georgia]rozwaliłaś mnie kompletnie[/FONT] Jestem zawsze milusia i grzeczniusia, do czasu aż mnie ktoś wqrwi ;).
Darianna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Idę jak kulturalny człowiek spać o ludzkiej porze a Wy zadyme robicie na noc. I do tego już nie ma co czytać bo wszystkie ciekawe posty wykasowane z wątku zlotowego przez Moderatora, buuuu... Chyba że to gdzieś indziej dyskusja o wielkości psów się toczyła? A, ja z tych pijących ;)
Alicja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A poranny spacerek był ?? ktoś tu pisał że po 30tce to choojnia ..... se wypraszam ...po 30 jak ktoś ma ,,jaja,, to sie potrafi zachować i dostosować do każdej grupy tylko trzeba potrafić :diabloti:
*anusia&ajlu* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):A tyska ekipa miała jakieś wyobrażenie o zlocie jak o sekcie ,coś ala modły pod krzyżem. Mieliśmy siedzieć i gadać o psach ,śpiewać piosenki o pieskach co przez kładke przechodziły itp. tez mialam takie wyobrazenia o zlocie, jak jest tak swojsko to w nastepnym roku jade :evil_lol: ja tu 1 raz ale juz od jakiegos czasu podczytuje sobie watek :D ladne masz psiska :D takie to tylko miziac :D ale wiecej fotek poprosze :loveu:
asiunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):MONIA PALISZ??????????Nie ładnie ,nie pochwalam :P Bo nie palisz już ile?:P
Darianna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzień dobry, czy zastałam alkodogovipy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
gops Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a): Tylko generalizować też nie można ,bo np. na zlocie w Sulistrowicach była gops z rodzicami.I szczerze mówiąc nigdy ich nie widziałem.Byli rodzice Atki i też nie wiem jak wyglądają. nic nie straciles:lol: jakby byli inni to bym im nie pzowolila jechac zlot byl naparwde swietny niestety nie dla nas sa takie wypady jednak :roll: mam nienormlanego psa i w tym roku nie chcialam nikomu psuc sacerow itd ale zescie nagadali :crazyeye:
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Witamy anusia&ajlu-(bardziej trudnego do napisanie nicka se wymyśleć nie mogłaś?hehe)zlot fajna sprawa jeśli ktoś ma na tyle jaj ,żeby nie siedzieć w kąciku.Zwykle nowe osoby 1dzień się czają ,a po drinkach/piwach kilku jest już lajtówka.Tylko zawsze jest pisane po 100kroć ,że to nie kolonia i jest dziennie 1wspólny spacer a tak robi się co chce. Darianna-gdzie indziej :P Ala-był o 5.... jutro jak mnie obudzi to wezme go ogłusze młotkiem i pójde spać.Najlepsze ,że wcale mu się siku jakos bardzo nie chciało ani srać.Ot tak 4h snu na dobe to dla niego za długo...wrr
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Asiunia-rzuciłem rzuciłem na 3dni xD i znów jaram jak smok :P
asiunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):Asiunia-rzuciłem rzuciłem na 3dni xD i znów jaram jak smok :P Hahaha my z S. doszliśmy do wniosku że taniej nam wychodzi palenie niż nie palenie...Ilości żarcia które razem pochłanialiśmy w ramach niepalenia znacznie przekraczały nasz fundusz :P
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dziękuje Onomatosreju-na pewno będzie miły. Dziś będzie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek ,bo idziemy na długi spacer
zuzolandia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Alicja']A poranny spacerek był ?? ktoś tu pisał że po 30tce to choojnia ..... se wypraszam ...po 30 jak ktoś ma ,,jaja,, to sie potrafi zachować i dostosować do każdej grupy tylko trzeba potrafić :diabloti: [SIZE="5"]AMEN Dobryy ..własnie wstałysmy :diabloti::diabloti:
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):tez mialam takie wyobrazenia o zlocie, jak jest tak swojsko to w nastepnym roku jade :evil_lol: marnie widzę przyszłość twojego grzywka jeżeli ja z Gramem będę, on lubi na nie polować :diabloti:
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 ubebable musissz być ,bo ja musze pociuciać sobie mojego Gramisia.Wezme go sobie na rączki ,a ty weźmiesz na rączki Lucasa xD
Migori Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):Wezme go sobie na rączki ,a ty weźmiesz na rączki Lucasa xD Wyobraziłam to sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego wtorku :loveu: :eviltong:
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 olekg89 napisał(a):ubebable musissz być ,bo ja musze pociuciać sobie mojego Gramisia.Wezme go sobie na rączki ,a ty weźmiesz na rączki Lucasa xD Gram to chyba najpopularniejszy piesek nakolankowy :evil_lol: on jest lepszy w tym od Szyszki :evil_lol: Lukasa to co najwyżej na kolanka:diabloti:
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Czarka ,on lubi na kolanka xD Baśce się sam chciał władować ,ale nie wiedział jak
evel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zostawić Was na chwilę i tyle nagadacie, że człowiek potem musi pół godziny nadrabiać :shake: I oczywiście, jak zwykle mnie ominęła jakaś fajna pyskówka na dogo, bo już wyczyszczone :placz: A mój pies wygląda na zdjęciach jak bardzo włochaty wieprzek, powinnam się martwić? :evil_lol:
olekg89 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wkleje pare fotek zeszłorocznych :P Autorstwa Asiuni (nie pytam czy moge ,bo wiem ,że moge xD) boże jaki ja jestem sexowny.
asiunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='olekg89']Wkleje pare fotek zeszłorocznych :P Autorstwa Asiuni (nie pytam czy moge ,bo wiem ,że moge xD) boże jaki ja jestem sexowny. Uwielbiam Cię za tą pewność siebie...:P
Recommended Posts